synoronews

Έλληνες... παντού!

Το τελευταίο διήμερο των μεταγραφών έφερε στην ξενιτιά τέσσερις συμπατριώτες μας. Μάθετε πώς, γιατί, πόσα…  Το πρωί της Τετάρτης πέρασε...

Το τελευταίο διήμερο των μεταγραφών έφερε στην ξενιτιά τέσσερις συμπατριώτες μας. Μάθετε πώς, γιατί, πόσα…

 Το πρωί της Τετάρτης πέρασε το κατώφλι της Παιανίας για τελευταία φορά μετά από μία (σχεδόν) 10ετία. Ελυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, συμφώνησε να πάρει κοντά στα 800.000 ευρώ ως αποζημίωση και έγραψε τίτλους τέλους σε μία αμφιλεγόμενη σχέση.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας είχε ανοιχτή επικοινωνία με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ. Εν τέλει η «χρυσή τομή» δεν βρέθηκε ποτέ. Το απόγευμα, η πιάτσα είχε βουίξει πως θα φορούσε την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού. Ούτε αυτό! Μέχρι που πριν τα μεσάνυχτα έπεσε το τηλεφώνημα που έλυσε τον γόρδιο δεσμό αναφορικά με την επόμενη μέρα του Λουκά Βύντρα: Λεβάντε!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, η τέως ομάδα του Φάνη Γκέκα και νυν επαγγελματική στέγη του Νίκου Καράμπελα. Ισα που πρόλαβε να φτιάξει βαλίτσα και πριν ακόμη χαράξει ήταν στο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τη Ζυρίχη. Εκεί, περίμενε ο άνθρωπος που μεσολάβησε για τη δουλειά (σ.σ.: Τάσος Σαλωνίδης) και λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης αφίχθησαν στη Βαλένθια. Ο Λουκάς Βύντρα αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού της Λεβάντε, Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ. Το δίδυμο των στόπερ του (Ναβάρο, Μπαγεστέρος) έχει συνολικά ηλικία... 70 ετών (32 και 38 χρονών αντίστοιχα) και φέτος δουλεύει υπερωρίες σε σημείο να κλατάρουν: Πριμέρα Ντιβιζιόν, Copa Del Rey και Γιουρόπα Λιγκ.

Πλην αυτού, ο «ελβετικός σουγιάς» ονόματι Βύντρα στο 4-2-3-1 της ισπανικής ομάδας μπορεί να παίξει από δεξιός μπακ (σ.σ.: ασταθής ο Λελ) μέχρι κεντρικός χαφ (Ντιόπ και Ιμπορα έχουν ανάγκη από... ανάσες). Οπότε...

Η Βαλένθια, ως πόλη, είναι ιδανική για επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ηλιο σαν της Ελλάδας, επιλογές για την καθημερινότητα και αγγλικό σχολείο για τον μικρό Αγγελο, τον Βύντρα junior...

*500 χιλιάδες ευρώ είναι συνολικά οι (καθαρές) απολαβές του Βύντρα για τον επόμενο 1,5 χρόνο .

ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ...

ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

(ΜΠΟΛΟΝΙΑ)

Τον είχαν «σκανάρει» 2-3 φορές στα πεταχτά. Τον ήθελαν, όμως, (μόνο) free. Εξάλλου, στην Μπολόνια κάθε Ελληνας και μάλαμα. Θυμηθείτε: Ζαγοράκης, Μόρας και εσχάτως Παναγιώτης Κονέ. Ο «trequartista», όπως τον βάφτισαν οι Ιταλοί, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι το επόμενο ελληνικό στοίχημα στην ιταλική πόλη που σφύζει από φοιτητές! Συμφώνησε για τα επόμενα 2,5 χρόνια, πάνω από 150.000 ευρώ θα εισπράττει τον χρόνο. Η Μπολόνια παίζει 4-2-3-1, από τη μεσαία γραμμή και μπροστά είναι βουτηγμένη στη φινέστα: Ντιαμάντι, Γκαμπιατίνι, Κονέ. Σκληρός ο ανταγωνισμός. Ζόρικη για αρχή η καθημερινότητα (και λόγω γλώσσας) εν τη απουσία της γυναίκας που είναι να γεννήσει τον Μάιο.

ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

(ΚΙΕΒΟ)

Στην πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, τη Βερόνα, έμελλε να κάνει το πρώτο του ευρωπαϊκό ταξίδι ο Νίκος Σπυρόπουλος ένα χρόνο πριν «πατήσει» τα -αντα! Την επιλογή του ανέλαβε προσωπικά ο αθλητικός διευθυντής της Κίεβο, ο Τζιοβάνι Σαρτόρι. Το συμβόλαιο είναι διάρκειας 2,5 χρόνων και το ετήσιο... μεροκάματο δεν θα ξεπερνάει τα 200 χιλιάρικα! Η ομάδα που είναι ζήτημα να μαζεύει 8-9.000 οπαδούς σε κάθε παιχνίδι της (σ.σ.: η συντοπίτισσα Hellas Βερόνα μαζεύει τους διπλάσιους στη Serie B') και παίζει με 3-5-2. Τη θέση του αριστερού μπακ έχει καπαρωμένη ο Μπόγιαν Τζόκιτς, ενώ για παρέα θα έχει τον (πέρασε και δεν ακούμπησε στην ΑΕΚ) Περπαρίμ Χετεμάι.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΓΟΣ

(ΒΟΡΣΚΛΑ)

Πόλταβα, η πόλη. Μετά βίας αριθμεί 300.000 ψυχές. Ο μέσος όρος θερμοκρασίας του χειμερινούς μήνες είναι -6 βαθμούς Κελσίου. Βόρσκλα, η ομάδα (13η σε 16 ομάδες μετά από 18 αγώνες). Εχει κερδίσει μόλις ένα Κύπελλο (2009) στα 58 χρόνια ιστορίας της. Το deal στον Παναγιώτη Λαγό στην ουκρανική ομάδα πραγματοποίησε ένας Ρουμάνος μάνατζερ. Υπέγραψε για 2,5 χρόνια, ετήσιες απολαβές κοντά στα 80 χιλιάρικα. Τον προορίζουν για βασικό αριστερό μπακ-χαφ διότι έφυγε ο (προκάτοχος) Εβγένι Σέλινα για την Ντιναμό Κιέβου. Ο Σωτήρης Μπαλάφας που ανήκει στη Χόβερλα ήταν το πρώτο τηλέφωνο που αναζήτησε ο Λαγός. Το πρώτο του ματς είναι στις 2 Μαρτίου με την Τσερνομόρετς!

Και μην ξεχνάτε! Μπορείτε να έχετε καθημερινά ολόκληρη τη SPORTDAY στον υπολογιστή, στο tablet ή στο κινητό σας απλά και οικονομικά!


Πηγή : http://www.sday.gr


Related

Αθλητικά 6502484168377443609

    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -