synoronews

Τι είναι οι Άνθρωποι Σκιές: Εξωγήινοι, Χρονοταξιδιώτες ή Υπερδιάστατα Όντα σε Αποστολή;

Έχετε δει ποτέ κάποια μορφή ενέργειας με τη γωνία του ματιού σας και όταν κοιτάξατε, τίποτα δεν υπήρχε εκεί; Όλο και περισσότεροι άνθρωπ...

Έχετε δει ποτέ κάποια μορφή ενέργειας με τη γωνία του ματιού σας και όταν κοιτάξατε, τίποτα δεν υπήρχε εκεί; Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναφέρουν ότι βλέπουν τους Ανθρώπους – Σκιές και αναρωτιούνται ποιοι είναι και ποιος είναι ο σκοπός τους.

Δεν είναι ούτε φαντάσματα ούτε ανθρώπινα όντα …. Είναι κοινώς γνωστοί ως οι «άνθρωποι σκιές». Φαίνονται να είναι ενήμεροι για την παρουσία μας, και στην πραγματικότητα φαίνεται να θέλουν να αισθανόμαστε απροθυμία, φόβο ή πανικό ακόμη και στην παρουσία τους.

Η τεκμηρίωση των ανεπιθύμητων ενεργειών που προκαλούνται από τη σκιά των ανθρώπων είναι αρκετά μικρή.

Στην πραγματικότητα, στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά εμφανίζονται ή εξαφανίζονται σταδιακά, μόλις ανιχνευθούν.

Τα όντα αυτά δεν φαίνεται ότι μιλάνε καθόλου, ούτε κοντά στον μάρτυρα, ενώ στέκονται στις εισόδους και τις γωνίες των δωματίων. Μερικοί λαοί που τους έχουν δει ή είχαν επίγνωση της ύπαρξής τους λένε ότι είναι όντα που μπαινοβγαίνουν στο φυσικό μας επίπεδο.

Αυτά τα όντα δεν υπάρχουν απλά μόνο, αλλά είναι επίσης συχνοί επισκέπτες στη ζωή μας. Ωστόσο, σε αφηγήσεις αυτοπτών μαρτύρων, ιδιαίτερα μία παρατήρηση που αναφέρεται πολύ συχνά, είναι η παρατήρηση της συμφωνίας όλων σχετικά με την εμφάνιση της σκιάς.

Συνυπήρχαν άραγε ανέκαθεν με εμάς, τους ανθρώπους;

Είναι μια ενδιαφέρουσα θεωρία, γιατί αυτό δείχνει ότι αυτά τα όντα όχι μόνο υπάρχουν, αλλά είναι επίσης συχνοί επισκέπτες στη ζωή μας.

Ωστόσο, σε αφηγήσεις αυτοπτών μαρτύρων, ιδιαίτερα μία παρατήρηση που αναφέρεται πολύ συχνά, είναι η παρατήρηση της συμφωνίας όλων σχετικά με την εμφάνιση της σκιάς.

Σύμφωνα με την ερευνήτρια του παραφυσικού Heidi Hollis, οι άνθρωποι – σκιές είναι δυσοίωνες υπερφυσικές οντότητες. Ενώ είναι πιθανό ότι εξ αποστάσεως ότι θα μπορούσαν φυσικά να σας βλάψουν, ίσως και μέσα από τη μετακίνηση των αντικειμένων, είναι πιο πιθανό να σας επιτεθούν συναισθηματικά αφού ο φόβος είναι αυτό που τους δίνει ενέργεια.

Δεν έχει σημασία αν ο μάρτυρας είναι παιδί ή ενήλικος, αυτός ή αυτή βλέπουν πάντα το ίδιο πράγμα. Όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες, δεν έχει σημασία σε ποια χώρα, ήπειρο ή τι γλώσσα μιλούσαν, όλοι δίνουν μια ιδέα για το τι είδαν και βίωσαν στην παρουσία των ανθρώπων σκιών, αλλά αυτή είναι πάντα… μονότονη.

Η μοναδική εμπειρία που σχετίζεται με τον άνθρωπο – σκιά και που δεν είναι μονότονη είναι – ο φόβος. Αποπνέει μια αίσθηση ψύχρας και ο φόβος που προκαλεί είναι τόσος που οι μάρτυρες αισθάνονται ότι τους ξεπερνά …

Οι αναμνήσεις τους είναι εντυπωσιακά παρόμοιες η μια με την άλλη, αν και οι «σκιές» είναι κανονικό μέρος της ζωής για πολλούς ανθρώπους.

Όσοι βίωσαν και μελέτησαν το φαινόμενο λένε ότι αυτές οι φευγαλέες οντότητες συνήθως παρατηρούνται για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και με την άκρη του ματιού. Απλά στέκονται εκεί και λες και αναδεύονται, πάντα στη σιωπή.

Τον τελευταίο καιρό, ο αριθμός των ανθρώπων που ήταν μάρτυρες της παρουσίας αυτών των σκιερών όντων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, έχει αυξηθεί. Κάποιοι μαρτυρούν ότι έχουν δει ακόμη και ανατριχιαστικά, κόκκινα μάτια σε αυτές τις σκοτεινές, δυσδιάκριτες αλλά συχνά τεράστιες σιλουέτες που εμφανίζονται αμέσως οπουδήποτε και που δείχνουν την ικανότητα να περνούν μέσα από τοίχους σε περιορισμένους χώρους, αψηφώντας τους νόμους της φυσικής.

Πολλοί ερευνητές του παραφυσικού έχουν μελετήσει το φαινόμενο, και ιδίως συμφωνούν σε μια πτυχή του. Ότι και να είναι αυτές οι οντότητες, που τρέφονται από ανθρώπινη ενέργεια, απορρέουν κακές δονήσεις και αρνητικά συναισθήματα.

Σε κάποιες περιπτώσεις αναφέρονται και επιθέσεις αυτών των όντων.
Φανταστείτε να είστε ανήμπορος στο κρεβάτι σας, να έχετε παραλύσει από το φόβο, πλήρως ξύπνιοι, βλέποντας χωρίς να μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε , κάτι σκοτεινό και σιωπηλό να υφέρπει αμείλικτα προς το μέρος σας.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του ερευνητή Jason Williams Offutt, η Anne Williams από την Αυστραλία έζησε μια τέτοια επίθεση: «Ένα πρωί, αισθάνθηκα τόσο έντονα ότι υπήρχε μια παρουσία να στέκεται δίπλα αριστερά από το κρεβάτι μου, ακριβώς στη γωνία του τοίχου μου. Ένιωσα σαν να ήμουν αποκλεισμένη, σαν κάτι να στέκεται από πάνω μου ή να ήθελε να με τρομάξει», διηγείται.

Αυτή είναι μια κλασική συνάντηση με μια οντότητα που εμφανίζεται στη μέση της νύχτας.

«Καθώς άνοιξα τα μάτια μου για να δω τι ήταν εκεί, μια σκοτεινή φιγούρα με καπέλο και παλτό ή μανδύα, δεν μπορούσα να διακρίνω, στεκόταν στην αριστερή πλευρά του κρεβατιού.»

Το πράγμα έσκυψε πάνω της, καρφώθηκε στο κρεβάτι και την άρπαξε από το λαιμό, καθώς προσπάθησε να ουρλιάξει. Όταν προσπάθησε να το απομακρύνει αυτό προσπάθησε να τη πνίξει.

«Ένιωσα ότι έσπρωχνε το χέρι του προς τα κάτω, για το λαιμό μου και με έπνιγε, καθώς τίποτα δεν βγήκε από το στόμα μου,» εξήγησε. «Όμως κανένας θόρυβος. Δεν μπορούσα να ακούσω ακόμα και τη κραυγή μου, αλλά φώναζα. »

Τέλος, μετά από αυτό που φαινόταν μια ατέρμονη μάχη, το πλάσμα την άφησε. Μετά την επίθεση, η Ουίλιαμς αισθάνθηκε έναν απερίγραπτο φόβο.

Αλλά τι ήταν αυτό που η Anne Williams αντιμετώπισε στην κρεβατοκάμαρά της; ήταν ένας άνθρωπος σκιά σύμφωνα με τον ερευνητή.

Δεν είναι όλοι όμως οι άνθρωποι Σκιές το ίδιο.

Η ερευνητής του παραφυσικού, Rosemary Ellen Guiley λέει:

«Υπάρχουν διάφοροι τύποι Σκιών. Η κυρίαρχη εμπειρία είναι ότι ο νυχτερινός επισκέπτης βρίσκεται στη κρεβατοκάμαρα: μια ψηλή σιλουέτα, συχνά ντυμένη με ένα παλτό ή κάπα, και ένα καπέλο με γείσο. Η σιλουέτα αυτή είναι πιο μαύρη από το μαύρο και τρισδιάστατη, εμποδίζοντας το φως και εμποδίζοντας τη θέα των αντικειμένων. Δεν φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου ή των ματιών (μερικές φορές έχουν αναφερθεί κόκκινα μάτια), αλλά δίνει την αίσθηση ότι παρατηρεί με μεγάλη ένταση τον μάρτυρα. Δεν επικοινωνεί μαζί με τον άνθρωπο, αλλά συχνά ακτινοβολεί μια δυσοίωνη, ή κακή πρόθεση. »

Η αντίληψη των Σκιών άνθρωποι διαφέρει ανάλογα με τους ερευνητές και τις πεποιθήσεις τους.

Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι οι θεάσεις έχουν ελάχιστη σχέση με την πραγματικότητα, αλλά απλά το μυαλό των ανθρώπων είναι που παίζει παιχνίδια. Άλλοι πιστεύουν ότι εάν βλέπει κάποιος μια Σκιά είναι απόδειξη μιας νευρολογικής ανωμαλίας στην περιοχή του εγκεφάλου που ρυθμίζει τα μάτια.

Η φαντασία μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο σε ορισμένες εμπειρίες με ανθρώπους Σκιές , υποστηρίζουν άλλοι εμπειρογνώμονες, ενώ εκείνοι με ισχυρές θρησκευτικές πεποιθήσεις υποστηρίζουν ότι η εμφάνιση αυτών των πραγμάτων δεν είναι τίποτα λιγότερο από τις εκδηλώσεις από τη διάσταση που ονομάζεται Κόλαση: δαιμονικά πλάσματα που αποστέλλονται από τον Σατανά για να βασανίζουν και να τρομοκρατούν τους ανθρώπους.

Τα θύματα συχνά αναφέρουν ότι η έκκληση στο Θεό ή τον Ιησού για να τους βοηθήσει, αποκρούει την επίθεση.

Αν και οι ειδικοί διαφωνούν για το τι ακριβώς είναι οι άνθρωποι Σκιές, από πού προέρχονται, και πώς η παρουσία τους εκδηλώνεται, οι παράξενες μαρτυρίες από κάθε πολιτισμό και σε όλη την ιστορία τείνουν να περιγράφουν κάτι παρόμοιο. Ορισμένα χαρακτηριστικά επαναλαμβάνονται.

Μια απρόσωπη οντότητα που φοράει ένα καπέλο είναι μεγάλη παραδοξότητα πράγματι, έτσι κι αλλοιώς.

Η φημισμένη ερευνήτρια του παραφυσικού Heidi Hollis, λέει ότι δημιούργησε το όνομα «Hatman» – (ο άνθρωπος με το καπέλο) για να διαφοροποιήσει τις θεάσεις στο σκοτάδι, των οντοτήτων με τα χωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που φοράνε καπέλα. Λέει ότι αυτά τα όντα περιγράφονται συχνά να φοράνε κάτι σαν μανδύα ή trenchcoats στυλ του 1940 , ή καπέλα του ισπανικού τύπου Gaucho.

Μήπως είναι όντα που βρήκαν έναν τρόπο να εισέλθουν στη δική μας διάσταση ή κατά λάθος γλίστρησαν στο «φυσικό μας επίπεδο; Είναι εξωγήινες οντότητες, ταξιδιώτες του χρόνου, υπερδιάστατα όντα σε μια αποστολή για να παρατηρήσουν και να επηρεάσουν τους ανθρώπους ή είναι αυτοί που αναζητούν την ανθρώπινη εγγύτητα για άγνωστους λόγους;

The Shadow People



Πηγή : diadrastika.com

Related

blog 2394812812821699421

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -