synoronews

Το Σύμπαν στέλνει τους σωστούς ανθρώπους στις κατάλληλες στιγμές ακόμα και αν ίσως δεν το παρατηρείτε.

6 λόγους για τους οποίους το Σύμπαν στέλνει τους σωστούς ανθρώπους στην ζωή μας Όταν βρισκόμαστε στην σωστή θέση στο μυαλό μας το σύμπ...

6 λόγους για τους οποίους το Σύμπαν στέλνει τους σωστούς ανθρώπους στην ζωή μας

Όταν βρισκόμαστε στην σωστή θέση στο μυαλό μας το σύμπαν θα μας στείλει ανθρώπους που προορίζονται να μείνουν στην ζωή μας είτε για πάντα ή απλώς για λίγο. Αυτοί οι άνθρωποι θα μας ωθήσουν ώστε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και θα μας διδάσκουν μαθήματα καθώς προχωράμε στην ζωή μας. Με τους ανθρώπους που στέλνονται από το σύμπαν είμαστε συνδεδεμένοι σε ψυχικό επίπεδο. Οι ενέργειες τους θα ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες.

Παρακάτω θα αναφέρω μερικούς λόγους για τους οποίους το σύμπαν στέλνει ανθρώπους στην ζωή μας. Ενώ μερικοί από αυτούς τους λόγους μπορεί να φαίνονται λίγο ανόητοι, όλοι προσθέτουν κάτι τεράστιο όταν κοιτάτε την συνολική εικόνα. Η ζωή δεν είναι όπως φαίνεται και μερικές φορές οι πιο μικρές διαφορές ισοδυναμούν με τεράστιες αλλαγές.
6 λόγοι για τους οποίους το Σύμπαν στέλνει τους σωστούς ανθρώπους στην ζωή μας:

Είμαστε όπως πρέπει να είμαστε.

Αν είμαστε όπως πρέπει, το σύμπαν θα μας ανταμείψει. Γνωρίζει αυτά που κάνουμε και τους δρόμους που ακολουθούμε. Όσο πιο ευθυγραμμισμένοι είμαστε με το σύμπαν τόσο περισσότερες ανταμοιβές θα λάβουμε.

Χρειαζόμαστε κατάλληλη υποστήριξη.

Όλοι είμαστε πολύ πιο εύθραυστοι από όσο αφήνουμε να φανεί. Η υποστήριξη, σωματική και συναισθηματική, είναι σημαντική. Όταν βρισκόμαστε στις πιο άσχημες καταστάσεις της ζωής μας, το σύμπαν μπορεί να το δει. Θα εκπλαγείτε από τους ανθρώπους που φέρνει στον δρόμο μας για να μας φτιάξει την διάθεση.

Πρέπει να μάθουμε ένα μάθημα.

Μαθαίνουμε πολλά μαθήματα στην ζωή και αν δυσκολευόμαστε με ένα συγκεκριμένο, το σύμπαν θα στείλει κάποιον στην ζωή μας για να μας διευκολύνει να το μάθουμε. Αυτό μπορεί να είναι και καλό και κακό. Ενώ ίσως να μην θέλουμε να βιώσουμε τον πόνο που σχετίζεται με αυτό το μάθημα, θα γίνουμε μια καλύτερη έκδοση του εαυτού μας μέσω αυτής της εμπειρίας.

Χρειαζόμαστε βοήθεια για να αναπτυχθούμε.

Όταν πρέπει να αναπτυχθούμε, το σύμπαν μερικές φορές μπορεί να μας στείλει κάποιον για να αναπτυχθούμε μαζί. Η ανάπτυξη αυτή, με ένα άλλο άτομο, είναι κάτι μαγικό και πρέπει να εκτιμήσουμε την ευκαιρία. Είτε πρόκειται για κάποιον με τον οποίο θα περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μαζί, είτε όχι, είναι κάποιος που θα επηρεάσει βαθιά την ζωή μας.

Χρειάζεται να μάθουμε τι δεν πρέπει να επιτρέπουμε.

Όταν δεν μπορούμε να καθιερώσουμε σωστά όρια, το σύμπαν μπορεί να στείλει κάποιον που θα καταστρέψει εντελώς τον κόσμο μας. Αυτό το άτομο μπορεί να μας συντρίψει με κάθε τρόπο, αλλά έτσι θα μάθουμε τι δεν πρέπει να ανεχόμαστε. Έτσι καταλαβαίνουμε που ακριβώς πρέπει να βρίσκονται τα όρια μας και πόσο σημαντικό είναι να μην επιτρέπουμε στους άλλους να τα περνούν.

Χρειαζόμαστε θεραπεία.

Όλοι χρειάζεται να θεραπευτούμε κάποιες φορές, είτε πρόκειται για μια χαμένη αγάπη, για μια τραυματική εμπειρία ή γενική κατάθλιψη, όλοι χρειαζόμαστε αγάπη. Όλοι περάσαμε πολλά διαφορετικά πράγματα και μερικά από αυτά είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Με το άτομο που θα μας στείλει το σύμπαν, μπορούμε να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά.

Το Σύμπαν στέλνει τους κατάλληλους ανθρώπους είτε νομίζουμε ότι είναι οι σωστοί είτε όχι. Απλώς επειδή αυτά που βιώνουμε μαζί τους μπορεί να είναι επώδυνα, δεν σημαίνει ότι δεν έχουν κάποιον σκοπό στην ζωή μας. Ό, τι συμβαίνει σε αυτόν τον κόσμο συμβαίνει για κάποιον λόγο. Εμπιστευθείτε το σύμπαν και δείτε τι θα ακολουθήσει.

 

Πηγή : awakengr.com

Related

blog 8956760109423548517

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon

Follow Us

Translate This Page

Hot in week

Recent

προτεινομενη αναρτηση

Μεγάλωσα φίλη..

Μεγάλωσα φίλη.. Μεγάλωσα και δεν με θυμώνει πια η προδοσία. Συνήθισε η πλάτη μου τις μαχαιριές και μου παίρνει μόνο μια στιγμή να ...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Μην σχεδιαζεις το μελλον

Μην σχεδιαζεις το μελλον
Τα όμορφα πράγματα δεν προγραμματίζονται, απλώς συμβαίνουν...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Για σας που τα ξερετε ολα

Για σας που τα ξερετε ολα
Είναι απίστευτο το πως μπορούν κάποιοι να σε μετατρέψουν με τόση ευκολία σε κάτι που στην πραγματικότητα δεν είσαι.

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Αναγνωστες

item