synoronews

Ερωτικές προβλέψεις από 9/11 έως 15/11

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και γοητευτική εβδομάδα μας περιμένει, τα βέλη του έρωτα θα χτυπήσουν πολλές καρδιές, που περιμένουν να ζήσουν ένα...

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και γοητευτική εβδομάδα μας περιμένει, τα βέλη του έρωτα θα χτυπήσουν πολλές καρδιές, που περιμένουν να ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα ή να αναθερμάνουν τον ήδη υπάρχων στη ζωή τους. Ας μη διστάσουμε να απελευθερωθούμε, ας ζήσουμε τον έρωτά μας όπως θέλουμε, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορέσει να βάλει φρένο στο συναίσθημα.

Κριός

Βρίσκεσαι σε μία έντονη ερωτική φάση στη ζωή σου, Κριέ, κυρίως αν είσαι ελεύθερος και ψάχνεις να ζήσεις τον μεγάλο έρωτα, γι’ αυτό αι επανεξετάζεις καλά την κατάσταση και κάνεις μέχρι κι υποχωρήσεις ή συμβιβασμούς για να κερδίσεις την καρδιά του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Συμβιβασμούς κι υποχωρήσεις, όμως, πρέπει να κάνουν κι οι δεσμευμένοι γιατί υπάρχουν πολλά καβγαδάκια που μπορεί να χαλάσουν τη ρομαντική διάθεση.

Goodnight: Ταύρος

Pillowfight: Λέων



Ταύρος

Αυτό που πρέπει να κάνεις αυτή την εβδομάδα, Ταύρε, είναι να ζήσεις τα καλά που σου φέρνουν οι πλανήτες στον ερωτικό τομέα χωρίς σκέψεις κι ανασφάλειες. Μπορεί μία γνωριμία να σου φανεί αταίριαστη προς τον δικό σου χαρακτήρα, αλλά πριν καταδικάσεις τη σχέση πριν αρχίσει και πριν τη ζήσεις λίγο, σκέψου ότι ένα άτομο διαφορετικό από σένα μπορεί να σε βάλει σε νέα μονοπάτια και να σου ανοίξει νέους ορίζοντες. Ποτέ μη λες ποτέ, η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Goodnight: Υδροχόος

Pillowfight: Καρκίνος


Δίδυμος

Σε περιμένει μία εβδομάδα με προκλήσεις, Δίδυμε, γιατί οι πλανήτες σου ζητάνε να είσαι πιο ήρεμος, χαλαρός και να μάθεις να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες στη σχέση σου με διάλογο κι ωριμότητα κι όχι με τη φυγή ή την αναζήτηση νέων γνωριμιών μόνο και μόνο για να αποφύγεις τις ευθύνες. Η διαίσθησή σου είναι έντονη αυτή την εβδομάδα, χρησιμοποίησέ την προς όφελός σου. Άκου τι έχει να σου πει το ταίρι σου πριν πεις «ως εδώ».

Goodnight: Αιγόκερως

Pillowfight: Ιχθύς



Καρκίνος

Καρκίνε, πλέεις σε πελάγη ευτυχίας και δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς αυτή την ουρανοκατέβατη χαρά αυτό το διάστημα. Αν είσαι δεσμευμένος νιώθεις την απόλυτη σιγουριά με το ταίρι σου κι είσαι σε φάση να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια, κάτι που εξάλλου το θες πολύ. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έρθεις αντιμέτωπος με μια έκπληξη αφού κάποιος απ’ το παρελθόν θα σου χτυπήσει την πόρτα. Άσε την γκρίνια και δώσε μια ευκαιρία στον έρωτα να αναγεννηθεί.

Goodnight Σκορπιός

Pillowfight Δίδυμος



Λέων

Είσαι γοητευτικός και λαμπερός, Λέων, αλλά αυτή την εβδομάδα όλα τα καλά σου στοιχεία μεγεθύνονται κάτω απ’ τις καλές όψεις των πλανητών. Είσαι αισθησιακός και με έντονο σεξαπίλ, κάτι που σε κάνει ακαταμάχητο στον σύντροφό σου ή σε πιθανούς μνηστήρες που παραμονεύουν να κερδίσουν την καρδιά σου. Το ταίρι σου κατανοώντας την ανάγκη σου για ασφάλεια κι ισορροπία βρίσκεται στο πλάι σου και σε βοηθάει να εξελιχθείς.

Goodnight: Σκορπιός

Pillowfight: Τοξότης



Παρθένος

Γίνεσαι πιο παιχνιδιάρης κι απελευθερώνεις το πάθος σου αυτή την εβδομάδα, Παρθένε, κάτι που σε φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σου και γενικά στο αντίθετο φύλο. Οι σχέσεις βασίζονται σε πολλά πράγματα, μερικά εκ των οποίων είναι η εμπιστοσύνη κι η καλή επικοινωνία. Είτε είσαι σε σχέση είτε αναζητάς σύντροφο να βαδίσεις μαζί του, καλό θα ήταν να ανοιχτείς περισσότερο. Θα έχεις μεγάλο κέρδος αν μπορέσει το άτομο απέναντί σου να κατανοήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Goodnight: Τοξότης

Pillowfight: Αιγόκερως



Ζυγός

Παρ’ όλο τον ήρεμο και χαλαρό χαρακτήρα σου, αυτή την εβδομάδα γίνεσαι μαχητικός και διεκδικητικός ως προς τις ερωτικές σου μάχες, Ζυγέ, γιατί πολύ απλά ξέρεις τι θέλεις και το θέλεις τώρα! Απ’ την άλλη υπάρχουν άτομα που σε διεκδικούν κι αυτά με τη σειρά τους, κάτι που σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και σου δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσεις εμπόδια και να λύσεις τυχόν προβλήματα χωρίς να φοβάσαι μην κάνεις κάτι στραβά.

Goodnight: Σκορπιός

Pillowfight: Καρκίνος



Σκορπιός

Διανύεις μία απ’ τις ευνοϊκότερες περιόδους στον ερωτικό σου τομέα, Σκορπιέ και μετά από πολύ καιρό ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου και μπορείς πλέον να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να βρεις τον χαμένο αυτοσεβασμό σου. Η ψυχολογία σου αλλάζει, κάτι που ωφελεί τη σχέση σου γιατί θα μπορέσεις να γιατρέψεις παλιές πληγές και να αναθερμάνεις έναν έρωτα που βρισκόταν στο τέλος του. Διατήρησε την ελευθερία του μυαλού σου, όμως, μην μπαίνεις σε καλούπια.

Goodnight: Ταύρος

Pillowfight: Κριός



Τοξότης

Είσαι πολύ μυστικοπαθής αυτό το διάστημα, Τοξότη, κάτι που σε βγάζει απ’ τα νερά σου, δεδομένου ότι ο αισιόδοξος χαρακτήρας σου θέλει ελευθερία κι όχι καταπίεση -κάτι που νιώθεις αν βρίσκεσαι σε μια σχέση την οποία δεν μπορείς ακόμα να αποκαλύψεις. Είναι μια καλή κι αγαπησιάρικη εβδομάδα που ευνοεί τις σχέσεις κι αν θεωρείς ότι η δική σου έχει γερές βάσεις, μπορείς άνετα να βγεις και να το βροντοφωνάξεις. Αρκετή υπομονή δεν έχεις κάνει;

Goodnight: Δίδυμος

Pillowfight: Ταύρος



Αιγόκερως

Κάτω απ’ το αυστηρό προσωπείο σου κρύβεις ένα άτομο γεμάτο πάθος, Αιγόκερε. Πολύ λίγοι το βλέπουν αυτό κι ήρθε καιρός να μάθουν ποιος ακριβώς είσαι. Απελευθερώσου από προσχήματα και κανόνες και βγάλε το πάθος σου και τον ερωτισμό σου προς τα έξω. Δεν είναι καθόλου περίεργο να θες να δημιουργήσεις οικογένεια, αν είσαι δεσμευμένος. Νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα καθώς η ασφάλεια που νιώθεις με το ταίρι σου το κάνει ακόμα πιο εύκολο.

Goodnight: Δίδυμος

Pillowfight: Καρκίνος



Υδροχόος

Πάθος, πάθος και πάλι πάθος είναι αυτό που χαρακτηρίζει τις ερωτικές σου σχέσεις αυτή την εβδομάδα, Υδροχόε, κάτι που πρέπει όμως να μάθεις να διαχειρίζεσαι, όπως και τις εξάρσεις ζήλιας και την τάση για κτητικότητα που κρύβονται πίσω απ’ τα μεγάλα πάθη. Η μοναξιά είναι κάτι που δε σε ελκύει, οπότε μπαίνεις στη διαδικασία να γιατρέψεις παλιές πληγές κι είτε να αναθερμάνεις κάποια παλιά σχέση ή να κυνηγήσεις κάτι καινούργιο.

Goodnight: Ταύρος

Pillowfight: Σκορπιός



Ιχθύς

Πολλές εκπλήξεις σου φέρνει στον ερωτικό τομέα αυτή η εβδομάδα, Ιχθύ κι εξαρτάται καθαρά από σένα πώς θα διαχειριστείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Ενώ είχες αποφασίσει να απέχεις από φλερτ και σχέσεις για κάποιο διάστημα για να μπορέσεις να ανασυνταχτείς, ένας έρωτας σου χτυπάει την πόρτα και μάλιστα από μακριά. Τέτοιες ευκαιρίες δεν εμφανίζονται συχνά, ακόμα κι αν νιώθεις ότι δεν είσαι έτοιμος για κάτι νέο, δώσε στη σχέση μια ευκαιρία, θα βγεις κερδισμένος.

Goodnight: Τοξότης

Pillowfight: Σκορπιός





Πηγή : pillowfights.gr

Related

blog 5638473089801471355

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -