synoronews

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30/4 έως 6/5

Ένας μικρός τρόμος μιας πιάνει πάντα αν έχουμε ένα αστρολογικό φαινόμενο στο Σκορπιό, τι να πούμε και για αυτή την εβδομάδα, που έχουμε ...

Ένας μικρός τρόμος μιας πιάνει πάντα αν έχουμε ένα αστρολογικό φαινόμενο στο Σκορπιό, τι να πούμε και για αυτή την εβδομάδα, που έχουμε μία ωραιότατη Πανσέληνο σε αυτό το ζώδιο. Όσο και να θέλουμε να κρυφτούμε με μπόλικη ξηρά τροφή και νερό κάτω απ’ το κρεβάτι και να περιμένουμε τη συναισθηματική μπόρα να περάσει, παιδιά δεν είμαστε, άρα τι κάνουμε; Βασικά ούτε και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, αλλά καλό θα ήταν να φορέσουμε ένα πέπλο αισιοδοξίας και να κοιτάξουμε το φεγγαράκι με ένα ζευγάρι ροζ γυαλιά. Μαυρίλα λόγω Σκορπιού εσύ; Ροζουλί αποχρώσεις στη ζωή μας εμείς, γιατί με τόση ταλαιπωρία, το αξίζουμε, ρε φίλε!

Κριός

Ετοιμάσου για ένα ταξίδι με τρενάκι σαν αυτά του λούνα παρκ, Κριαράκι μου. Ξέρεις, σαν αυτά που πάνε πάνω κάτω και σε ζαλίζουν, αλλά όλο αυτό φαντάσου το να συμβαίνει με τα συναισθήματά σου. Το λες κι ένα μικρό πανηγυράκι, ε; Για όλο αυτό μπορείς να κατηγορήσεις την Πανσέληνο στις αρχές τις εβδομάδας, αλλά για να μη σε πάρει από κάτω, να σου πω ότι σε σχέση με τους υπόλοιπους εσύ θα τη βγάλεις σχετικά καθαρή, γιατί διανύεις μία περίοδο πλήρους νιρβάνας -και μπράβο σου. Για να συνεχίσεις να περνάς καλά, φτιάξε τις σχέσεις σου. Θα δεις ότι όχι μόνο δε θα σου κοστίσει τίποτα, αλλά θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και από πάνω.

Ταύρος

Τώρα θα δούμε τι ψάρια πιάνεις, Ταυράκι μου, τώρα που πρέπει να αποδείξεις με πόση ψυχραιμία μπορείς να κοντρολάρεις τα συναισθήματά σου, μιας κι η Πανσέληνος που μας έρχεται είναι ένα τεστ για γερά νεύρα. Μια αυτοπεποίθηση κι αισιοδοξία τις έχεις, όμως, να τα λέμε κι αυτά, και κοίτα να μην τις χάσεις γιατί είναι τα κύρια όπλα σου να αντιμετωπίσεις ό,τι δωράκια σου φέρει αυτό το φεγγάρι. Η αναζήτησή σου που έχει να κάνει με απαντήσεις σε κάποια προσωπικά σου ζητήματα θα είναι εύκολη και με μεγάλη σου χαρά θα συνειδητοποιήσεις πόσο εύκολο είναι να μπορείς να αναγνωρίζεις αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο. Μεγάλη προσωπική νίκη, δε νομίζεις;

Δίδυμος

Η περίοδος που μυαλό και σώμα σου σερνόντουσαν στα πατώματα, πέρασε Διδυμάκι μου και με μεγάλη σου χαρά βλέπεις ότι έχεις γίνει ο παλιός καλός εαυτός σου. Το αεικίνητο και χαρούμενο παιδάκι του ζωδιακού που θα σκάσει αν το βάλεις να κάτσει φρόνιμο σε μια γωνία. Το μυαλουδάκι σου παίρνει χίλιες στροφές και κατεβάζει ένα σωρό ιδέες για το πώς να πετύχεις τους στόχους σου. Δε χρειάζεται να σου πω πως όλο αυτό σε κάνει παρορμητικό και κανείς δεν μπορεί να σε πείσει ότι εκτίθεσαι λόγω του αχαλίνωτου λόγου σου. Στο λέω εγώ μπας και σώσεις τίποτα. Επίσης, αν μία σχέση δεν πάει καλά, δε σημαίνει πάντα ότι φταίει ο άλλος, εντάξει; Κάτι θα έχεις κάνει κι εσύ!

Καρκίνος

Καλός-καλός, αλλά είναι να μη σου γυρίσει το μάτι, Καρκινάκι μου και ποιος θα σε δει και δε θα σε φοβηθεί αυτή την εβδομάδα -και κυρίως στο ξεκίνημά της. Δε θα τρελαθείς στα ξαφνικά, αλλά όσο και να ‘ναι, βοηθάει η Πανσέληνος στις αρχές τη εβδομάδας να συναγωνιστείς τον φίλο σου τον Σκορπιό για το ποιος έχει την πιο σκοτεινή και τρομακτική πλευρά. Σκιάχτηκα. Η δική σου μαυρίλα έχει να κάνει με κάποιες αλλαγές που πρέπει να κάνεις κι όλοι ξέρουμε ότι είναι το χειρότερό σου. Σκέψου, όμως, ότι η λύτρωση που ψάχνεις θα έρθει μέσω αυτών των αλλαγών και προχώρα. Από τύχη; Τίποτα ακόμα. Οπότε βασίσου στις δυνάμεις σου για να έχεις τα αποτελέσματα που θες.

Λέων

Οι δικές σου μάχες απέναντι στην Πανσέληνο αυτή την εβδομάδα έχουν να κάνουν με σένα και μόνο, Λιονταράκι μου. Γιατί κι ο βασιλιάς του ζωδιακού έχει φόβους και φοβίες, ασχέτως αν προσπαθεί να τις κρύψει. Άσε τις αμφιβολίες στην άκρη κι άρχισε να πετάς απ’ τη ζωή σου ό,τι δε σου κάνει. Ίσως χρειαστεί να γίνεις λίγο σκληρός απέναντι σε κάποιους ανθρώπους, αλλά είναι για το δικό σου καλό. Κατά τ’ άλλα, περνάς μία γούτσου-γούτσου κατάσταση στην προσωπική σου σχέση. Βγάζεις τη γατούλα από μέσα σου, ντύνεσαι με νάζι και κάνεις τα πλήθη να λιώνουν στο πέρασμά σου απ’ τη γλυκύτητά, αλλά και την κατανόηση προς τα προβλήματα των άλλων. Μητέρα Τερέζα, ένα πράγμα!

Παρθένος

Να σου πω ότι το πάθος κατακλύζει τη ζωή σου αυτή την εβδομάδα ή θα μου πάθεις σοκ απ’ τις αποκαλύψεις, Παρθενάκι μου; «Τι δουλειές έχω ΄γω μ’ αυτά, ένα ήσυχο και φρόνιμο παιδάκι είμαι», θα μου πεις και δεν αντιλέγω. Το εν λόγω πάθος έχει να κάνει με τις διεκδικήσεις σου σε όλα τα επίπεδα, γιατί, είπαμε, να είμαστε καλοί, αλλά να μη μας πιάνουν και κότσο -να το πω ευγενικά. Από ενέργεια και δυναμισμό έχεις να φαν’ κι οι κότες. Το τι θες, το ξέρεις. Άρα τι μένει; Να παλέψεις για όσα πιστεύεις ότι αξίζεις και σου αξίζουν. Κι επειδή θα θυμίζεις λίγο Θανάση Βέγγο όσον αφορά το τρέξιμο αυτή την περίοδο, προσοχή στις ταχύτητες και τα εμπόδια που εμφανίζονται.

Ζυγός

Όποιος είπε ότι δεν είσαι και τόσος εύστροφος, να παρουσιαστεί μπροστά μας για φάει την κατσάδα που του αναλογεί, Ζυγάκι μου. Δε φταις εσύ, το χαλαρό του χαρακτήρα σου φταίει κι η τάση σου να μην επιδεικνύεσαι. Αυτή την εβδομάδα, όμως, θα κάνεις πολύ κόσμο να τρίβει τα ματάκια του βλέποντάς σε να ζωγραφίζεις με τον λόγο σου και την αποφασιστικότητά σου να κερδίσεις αυτό που σου αναλογεί. Σαν άλλος ζογκλέρ, καταφέρνεις να ισορροπείς όλες τις υποχρεώσεις σου σε ένα χέρι, και μέσα σε όλα αυτά, να βρεις λύσεις στα ζητήματα που σε ταλαιπωρούν. Να μπορούσες να κάνεις το ίδιο και με τα οικονομικά σου, τι καλά που θα ήταν, ε; Πάλι τρύπια η τσέπη σου, βρε παιδί μου.

