synoronews

Ένας ελληνικός προορισμός ανάμεσα στους δέκα πιο sexy προορισμούς του κόσμου!

Ψ άχνεις κάτι πικάντικο για να αναζωογονήσεις την σχέση σου ή να περάσεις καλά με την παρέα σου;  Δεν ξέρεις ότι ένα ταξίδι συνιστά τη...

Ψάχνεις κάτι πικάντικο για να αναζωογονήσεις την σχέση σου ή να περάσεις καλά με την παρέα σου; 

Δεν ξέρεις ότι ένα ταξίδι συνιστά την καλύτερη επιλογή; 

Πρόκειται μάλιστα για εξαιρετικό «συστατικό», καθώς προσφέρει τόσες εμπειρίες που στην περίπτωση που είσαι ζευγάρι θα σε κάνουν να ξεχάσεις μέχρι και τον παραμικρό λόγο για τον οποίο καυγάδισες τελευταία φορά με το ταίρι σου.

Αν, πάλι, ταξιδεύεις single ετοιμάσου να φλερτάρεις με την ψυχή σου!

Βενετία

Γόνδολες, κανάλια, μάσκες, κοστούμια και πάρτι, αμέτρητα πάρτι. Τι το πιο… σέξι από την μυστηριακή και ταυτόχρονα ρομαντική Βενετία, ιδιαίτερα τον Φεβρουάριο, κατά τη διάρκεια του φημισμένου καρναβαλιού της (23 Ιανουαρίου- 9 Φεβρουαρίου για το 2016);

Βερολίνο

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται το Βερολίνο συγκαταλέγεται στους τοπ σέξι προορισμούς ανά τον κόσμο. Έτσι, αφού απολαύσεις την έξοδό σου σε κάποιο «σκοτεινό» jazz club, επίλεξε κάποιο από τα φημισμένα sex- fetish clubs για να κλείσεις το βράδυ σου. Τα συγκεκριμένα clubs, μάλιστα, έχουν γίνει τόσο κοινωνικά αποδεκτά, ώστε να συμπεριλαμβάνονται σχεδόν σε όλους τους τουριστικούς οδηγούς για την ευρωπαϊκή μητρόπολη.

Παρίσι

Θα ήταν αδιανόητο να έλειπε από αυτήν τη λίστα η πιο ρομαντική πόλη του κόσμου. Το Παρίσι με τον αισθησιακό χαρακτήρα, τα μεθυστικά αρώματα από τα εξαιρετικά γαλλικά κρασιά και τις φίνες γεύσεις από την υψηλών αξιώσεων κουζίνα του, τον μελαγχολικό Σηκουάνα και τις όμορφες γέφυρες είναι αδιαμφισβήτητα η πόλη του έρωτα. Μποέμ και καρποσταλικό, ρετρό και μοντέρνο απευθύνεται σε όλους. Ωστόσο, δεν εξαντλείται σε μία μόνο επίσκεψη.

Saint Tropez

Αυτό το μικρό ψαροχώρι στη γαλλική ριβιέρα παραμένει εξίσου σέξι ακόμη και τώρα, έτσι ακριβώς όπως ήταν τη δεκαετία του '60, όταν η Brigitte Bardot απολάμβανε τόπλες την ηλιοθεραπεία της στην παραλία. Σήμερα το τουριστικό θέρετρο αποτελεί δημοφιλή προορισμό για το glam που το διακρίνει, ελκύοντας μ' αυτό τον τρόπο τουρίστες από όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη που θέλουν να κλέψουν λίγη από τη λάμψη του!

Άσπεν

Κρύο καιρός για δύο! Τι κι αν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές; Οι εσωτερικοί χώροι των ξενοδοχείων στο φημισμένο χειμερινό θέρετρο είναι cozy, αποπνέοντας μια ζεστή θαλπωρή που σίγουρα θα απολαύσεις. Όσο για τους πιο τολμηρούς; Υπάρχει ακόμη και η επιλογή της εξωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, με φυσικό σκηνικό τις χιονισμένες βουνοπλαγιές της οροσειράς Rocky στο Κολοράντο!

Μύκονος

Η κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων, δεν θα μπορούσε να λείπει από την συγκεκριμένη λίστα. Το νησί με την all day party διάθεση που συγκαταλέγεται στη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς του 2016 είναι και ένας από τους top προορισμούς flerting ανά τον κόσμο. Με αμέτρητες και ποιοτικές επιλογές για διασκέδαση και χορό, με εκπληκτικές παραλίες και beach bars που κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο σε καθημερινή βάση, με parties για τα οποία μιλάει όλη η υφήλιος, σίγουρα θα "ξυπνήσει" τα πιο σέξι ένστικτά σου!

Ρίο Ντε Τζανέιρο

Σίγουρα η πόλη με το γιγαντιαίο άγαλμα του Χριστού να «επιβλέπει» τα πάντα, δεν θα συμπεριλαμβανόταν στις επιλογές σου. Κι όμως, η «πρωτεύουσα» της σάμπα εκπέμπει μια ανεπιτήδευτη γοητεία την οποία θα συνειδητοποιήσεις κυρίως στο «σαλόνι» της πόλης, που δεν είναι άλλο από την πολύβουη παραλία της. Εκεί το φλερτ, πάντα μέσα σε μικροσκοπικά μαγιό, δίνει και παίρνει!

Πουέρτο Ρίκο

Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα βραδινό μπάνιο στα νερά μιας θερμαινόμενης πισίνας, φωταγωγημένης με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να δημιουργείται η απαραίτητη ειδυλλιακή ατμόσφαιρα; Και όλα αυτά με φόντο το εξωτικό, φυσικό σκηνικό του Πουέρτο Ρίκο, μέλος των νησιών των Μεγάλων Αντιλλών στον Ατλαντικό Ωεκανό; Σίγουρα όχι εσύ, που ταξιδεύεις στον αγαπημένο προορισμό με το ταίρι σου!

Σεϋχέλλες

Εκείνοι που θέλουν να απομακρυνθούν από όλους και απ’ όλα και να έχουν στο πλευρό τους μόνο τον άνθρωπό τους, οι Σεϋχέλλες μοιάζουν ιδανικός προορισμός! Ο παφλασμός των νερών του Ινδικού ωκεανού θα είναι ο μοναδικός ήχος που θα αποσπάσει την προσοχή σου, όση ώρα απολαμβάνεις χαλαρές στιγμές (σε μια αιώρα κατά προτίμηση) στην παραλία, δοκιμάζοντας το πιο σέξι φρούτο του κόσμου, τη θαλάσσια καρύδα!

Πηγή 

Related

blog 1608539372049954238

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -