synoronews

«Στιγμιαίο στήθος»....! (music video)

Πλαστικός χειρουργός από τη Νέα Υόρκη δημιούργησε το «στιγμιαίο στήθος», που δίνει δυνατότητα δοκιμής και σχεδιάζει πλέον «στήθος διακο...

Πλαστικός χειρουργός από τη Νέα Υόρκη δημιούργησε το «στιγμιαίο στήθος», που δίνει δυνατότητα δοκιμής και σχεδιάζει πλέον «στήθος διακοπών» διάρκειας εβδομάδων.

Την απάντηση στην ανασφάλεια όσων γυναικών επιθυμούν να αυξήσουν το στήθος τους, έχουν όμως κι αμφιβολίες για το κατά πόσο θα τους αρέσει τελικά ο εαυτός τους με μεγαλύτερο νούμερο σουτιέν, θέλει να δώσει ο Νεοϋορκέζος πλαστικός χειρουργός, Νόρμαν Ρόου.

Ο Ρόου έχει σχεδιάσει μια μέθοδο που λέγεται «InstaBreast» και μπορεί να μεταφραστεί ως... στήθος στιγμής. Δηλαδή, μέσα από την έγχυση στο μαστό ενός αλατούχου διαλύματος θα δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να αποκτήσουν διογκωμένο στήθος για τουλάχιστον μια μέρα. Δίνει δηλαδή τη δυνατότητα μιας μορφής δοκιμής, ώστε να είναι σίγουρες στη συνέχεια για το αν θέλουν να προχωρήσουν σε μια πιο μόνιμη πλαστική -με ενθέματα σιλικόνης.

Ο Ρόου αυτή τη στιγμή εργάζεται πάνω στη μέθοδό του, ώστε να καταφέρει να αυξήσει τη διάρκεια διόγκωσης του στήθους -από μια μέρα σε μερικές εβδομάδες- δημιουργώντας αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «στήθος διακοπών» (μικρό στη δουλειά, μεγαλύτερο στις διακοπές...). Οπως ο ίδιος δηλώνει στο ABC είναι τελείως διαφορετική η αίσθηση του να χρησιμοποιείς ενισχυμένο σουτιέν, ή να βλέπεις το στήθος διογκωμένο από τη μέθοδό του που -λέει ότι- οπτικά έχει ανάλογη όψη με τη σιλικόνη.

Ο Ρόου ελπίζει πως η μέθοδος θα μπορεί να αρχίσει να εφαρμόζεται από το 2016 -αρκεί πρώτα να πάρει τις σχετικές άδειες. Υπόσχεται, μάλιστα, να χρησιμοποιήσει την εν λόγω τεχνική και στους άνδρες, φουσκώνοντας τους μύες τους.

Το οικονομικό ύψος της διαδικασίας φτάνει τα περίπου 2.500 δολάρια, ενώ η διαδικασία έγχυσης κατά τον δημιουργό της, θα ολοκληρώνεται μέσα σε 20 λεπτά.

* X.- *


Πηγή : thetoc.gr

Related

Γυναίκα 1100628330938818869

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Translate This Page

Hot in week

Recent

Comments

Google+ Badge

Εγγραφη στην Payoneer

Εγγραφη στην Payoneer
Ψάχνετε έναν πιο απλό τρόπο για να πληρώνεστε από εταιρείες του εξωτερικού; Κερδίστε $25 όταν κάνετε εγγραφή στην Payoneer χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που σας προτείνω.

Αναγνωστες

Επισκευές H/Y - Laptop

προτεινομενη αναρτηση

Μην έχετε δεδομένη τη ζωή σας, ούτε τους ανθρώπους σας.

Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε ! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε, να μη νιώθετε τύψεις όταν ξεμένετε από ενέργεια και...

Δημητρης Λιαντινης: Να ...

Δημητρης Λιαντινης: Να ...
Κανείς δεν είναι πλούσιος αν είναι άκληρος και καμία δεν είναι ωραία όταν είναι ανόητη και κανένας δεν είναι ...

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Καθε στιγμη ειναι μια μαχη

Καθε στιγμη ειναι μια μαχη
Μάθε να θέτεις συγκεκριμένους στόχους που ετοιμάζουν «άπιαστους» σκοπούς, δηλαδή σκοπούς που σε υπερβαίνουν ...

Αρχειοθηκη ιστολογιου

οι ανθρωποι της ζωης μου !

οι ανθρωποι της ζωης μου !
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που γεννήθηκαν με άστρο, για να ξεχωρίζουν. Που δεν περνούν απαρατήρητοι ...

μια γυναικα με βαθος !

μια γυναικα με βαθος !
Δεν είναι ο κάθε άντρας αρκετά δυνατός ώστε να διαχειριστεί μια γυναίκα με βάθος...

Φτανει που ονειρευομαστε...!

Φτανει που ονειρευομαστε...!
Ζηλεύει κάποιος αυτόν που έχει την εντύπωση ότι θα μπορούσε να τον φτάσει. Όταν κάτι είναι πολύ πολύ μακριά από τα δικά του μέτρα δεν το ζηλεύει...

blogoΘεαση

item