Σκορπιός

Πανσέληνος στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα, Σκορπιδάκι μου κι έχεις βγάλει ό,τι μαύρο ρούχο έχει η γκαρνταρόμπα σου έξω απ’ την ντουλάπα, για να μπορείς να διαλέγεις εύκολα το κατάλληλο συνολάκι για την κατάλληλη περίσταση. Τουλάχιστον έχεις χιούμορ -μαύρο σαν πίσσα. Τι σημαίνει για σένα τούτη ‘δω η Πανσέληνος; Ότι θα λάβεις την ανταμοιβή (καλή ή κακή) για όλα όσα έχεις πράξει μέχρι τώρα, οπότε ετοίμασε τη σακουλίτσα σου για ό,τι σου φέρεις κατά εδώ το φεγγαράκι. Επαγγελματικά, προσωπικά, συναισθηματικά, όλα εδώ πληρώνονται. Και σαν μην έφτανε αυτό, έχεις κι έναν ανάδρομο Δία που συνεχίζει να σου βάζει τρικλοποδιές. Σου έχει μείνει υπομονή ακόμα;

Τοξότης

Το να είσαι ένα πλάσμα που σκέφτεται λογικά και παίρνει αποφάσεις με κρύο αίμα και ξαφνικά να έρχεται ένα φεγγάρι και να σου λέει «πάρε και ένα κιλό συναίσθημα να έχεις να πορεύεσαι» δεν είναι και το καλύτερό σου, τι λες βρε Τοξοτάκι; Να θες να ανοίξεις την πόρτα και να φύγεις, ή να διώξεις κάποιον/κάτι, και να έχεις αυτή τη φωνούλα να σου λέει «κι αν…;». Ε, ναι, έχεις κάθε δίκιο να γεμίσεις τη φαρέτρα σου και όποιον πάρει ο χάρος. Εμείς μαζί σου. Επειδή, ουδέν κακόν αμιγές καλού, η συναισθηματική αναστάτωση που σου φέρνει η Πανσέληνος μπορεί να θεωρηθεί κι ένα δώρο. Σκέψου, μόνο, ότι καταφέρνεις να διαβάσεις τον εαυτό σου και να ανακαλύψεις τι θέλεις!

Αιγόκερως

Είσαι κάτι σαν μαθηματική εξίσωση αυτή την εβδομάδα, Αιγοκεράκι μου. Αισιοδοξία + πάθος + αυτοπεποίθηση= αρμονία + ευαισθησία + σταθερότητα. Θα λέγαμε ότι πλησιάζεις στο να είσαι ο τέλειος άνθρωπος με τέτοιες αναλογίες κι ελπίζουμε να είσαι σε θέση να εκμεταλλευτείς αυτά τα ταλέντα προς όφελός σου. Το μόνο που λείπει απ’ την εξίσωση είναι η υπομονή, την οποία θα χρειαστείς γιατί ο Δίας κάνει σαν ντίβα που πεινάει κι έχει βαλθεί να χαλάει τα σχέδια όλου του κόσμου. Κράτα σημειώσεις από καθετί που σου συμβαίνει αυτό το διάστημα γιατί όλα αυτά είναι μαθήματα ζωής. Αχρείαστα να είναι, αλλά η αξία τους δεν αμφισβητείται.

Υδροχόος

Θα μπορούσαμε να σε πούμε και Κύρο Γρανάζη (τον θυμάσαι;) αυτή την εβδομάδα, Υδροχοάκι μου, μιας κι οι ιδέες που κατεβάζεις λόγω της εφευρετικότητάς σου σε βάζουν άξια στην αίθουσα της δόξας με τις υπόλοιπες διάνοιες του κόσμου τούτου -λέμε τώρα. Οτιδήποτε μπορεί να θελήσεις θα μπορέσεις να το έχεις, φτάνει να το βάλεις σκοπό και να δώσεις την ώθηση που σου χρειάζεται. Βέβαια, η Πανσέληνος φέρνει και σε σένα μπόλικο συναίσθημα το οποίο δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς και σε πιάνει ένας πανικός όταν συνειδητοποιείς ότι σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου. Καιρός να ψαχτείς μέσα σου, λοιπόν, και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Μόνο έτσι θα λυτρωθείς.

Ιχθύς

Πώς να το πω και να μη σε πληγώσω, Ψαράκι μου γλυκό, αλλά άλλο να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου λέγοντας κάτι παραπάνω ή υψώνοντας τη φωνή σου κι άλλο να γίνεσαι γλωσσοκοπάνα. Μη χάσεις τίποτα απ’ τη γλύκα σου μόνο και μόνο επειδή γίνεσαι λίγο μπρουτάλ αυτή την εβδομάδα, γιατί κανείς δε σου εγγυάται ότι θα κερδίσεις και κάτι από όλο αυτό. Μη σου πω ότι μπορεί να φτάσεις σε σημείο να τσακωθείς ακόμα και με τον καφετζή της γειτονιάς. Δεν υπάρχει λόγος, εκτός κι αν δεν πετυχαίνει τον καφέ σου, τι να πω. Τι σου μαθαίνει η Πανσέληνος; Να αντιμετωπίζεις τους φόβους σου, τα πάθη σου και να αλλάζεις σελίδα στη ζωή σου όταν πρέπει.




Πηγή : pillowfights.gr

Related

blog 6219531305667027161

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -