Σπιτική μερέντα!
Λ αχταριστή πραλίνα σοκολάτας με φουντούκι στο ψωμί για πρωινό και με το κουτάλι για τις νυχτερινές λιγούρες. Μερέντα από τα χεράκια...
https://to-synoro.blogspot.com/2015/12/spitikh-merenta.html
Λαχταριστή πραλίνα σοκολάτας με φουντούκι στο ψωμί για πρωινό και με το κουτάλι για τις νυχτερινές λιγούρες.
Μερέντα από τα χεράκια μας, για να αλείψουμε το ψωμί μας, να γαρνίρουμε μπισκοτάκια, ή να τη φάμε και σκέτη σε στιγμές υπογλυκαιμίας.
Μερέντα από τα χεράκια μας, για να αλείψουμε το ψωμί μας, να γαρνίρουμε μπισκοτάκια, ή να τη φάμε και σκέτη σε στιγμές υπογλυκαιμίας.
ΥΛΙΚΑ:
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα,
- 100 γρ. κουβερτούρα,
- 150 γρ. βιτάμ,
- 2 κουτ. σούπας άχνη κοσκινισμένη,
- 4 κουτ. σούπας κακάο κοσκινισμένο,
- 1 κούπα τριμμένο φουντούκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
- Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με την άχνη, το κακάο και τη λιωμένη σοκολάτα.
- Προσθέτουμε το φουντούκι και
- αδειάζουμε σε ένα μπωλ.
Μόλις κρυώσει, το βάζουμε στο ψυγείο για 2-4 ώρες.
Πηγή