synoronews

Η μαγεία των Αριθμών! Θεϊκοί Αριθμοί!

Μ ια άλλη πολύ σημαντική και ιδιαίτερη κατηγορία στην Πυθαγόρεια Αριθμολογία , είναι η ομάδα των Θεϊκών Αριθμών.  Σε άλλα άρθρα μας ...


Μια άλλη πολύ σημαντική και ιδιαίτερη κατηγορία στην Πυθαγόρεια Αριθμολογία, είναι η ομάδα των Θεϊκών Αριθμών. 

Σε άλλα άρθρα μας θα διαβάσετε για τους Μαγικούς αριθμούς, τους Καρμικούς, καθώς επίσης και για τους Κύριους.

Η παραπάνω κατηγορία έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον – χωρίς να χάνουν οι υπόλοιποι αριθμοί την εξίσου σημαντική αξία τους – καθώς φέρει σημαντικά μηνύματα σε όσους έχουν την ενέργειά τους , αλλά και δίνοντάς τους την ευκαιρία, αλλά και την δυνατότητα να μεταφέρουν οι ίδιοι μέσα από τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους , την «θεϊκή πνοή» στους άλλους.

Όλοι μας εξάλλου είμαστε θεϊκά όντα, πνευματικά όντα, όχι με φτερά που ζούμε στον παράδεισο, αλλά με αυτήν την ικανότητά μας να «φανταζόμαστε», να οραματιζόμαστε, την πνευματική μας ικανότητα.

Η ιερή επιστήμη της Αριθμολογίας, μπορεί να υποδείξει αλήθειες και οι ψυχές να βοηθηθούν έτσι! Η κάθε κατηγορία, «βάζει» τον πολύτιμο λίθο της στην εξερεύνηση αυτή, βοηθώντας στην ανακάλυψη του εσωτερικού μας εγώ, τις αιτίες της ύπαρξης μας, αλλά και την αιώνια λάμψη του Πνεύματος…

Ας δούμε αναλυτικά ποιοι είναι οι Θεϊκοί αριθμοί βάσει την Πυθαγόρεια Αριθμολογία και ποια η δόνησή τους.

Αριθμός 11
coração mágicoΈνας αριθμός που έχουμε συναντήσει και στην ομάδα των Κύριων αριθμών! Είναι η δίοδος της διαίσθησης, ο αριθμός της κοσμικής διακλάδωσης, της ανώτερης εξυπνάδας, της έμπνευσης, των αποκαλύψεων. Ενώνεται με το «συλλογικό ασυνείδητο», με την «πηγή» , με τον «Θεό». Έχει ιδιαίτερη δύναμη , αφού είναι ο αριθμός της γης και του ουρανού. Η αληθινή «φώτιση» του αριθμού αυτού, δηλώνει την υπηρεσία προς τους άλλους, συνδυάζοντας την πρακτικότητα με τον ιδεαλισμό. Η δόνησή του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως δόνηση δοκιμασίας, κατά την οποία χρειάζεται η ανάλυση, των εμπειριών της ζωής. Ένας αριθμός καταλύτης για την αρμονία και την ηρεμία!

Αριθμός 12
Στον συμβολισμός της Αγίας Τριάδας , ο 12 οδηγεί στην πνευματική γνώση, καθώς συμβολίζει τους δώδεκα Αποστόλους που μεταφέρουν την καλή είδηση…ένας αριθμός που κρύβει μια ιδιαίτερη δύναμη μέσα του! Δηλώνει την αναγέννηση μέσα από τις θλίψεις και την έκφραση μέσα από την αναστροφή του τρόπου σκέψης! Σαν αριθμός , συμβολίζει την παράδοση στην θεϊκή ενέργεια απαλασσόμενος από τα υλικά εμπόδια! Η επαφή με τον αληθινό εσώτερο εαυτό, δίνει την ικανότητα καθοδήγησης και πίστης στη ζωή. Μπορεί φαινομενικά να δείχνει ένας αριθμός αδυναμίας, αλλά στην ουσία δηλώνει, την γνώση του απεγκλωβισμού από τις αρνητικές γήινες σκέψεις. Η λέξη «θυσία» με την οποία συνδέεται, δεν είναι παρά η λέξη συμπόνοια. Στην ουσία το μήνυμά του , είναι πως “Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται».

Αριθμός 17
Ο αριθμός που συνδέεται με τις λέξεις ΕΛΠΙΔΑ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! Ο 17 αναζητά τα αόρατα μυστήρια της ζωής. Επιθυμεί την αλήθεια και γυρεύει λύσεις στα αινίγματα. Έχει την ικανότητα να μπαίνει στα μυστικά βάθη της εσώτερης συνειδητότητας και να κυνηγά την κρυμμένη γνώση. Σαν αριθμός έχει ελπίδα και πίστη για το μέλλον και θάρρος μπροστά στις δυσκολίες. Είναι ο αριθμός των αστεριών και του απείρου! Της εξάπλωσης αλλά με μια έννοια υλοποίησης μέσα από το πνεύμα.. μας ωθεί να ξεφύγουμε από το όριο του χρόνου και του χώρου. Είναι ένας αευλογημένος αριθμός κοσμικής προστασίας!


Sparkly moonΑριθμός 20
Ο 20 συνδέεται με την καινοτομία, την αφύπνιση. Ενώνεται με την ευτυχία, το ενδιαφέρον για συνείδηση. Είναι ο αριθμός της ζωής , ο αριθμός της απελευθέρωσης από τις προσγειωμένες μορφές! Συνδέεται με την δικαιοσύνη και την ιατρική (παραδοσιακή ή φυσική). Ο αριθμός αυτός συνδέεται επίσης με τον μύθο του Ήφαιστου, ο οποίος έγινε ο φύλακας της φωτιάς και φρόντιζε τα καμίνια του ουρανού και της γης. Παρά την χωλότητα που του προκάλεσε η πτώση του, ταξίδευε συχνά ανάμεσα σε ουρανό και γη. Αυτός ο μύθος μας μιλά για την πτώση του πνεύματος μας μέσα στη μορφή! Η ελευθερία λοιπόν του πνεύματος εμποδίζεται από το υλικό σώμα. Ο αριθμός 20, δηλώνει πως πρέπει να φροντίζουμε την ζωική δύναμη ώστε να υπάρχει ανοικτή επικοινωνία ανάμεσα στο σώμα και στο πνεύμα. Η θεϊκή δύναμη ενώνεται με την φυσική μορφή!

Αριθμός 27
Έμπνευση σε όφελος της ανθρωπότητας! Το πνεύμα εδώ είναι ανεπτυγμένο , και είναι απαραίτο για την εξυπηρέτηση της ανθρωπότητας, οδηγώντας έτσι στην καταξίωση . Αριθμός μεγάλης πνευματικής δύναμης και βαθιάς πνευματικής κατανόησης. Διδάσκει ότι οι δυσκολίες της ζωής , έρχονται για να εμπιστευτούμε την αυξημένη διαίσθηση μας , μην αφήνοντας τον εαυτό μας να παρασύρετε από εξωτερικούς – γήινους παράγοντες. Η εμπιστοσύνη ότι οι ενεργητικές και πρωτότυπες ιδέες , φέρνουν ασυνήθιστα επιτυχή αποτελέσματα , μετά από προσπάθειες και αλλαγές. Δικαιοσύνη και σοφία είναι δύο από τις αρετές αυτού του αριθμού. «Η ηγεσία» του αριθμού αυτού λειτουργεί θεραπευτικά μέσω της ικανότητας για ενόραση και πρόγνωση. Το μήνυμα του 27; «Δημιούργησε χρήσιμα πράγματα που θα ωφελήσουν τον κόσμο»!

Αριθμός 29
Ένας αριθμός που συνδέεται με τον πρώτο της ομάδας αυτής, τον 11. Δηλώνει με την σειρά του , ότι συγκεντρώνοντας όλες τις δυνάμεις από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις , έχει έρθει η στιγμή να μπουν σε ενέργεια. Έμπνευση και μεγαλεία! Συνδέεται με το Φως της φύσης που είναι άστατο και κυμαινόμενο. Έρχεται λοιπόν να μας διδάξει, ότι η πίστη και η σταθερότητα στις απόψεις και στις ιδέες θα φέρουν υλοποίηση. Είναι ο αριθμός της άνθισης και της καρποφορίας. Με την διορατικότητα και την θετική σκέψη, ο 29 «βλέπει» πέρα από το συνηθισμένο και μας διδάσκει πως να λαμβάνουμε, αλλά και να προσφέρουμε βοήθεια και υπηρεσία!


Αριθμός 33
p9p55v7xucy.gif (394×262)Άλλος ένας Κύριος αριθμός, ανήκει σε αυτή την ομάδα. Ο δάσκαλος των Δασκάλων, οφείλει να σκορπά πάντα το Φως και να είναι πρόθυμος να θυσιαστεί για τους άλλους . Συνδέεται με τις λέξεις αγάπη, προστασία και ευημερία. Ονομάζεται επίσης και ο αριθμός του Ιησού. Το θάρρος και η ακούραστη ενεργητικότητα είναι χαρακτηριστικά που εμπνέουν τους άλλους. Η γενναιότητα συνδέεται άμεσα με τον 33, και ιδιαίτερα όσον αφορά δύσκολες καταστάσεις. Ένας αριθμός απαλλαγμένος από καρμικά χρέη, έρχεται να διδάξει την ανιδιοτελή αγάπη στον κόσμο!

Όλοι τους (οι αριθμοί) κρύβουν μια ιδιαίτερη θεϊκή ενέργεια, έχουν ένα χάρισμα…

Φυσικά όταν βρίσκονται στην υψηλή δόνηση και γίνεται πλήρης χρήση των εκπληκτικών τους δονήσεων, κι όπως έλεγε ο Γερμανός αρχιτέκτονας Mies Van der Rohe, πολύ σωστά :” Ο Θεός είναι στις λεπτομέρειες.”

Ας εστιάσουμε λίγο την προσοχή μας, και θα τον «δούμε»!

Πηγή : charisnumerology.wordpress.com

Related

blog 3122004717636242841

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -