synoronews

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9/9 έως 15/9, 2019

Η καθημερινότητά μας αλλάζει κι οι τόνοι πέφτουν λιγάκι. Η επικοινωνία πλέον δε θα ‘ναι τόσο δύσκολη και, ναι, θα συνεννοούμαστε χωρίς π...

Η καθημερινότητά μας αλλάζει κι οι τόνοι πέφτουν λιγάκι. Η επικοινωνία πλέον δε θα ‘ναι τόσο δύσκολη και, ναι, θα συνεννοούμαστε χωρίς παρεξηγήσεις αλλά με πολύ πάθος κι όρεξη για παιχνίδια -έστω κι αν κρατήσει λίγο!

Κριός

Απ’ τους τυχερούς της εβδομάδας θα ‘σαι, Κριάρι μου, και καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου φανερωθούν. Η διάθεση για επιτυχία αλλά και για παιχνίδια θα σε στείλει σε μονοπάτια απόλαυσης όλη την εβδομάδα κι εσύ καλείσαι να διαχειριστείς αυτή την έντονη ζωή, σοφά, χωρίς να χάσεις το μέτρο. Προσοχή μόνο, γιατί μεσοβδόμαδα μπορεί να σου βγει μια μικρή επιθετικότητα την οποία καλό θα ήταν να τιθασέψεις πριν έχουμε κανένα ατύχημα (κοινώς, μην παίξεις ξύλο) και σου χαλάσει την καλή διάθεση…

Ταύρος

Το θέμα «οικογένεια» θα σε απασχολήσει περισσότερο, Ταυράκι μου, κι εσύ θα επικεντρωθείς εκεί με χαρά, αφού θες να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους απ’ τους οποίους έχεις απομακρυνθεί εδώ και καιρό. Το καλό είναι πως αν και νιώθεις λιγάκι κουρασμένος, έχεις όλη την καλή διάθεση να προσπαθήσεις για το καλύτερο. Το κακό είναι πως θα πρέπει να πιεστείς λιγάκι για να πείσεις για τις προθέσεις σου, γιατί αυτό που χάθηκες απ’ τις ζωές κάποιων ανθρώπων έτσι ξαφνικά, χωρίς λόγο κι αιτία και χωρίς να δώσεις εξηγήσεις, το λες και λίγο γαϊδουριά…

Δίδυμος

Πολλή η δουλειά και το άγχος, Διδυμάκι μου, αυτή την εβδομάδα, αλλά μη φοβάσαι! Τίποτα δε θα σε ρίξει, τίποτα δε θα σε φοβίσει, κι αν νιώσεις πως τα χάνεις και πως πνίγεσαι, εκεί είναι που θα δείξεις σε όλους –μα κυρίως στον εαυτό σου– πως μπορείς να κολυμπάς και στα δύσκολα, βρίσκοντας λύσεις για τα προβλήματα που απειλούν να χαλάσουν την ευτυχία σου. Γιατί ένας Δίδυμος ποτέ δεν το βάζει κάτω και πάντα καταφέρνει να βρει τη διέξοδο απ’ τον οποιονδήποτε λαβύρινθο! Μόνο τον νου σου, άθελά σου με τη συμπεριφορά σου μπορεί να φέρεις σε δύσκολη θέση άτομο για το οποίο νοιάζεσαι. Συγκράτησε τα νευράκια κι όλα θα πάνε καλά!

Καρκίνος

Καρκίνε μου, μπορεί να έχεις φτύσει αίμα και να μη σκέφτεσαι τίποτα παρά μόνο τη δουλειά, αλλά –ναι, αυτό το «αλλά» είναι που κάνει τον κόπο σου ν’ αξίζει και να πεις «Δεν πειράζει που τις προηγούμενες βδομάδες ξέχασα τι θα πει να ζεις»– τώρα εδώ όλα πληρώνονται κι η ανταμοιβή σου θα ‘ναι πλουσιοπάροχη, αφού και λεφτά θα πάρεις, και θα ανέβεις πολλά σκαλιά ψηλά με την αξία σου, και θα νιώσεις σημαντικός κι αναγκαίος για τους γύρω σου. Μόνο απόφυγε σοβαρές συζητήσεις με ένταση γιατί μπορεί να βγάλεις ευαισθησίες που δε θα σου κάνουν καλό.

Λέων

Δώσε βάση στους στόχους σου, Λιοντάρι μου, αυτήν την εβδομάδα και βγάλε όλη σου την ενέργεια και το πάθος σε αυτούς γιατί τώρα μπορείς με σοβαρότητα και καθαρή σκέψη πρώτα να κάνεις ένα γερό ξεκαθάρισμα για το τι θες πραγματικά και μετά να ξεκινήσεις να δουλεύεις για να κατακτήσεις την κορυφή. Συγκεντρώσου μόνο, γιατί έχεις την τάση να αναπροσανατολίζεσαι και να χάνεις τον δρόμο σου και προσπάθησε να μη μοιραστείς τις σκέψεις σου με άτομα που και δε νοιάζονται τόσο για το τι θες, αλλά και που μπορεί να σου κάνουν κακό στη διαδρομή αυτή. Θέλουμε καλούς συμμάχους, γι’ αυτό προσοχή!

Παρθένος

Με το μυαλό να δουλεύει ασταμάτητα θα περάσει αυτή η βδομάδα, Παρθενάκι μου, και το αποτέλεσμα των αποφάσεων που θα πάρεις θα ‘ναι καθοριστικό. Καταρχάς, προσπάθησε να μην επικεντρωθείς πολύ στο τι σκέφτονται οι άλλοι για ‘σένα και μην προσπαθήσεις να τους αλλάξεις γνώμη. Είσαι αυτός που είσαι, σε όποιον αρέσεις. Επίσης, μη μεγαλοποιείς καταστάσεις και μη σε παίρνει από κάτω αν δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου. Δεν είναι μόνο δικό σου το φταίξιμο, κάποιοι απλά δε θέλουν να σε καταλάβουν. Και τέλος, πάρε αποφάσεις για ‘σένα, για τη ζωή σου, για όλα όσα θες και δε θες. Μην το καθυστερείς άλλο…

Ζυγός

Θα λάμψει η αλήθεια αυτήν την εβδομάδα, Ζυγέ μου, και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και καταστάσεις που αφορούν ανθρώπους γύρω σου. Τώρα θα δεις πιο καθαρά σε ποιους μπορείς να βασιστείς και ποιοι είναι κατά βάθος τοξικοί και σου κάνουν κακό. Το καλό είναι πως από εκεί που δεν το περίμενες, θα βρεις συμμάχους να σε στηρίξουν στα επαγγελματικά σου αλλά και σε ανοίγματα που θες να κάνεις. Σίγουρα ο τομέας που θα σε προβληματίσει περισσότερο είναι αυτός την επικοινωνίας, αλλά σκέψου θετικά: Δε θα είσαι ο μόνος που θα ζοριστείς να συνεννοηθείς κι εσένα κάτι τέτοια ανακατέματα σου αρέσουν πολύ!

Σκορπιός

Αυτήν την περίοδο το μόνο που σε απασχολεί, Σκορπιέ μου, είναι η καριέρα σου. Βγάζεις προς τα έξω τον οργανωτικό σου εαυτό κι όλη σου την προστατευτικότητα. Μπορεί να σου φαίνεται πως ζεις μόνο για να δουλεύεις –και μεταξύ μας μάλλον αλήθεια είναι κι αυτό–, αλλά δεν μπορείς να έχεις παράπονα, γιατί αποδεικνύεις σε φίλους κι εχθρούς πως είσαι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα και δε σε σπάει τίποτα και κανένας. Θα υπάρξουν κι εκείνοι που δε θα είναι χαρούμενοι για την επιτυχία σου, αλλά μην αφήσεις κανέναν να σε κρατήσει πίσω. Και, πού ‘σαι, ετοιμάσου γιατί έρχονται ουσιαστικές αλλαγές προς το καλύτερο!

Τοξότης

Χαμόγελα κι αισιοδοξία στο φουλ. Αυτά θα ‘ναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εβδομάδας σου, Τοξότη μου, κι η ζωή σου παίρνει μια στροφή προς την ευτυχία που τόσο πολύ την έχεις ανάγκη. Τα προβλήματα λύνονται με μεγαλύτερη ευκολία ενώ βρίσκεις τρόπους να αντιμετωπίσεις εκείνους που δε φαίνονται να χαίρονται ιδιαίτερα με το γεγονός πως επιτέλους ηρεμείς λιγάκι. Μη δίνεις σημασία και μην αντιδράς, αυτό περιμένουν από ‘σένα και το να μπεις στη διαδικασία να τσακωθείς θα είναι κατά σου. Κράτα τις θετικές σκέψεις και χαμογέλα, ξέρεις πολύ καλά το πόσο τους κάνει ν’ ανησυχούν!

Αιγόκερως

Σε ‘σένα και στους ανθρώπους σου θα επικεντρωθείς αυτήν την εβδομάδα, Αιγοκεράκι μου, κάνοντας μία στροφή προς τον εσωτερικό σου κόσμο, σε μια προσπάθεια να βρεις τι είναι αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο πραγματικά και τι πρέπει να διώξεις απ’ τη ζωή σου για να ευτυχίσεις. Ξεκινάς με την οικογένεια, αφού θες πάνω απ’ όλα να είναι οι δικοί σου άνθρωποι χαρούμενοι και συνεχίζεις προς τα έξω διώχνοντας οτιδήποτε τοξικό που σε κρατά πίσω. Προσοχή μόνο, μπορεί η ένταση να βγάλει κάποιου είδους εχθρότητας που θα πρέπει να χαλαρώσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, αυτήν την εβδομάδα το μυαλό σου θα δουλεύει ασταμάτητα, τόσο που μάλλον κι εσύ θα φωνάξεις στο τέλος «Φτάνει πια!». Δε θα προλαβαίνεις να σημειώνεις ιδέες στο χαρτί, ή στο word τέλος πάντων, αφού ψάχνοντας την αλλαγή βρίσκεις τρόπους για να αλλάξεις την καθημερινότητά σου προς το καλύτερο. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως όλες οι ιδέες είναι το ίδιο καλές, γι’ αυτό πρόσεξε στο τέλος ποιο δρόμο θ’ αποφασίσεις να πάρεις. Και προσοχή, επειδή ο τομέας «επικοινωνία» δεν είναι στα καλύτερά του τις πρώτες μέρες της βδομάδας, συγκράτησε τα νεύρα σου!

Ιχθύς

Προσοχή απαιτεί αυτή η βδομάδα, Ψαράκι μου, προσοχή για να μην πιστέψεις τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που ‘χεις τόσο μεγάλη ανάγκη ν’ ακούσεις. Έχεις ανάγκη από κατανόηση κι απ’ το αίσθημα της ασφάλειας, αλλά πέφτεις σε παγίδες συχνά κι εμπιστεύεσαι λάθος ανθρώπους και τα αποτελέσματα κάθε φορά είναι εντελώς καταστροφικά. Τον νου σου, λοιπόν. Αυτή η εβδομάδα φέρνει αλλαγές κι ανατροπές που δεν περίμενες, γι’ αυτό προετοιμάσου ψυχολογικά και θωράκισε τον εαυτό σου. Σκέψου έξυπνα πάνω απ’ όλα και μην αφήσεις κανέναν να σε εκμεταλλευτεί. Save yourself!

Γράφει η Λέτα Μπεζεργιάννη



Πηγή : pillowfights.gr

Related

blog 985143537192399754

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -