synoronews

Οι αφροδισιακές μπάσες φωνές! (music video)

Ειρήνη Μανουσαρίδου Πολλά τα πράγματα που σε κάνουν να ξεχωρίσεις κάποιον κι έπειτα στην πορεία να σε τραβήξει, να σε προσελκύσει. ...

Ειρήνη Μανουσαρίδου

Πολλά τα πράγματα που σε κάνουν να ξεχωρίσεις κάποιον κι έπειτα στην πορεία να σε τραβήξει, να σε προσελκύσει.

Αρχικά, καλώς ή κακώς, προσέχεις χαρακτηριστικά της εξωτερικής του εμφάνισης. Ύψος, στιλ, βλέμμα, ο, τι θες εσύ, κουμάντο δε θα σου κάνουμε. Μετά, βέβαια, αυτό που σε κάνει να μείνεις είναι ο χαρακτήρας του, η ιδεολογία του, ο τρόπος που βλέπει τον κόσμο, οι συζητήσεις που θα κάνετε μαζί από τις πιο καθημερινές μέχρι τις πιο βαθυστόχαστες κι η ικανότητα που έχει όταν ανοίγει το στόμα του να μην πετάει βατράχια. Διαφορετικά, έχεις ήδη φύγει και το ξέρεις.

Σίγουρα θα ‘χεις ακούσει ή διαβάσει πάνω από μία φορά την εξής έκφραση: «Οι γυναίκες ερωτεύονται με τα αυτιά και οι άντρες με τα μάτια, για αυτό και οι γυναίκες φοράνε make up και οι άντρες λένε ψέματα».

Όχι, δε θα σου αναλύσω το κάθε σκέλος αυτού του αποφθέγματος, γιατί κατά τη γνώμη μου όση αλήθεια εμπεριέχει, άλλη τόση γενικούρα και παιδικότητα το διακατέχει.

Θέλω να μείνεις στις εξής πρώτες λέξεις: «Οι γυναίκες ερωτεύονται με τα αυτιά». Δε θα σου κρύψω ότι οι γυναίκες τρελαίνονται να ακούν ωραία λόγια. Ένα από τα καλά βέβαια του ότι ζούμε στον 21ο αιώνα είναι ότι δε μας αρέσει να ακούμε κλισέ ατάκες, χιλιοφορεμένες, χιλιοειπωμένες. Επίσης, όσο πιο απλό είναι κάτι που θα ακούσουμε, τόσο περισσότερο θα μας αγγίξει και θα μας εντυπωσιάσει.

Το όπλο των αντρών, λοιπόν, για να χτυπήσουν τη γυναίκα στο αδύνατο σημείο της; Η φωνή τους. Χωρίς να το θέλουμε, πίστεψέ με, δίνουμε τρομερή έμφαση στη φωνή ενός άντρα. Υποσυνείδητα, χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Εκείνη η φωνή, η μπάσα. Αυτή που εκπέμπει δυναμισμό, αυτοπεποίθηση, σιγουριά και δυνατότητα χειραγώγησης - ως ένα σημείο.

Γενικά ο έρωτας για τις γυναίκες είναι ολοκληρωτικά εγκεφαλικός. Είναι αδιανόητο μια γυναίκα να μη σκέφτεται τον άντρα που (την) πολιορκεί, να μην εξετάζει και την παραμικρή λεπτομέρεια στις κινήσεις του και στα μηνύματά του, να μην αναλύει ίσα με δέκα υποθέσεις κάθε φορά που δε θα της είναι απόλυτα ξεκάθαρος. Όταν μια γυναίκα κολλάει, όλα συμβαίνουν μέσα στον εγκέφαλό της. Και τα καλά, και τα κακά, τα οποία δεν ανήκουν όλα στην πραγματικότητα παρά σε υποθέσεις κι αυτό συνήθως την μπερδεύει.

Για αυτό σου λέω, δεν ξέρεις τι ζημιά μπορεί να κάνει ένας άντρας απλά και μόνο με τη φωνή του. Φταίει η πολύ τεστοστερόνη, η οποία επηρεάζει τη φωνή όταν αυξάνεται ή όταν γενικά βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και την κάνει πιο μπάσα; Δεν ξέρω, αλήθεια.

Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι είναι ανεπίσημος νόμος να ερωτευτεί γυναίκα άνδρα με βραχνή, αρρενωπή, μπάσα φωνή. Μένει πιο γρήγορα και για περισσότερο διάστημα στη μνήμη της κι ακόμη κι αν δεν την τράβηξε η εξωτερική του εμφάνιση στην αρχή, από τη φωνή και μόνο, μπορεί να τον έχει στα μάτια της ως τον απόλυτο Θεό.

Μάλιστα, έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές έρευνες πάνω σε αυτό το θέμα. Πολλές γυναίκες που επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με άντρες, χωρίς να ξέρουν πώς είναι εμφανισιακά, έδειχναν σταθερή προτίμηση σε αυτούς με βραχνή φωνή. Τους φαντάζονταν ψηλούς, γεροδεμένους, με πλάτες, αθλητικούς, τη στιγμή που μπορεί να μιλούσαν και με τον Παναγιώτη τον μεσήλικα που καπνίζει από τα δέκα του.

Κάτι άλλο που έχει ειπωθεί σε αυτές τις έρευνες, είναι ότι οι άνδρες αυτοί εκτός του ότι χαρακτηρίζονται από ναρκισσισμό, είναι αυτοί που συνήθως θα απατήσουν, οι τύποι που δεν είναι υπέρ των σχέσεων. Και δεν είναι ότι οι γυναίκες δεν έχουν καταλάβει από σημάδια ή οτιδήποτε, απλώς από τη φωνή τους και μόνο τείνουν να τους επιλέγουν, ακόμη κι αν ήθελαν σχέση κι ήξεραν από την αρχή ότι αυτός δεν μπορεί να τους την προσφέρει.

Μπορεί να φταίει κι ο κλασικός μαζοχισμός κάθε ανθρώπου πάνω σε αυτή τη γη, να επιθυμεί κάποιον που ξέρει πολύ καλά πως ποτέ δε θα τον έχει ή που δε θα τον έχει ποτέ όπως ακριβώς θα ήθελε να τον έχει.

Για να ξεκαθαρίζουμε, δεν υπάρχει επίσημη απάντηση στην ερώτηση «Γιατί οι γυναίκες ελκύονται από άνδρες με μπάσα φωνή, ακόμη κι αν ξέρουν ότι αυτοί οι τύποι μόνο μονογαμικοί δεν είναι;».

Μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι μία τέτοια φωνή μπορεί κάλλιστα να κάνει μια γυναίκα να ανατριχιάσει, να τη συγκλονίσει. Είναι το μεγαλύτερο όπλο των ανδρών κι είναι κρίμα να μην το χρησιμοποιούν όσο θα ‘πρεπε για να ρίξουν κάποια που τους ενδιαφέρει.

Ο άνδρας με βραχνή φωνή διαμορφώνεται ως η εικόνα του απόλυτου αρσενικού στο μυαλό μιας γυναίκας. Η φωνή του διαπερνά τα αυτιά και φτάνει στο μυαλό κι εκεί είναι που γίνεται η μεγαλύτερη ζημιά.

* Χριστιν-άκι.-*

Πηγή   

Related

blog 5254654587315471246

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Translate This Page

Hot in week

Recent

Comments

Google+ Badge

Εγγραφη στην Payoneer

Εγγραφη στην Payoneer
Ψάχνετε έναν πιο απλό τρόπο για να πληρώνεστε από εταιρείες του εξωτερικού; Κερδίστε $25 όταν κάνετε εγγραφή στην Payoneer χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που σας προτείνω.

Αναγνωστες

Επισκευές H/Y - Laptop

προτεινομενη αναρτηση

Μην έχετε δεδομένη τη ζωή σας, ούτε τους ανθρώπους σας.

Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε ! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε, να μη νιώθετε τύψεις όταν ξεμένετε από ενέργεια και...

Δημητρης Λιαντινης: Να ...

Δημητρης Λιαντινης: Να ...
Κανείς δεν είναι πλούσιος αν είναι άκληρος και καμία δεν είναι ωραία όταν είναι ανόητη και κανένας δεν είναι ...

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Καθε στιγμη ειναι μια μαχη

Καθε στιγμη ειναι μια μαχη
Μάθε να θέτεις συγκεκριμένους στόχους που ετοιμάζουν «άπιαστους» σκοπούς, δηλαδή σκοπούς που σε υπερβαίνουν ...

Αρχειοθηκη ιστολογιου

οι ανθρωποι της ζωης μου !

οι ανθρωποι της ζωης μου !
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που γεννήθηκαν με άστρο, για να ξεχωρίζουν. Που δεν περνούν απαρατήρητοι ...

μια γυναικα με βαθος !

μια γυναικα με βαθος !
Δεν είναι ο κάθε άντρας αρκετά δυνατός ώστε να διαχειριστεί μια γυναίκα με βάθος...

Φτανει που ονειρευομαστε...!

Φτανει που ονειρευομαστε...!
Ζηλεύει κάποιος αυτόν που έχει την εντύπωση ότι θα μπορούσε να τον φτάσει. Όταν κάτι είναι πολύ πολύ μακριά από τα δικά του μέτρα δεν το ζηλεύει...

blogoΘεαση

item