synoronews

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4/6 έως 10/6

Ωραία περάσαμε το διήμερο, ε; Θα θέλαμε να είναι έτσι κι η εβδομάδα που μας έρχεται, ε; Ας θέλουμε, τι σημασία έχει, αφού άλλος τα κανον...

Ωραία περάσαμε το διήμερο, ε; Θα θέλαμε να είναι έτσι κι η εβδομάδα που μας έρχεται, ε; Ας θέλουμε, τι σημασία έχει, αφού άλλος τα κανονίζει αυτά. Τα κεφάλια μέσα, λοιπόν, το πάρτι τελείωσε και τώρα πάμε πίσω στην όχι και τόσο τέλεια καθημερινότητά μας. Μετά το ευχάριστο διάλλειμα των τελευταίων ημερών, οι μέρες που μας έρχονται ζητάνε πολλά από μας, όχι ότι μας κάνει και καμία εντύπωση πλέον. Δε θα λείψουν τα νεύρα, οι εντάσεις, οι γρήγοροι ρυθμοί κι οι φλασιές που τρώμε με γεγονότα απ’ το παρελθόν να κάνουν την εμφάνισή τους απ’ το πουθενά. Πόσα να αντέξεις κανείς πια; Τα χάπια μας να έχουμε σε ετοιμότητα και καλή εβδομάδα, βρε!


Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να αποδείξεις πως εκτός από όμορφος, είσαι κι έξυπνος, αν θες να επιβιώσεις τις μέρες που έχεις μπροστά σου, Κριαράκι μου. Μάλλον όχι να επιζήσεις της όλης κατάστασης εσύ, αλλά οι γύρω σου, αφού τα νευράκια θα χτυπήσουν κόκκινο, μιας και τα προβλήματα θα ξεπροβάλουν το ένα μετά το άλλο σαν τα μανιτάρια. Φαντάσου, δηλαδή, τι σου επιφυλάσσουν οι μέρες που έρχονται! Ψυχραιμία. Με λίγη διπλωματία και με ώριμη σκέψη όλα θα πάνε καλά! Αποδέξου την πραγματικότητα και κινήσου βάσει αυτής. Άσε τα ταξίδια στα σύννεφα αυτήν την εβδομάδα. Κράτα το για αργότερα αυτό.


Ταύρος

Αν δεν προσέξεις τον εαυτό σου κανείς δε θα το κάνει, Ταυράκι μου, κι είναι μια θυσία που επιβάλλεται να κάνεις, γιατί θα πιεστείς αρκετά και θα νιώσεις τις δυνάμεις σου να σ’ εγκαταλείπουν σε κάποιο σημείο μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς λογικά και να χωρίσεις τα πράγματα σ’ αυτά που πραγματικά έχουν σημασία και σ’ αυτά που δε θα πρέπει καν να τους ρίξεις δεύτερη ματιά. Μερικές φορές σου αρέσει να πιέζεις τον εαυτό σου ώσπου να φτάσει στα όριά του, αλλά δεν ξέρω αν αυτή τη φορά θα τα καταφέρεις ή, απλά, θα σε μαζεύουμε απ’ το πάτωμα.


Δίδυμος

Αυτή τη βδομάδα θα δούμε ένα πρόσωπο δικό σου που δεν έχουμε συνηθίσει, Διδυμάκι μου, αφού αυτή η καλά κρυμμένη συναισθηματική πλευρά σου, θα βγει προς τα έξω και μετά να δω ποιος θα την συμμαζέψει. Βέβαια, και για να λέμε του στραβού το δίκιο, αυτό είναι κάτι που χρειαζόταν να γίνει μπας και έρθεις πιο κοντά με την οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Έχεις περάσει καιρό μακριά τους και νιώθεις λιγάκι ανασφαλής, οπότε σε αυτούς θα γυρίσεις για να αισθανθείς πως πατάς γερά στη γη ξανά. Μη διστάσεις να ζητήσεις συμβουλές και να ξαλαφρώσεις το μυαλό και την ψυχή μιλώντας τους. Κερδισμένος θα βγεις!


Καρκίνος

Η βδομάδα που ξεκινά θα είναι από εκείνες που το μόνο που θα θες να θυσιάσεις είναι η κάθε ευθύνη κι υποχρέωση που έχεις, στο βωμό της διασκέδασης και της ανεμελιάς, Καρκινάκι μου, κι εγώ σου λέω ότι μας ξαφνιάζεις ευχάριστα. Η αλήθεια είναι πως έχεις πιεστεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, γι’ αυτό κι υπάρχει αυτή η αντίδραση. Δε λέω, εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της εναντίωσης στο κατεστημένο (άσε που είναι κάτι που πρέπει κι εσύ να κάνεις πότε-πότε για να νιώσεις ότι ζεις, βρε αδερφέ), αλλά πρέπει να σε προειδοποιήσω πως η πολλή κραιπάλη κάνει κακό. Κι αν την αφήσεις να σε καθοδηγήσει, θα εκτεθείς. Και δεν το θες, έτσι δεν είναι;


Λέων

Η αδυναμία σου να συγκεντρωθείς στα ουσιαστικά και σοβαρά θέματα της ζωής σου, μπορεί να σου κοστίσει αυτήν την εβδομάδα, Λιονταράκι μου. Τώρα, θα μου πεις, τι να κάνεις που το μυαλό ξεστρατίζει σε μέρη μακρινά και σε καταστάσεις που είχες ολότελα ξεχάσει χωρίς να το θες; Εντάξει, εν μέρει έχεις ένα δίκιο, μυαλό είναι πώς να το δαμάσεις, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσεις να το κρατήσεις εντός ορίων -αν δε θες να αντιμετωπίσεις νέα προβλήματα απ’ το πουθενά. Ρίξε όλη σου την προσοχή στο πώς να εξελιχθείς στη δουλειά σου, κυρίως, αφού πρέπει να κλείσεις νέες συμφωνίες που θα σου δώσουν ώθηση προς τα ουράνια. Άσε τα όνειρα για άλλη μέρα, ναι;


Παρθένος

Αν πρέπει να δώσεις προσοχή κάπου αυτήν την εβδομάδα, τότε είναι σίγουρα στην υγεία σου, κυρίως την ψυχολογική και μετά τη σωματική, Παρθενάκι μου. Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, λένε, κι εσύ έχεις παραμελήσει λιγάκι τον εαυτό σου με αποτέλεσμα να φαίνεται η φθορά που νιώθεις, ακόμα και στην εμφάνισή σου. Το ξέρω ότι δε σου ανεβάζω την ψυχολογία έτσι, αλλά καλό θα ήταν να ηρεμήσεις λιγάκι, να πάρεις μερικές ανάσες ώστε να μπορέσεις να αρχίσεις απ’ την αρχή την κούρσα προς την κορυφή, αφού πάνω απ’ όλα θες να δεις τους στόχους σου να υλοποιούνται. Με κακή υγεία δε θα κάνεις ούτε βήμα μπρος, αυτό είναι δεδομένο!


Ζυγός

Αυτό που οφείλεις να κάνεις αυτήν την εβδομάδα, για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στη γρήγορη ροή της που θα σε βγάλει εκτός προγράμματος, είναι να προγραμματίσεις τις μέρες σου, Ζυγάκι μου. Εν ανάγκη κάνε και λίστες, αν μπορείς. Μόνο μην αφήσεις την εβδομάδα να περάσει ανεκμετάλλευτη και κυρίως μην τη διανύσεις σε στιλ «όπου φυσάει ο άνεμος πάω», γιατί θα χάσεις φοβερές ευκαιρίες που περίμενες χρόνια. Χώρισε, λοιπόν, το χρόνο σου, μα μην ξεχάσεις πως είσαι κι άνθρωπος που δε ζεις χωρίς διασκέδαση και φλερτ. Μην τα στερηθείς, απλά μην τα αφήσεις να καθορίσουν τις μέρες σου και θα είσαι μια χαρά.


Σκορπιός

Με ανοιχτό μυαλό και διευρυμένους ορίζοντες θα πρέπει να υποδεχτείς αυτή την εβδομάδα, Σκορπιδάκι μου, οπότε μη σκεφτείς καν να πεις «όχι» σε καθετί νέο που σου προτείνουν ή προκύπτει στη ζωή σου. Υπάρχουν αρκετά θέματα που ακόμα δεν έχουν λυθεί και σε απασχολούν έντονα, αλλά αν δε σκεφτείς με καθαρό μυαλό, δεν πρόκειται να βρεις λύσεις, παρά μόνο θα κάνεις συνεχόμενους κύκλους γύρω απ’ τον εαυτό σου. Μην ντρέπεσαι να ζητήσεις βοήθεια, μερικές φορές οι λύσεις έρχονται από άτομα που σε ξέρουν καλύτερα απ’ ό,τι ξέρεις εσύ τον εαυτό σου γι’ αυτό εκμεταλλεύσου τα μυαλά γύρω σου και τόλμα να ανοίξεις τα χαρτιά σου. Δε θα βγεις χαμένος.


Τοξότης

Αυτό που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις αυτή την εβδομάδα είναι το παρελθόν σου, Τοξοτάκι μου, που ξάφνου να κάνει την εμφάνισή του στο παρόν, εκεί που δεν το περιμένεις. Το θέμα είναι αν θα επανέλθει η καλή ή η κακή πλευρά αυτού του παρελθόντος που άφησες πίσω σου. Και καλά, αν είναι κάτι καλό, σίγουρα θα σου δώσει ώθηση γιατί είσαι και λίγο πεσμένος τελευταία. Αν είναι κακό, τι κάνεις; Τίποτα. Για κάποιο λόγο επανέρχεται κι ο κυριότερος λόγος είναι πως είχες αφήσει ανοιχτές υποθέσεις που πρέπει να κλείσεις. Είναι απλά τα πράγματα, βάλε ένα τελειωτικό Χ σε όλα και προχώρα παρακάτω με το κεφάλι ψηλά.


Αιγόκερως

Έντονη θα είναι η εβδομάδα σου και με πολλές υποχρεώσεις που θα σε φορτώσουν με επιπρόσθετο άγχος, Αιγοκεράκι μου, αφού θα κάνεις ό,τι περνάει απ’ το χέρι σου να κλείσεις όλες τις υποθέσεις σου. Καλό αυτό, δε λέω, και δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από σένα, αλλά μήπως πού και πού να κάνεις και κανένα διάλειμμα να πάρεις μια ανάσα; Με το να πέσεις με τα μούτρα, εκτός του ότι δε θα καταφέρεις και πολλά, θα διαλυθείς σε σημείο να μην μπορείς να συναρμολογηθείς ξανά. Προσπάθησε να μην παραμελήσεις τις ανάγκες σου, γιατί και θα εξουθενωθείς και το μόνο που θα καταφέρεις στο τέλος είναι να κάνεις μια τρύπα στο νερό.


Υδροχόος

Χαράς ευαγγέλια, Υδροχοάκι μου, μιας κι αυτήν την εβδομάδα θα καταφέρεις να βρεις λύσεις στα καίρια προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τολμώ κιόλας να πω ότι οι λύσεις θα έρθουν εξ ουρανού, από εκεί που δεν το περιμένεις, γεμίζοντάς σε με χαρά κι ελπίδα πως ίσως, τελικά, δεν έχεις χάσει το δρόμο προς τον τερματισμό σε αυτή την κούρσα που έχεις ξεκινήσει. Οι στόχοι σου μπορεί και να γίνουν πραγματικότητα, φτάνει να μπορέσεις να εμπιστευτείς άτομα που θέλουν πραγματικά να σε βοηθήσουν, αλλά και να λειτουργήσεις ώριμα και με πρόγραμμα. Μην πανικοβάλλεσαι όταν ακούς τη λέξη «ωριμότητα». Θα τα καταφέρεις, θα δεις.


Ιχθύς

Αυτή η εβδομάδα απαιτεί την προσοχή σου σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, το σπίτι και την οικογένεια, Ψαράκι μου. Έχεις παραμελήσει τα άτομα που νιώθεις κοντά σου και θα δεις στα μάτια τους την ανάγκη που έχουν για λίγη σημασία από μέρους σου. Προσπάθησε να φροντίσεις τις σχέσεις σου, αλλά και να έρθεις πιο κοντά με εκείνα τα άτομα που έχεις απομακρύνει απ’ τη ζωή σου άνευ λόγου κι αιτίας. Θα χρειαστείς τη φιλία και την αγάπη τους, αλλά και τη στήριξη που μπορούν να σου προσφέρουν, γι’ αυτό κάνε τους προτεραιότητά σου. Στο τέλος, αυτός που θα βγει κερδισμένος είσαι εσύ.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη

Πηγή : pillowfights.gr

Related

blog 6341253771379796198

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -