Σπιτική μερέντα!
Λ αχταριστή πραλίνα σοκολάτας με φουντούκι στο ψωμί για πρωινό και με το κουτάλι για τις νυχτερινές λιγούρες. Μερέντα από τα χεράκια...
Μερέντα από τα χεράκια μας, για να αλείψουμε το ψωμί μας, να γαρνίρουμε μπισκοτάκια, ή να τη φάμε και σκέτη σε στιγμές υπογλυκαιμίας.
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα,
- 100 γρ. κουβερτούρα,
- 150 γρ. βιτάμ,
- 2 κουτ. σούπας άχνη κοσκινισμένη,
- 4 κουτ. σούπας κακάο κοσκινισμένο,
- 1 κούπα τριμμένο φουντούκι
- Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
- Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με την άχνη, το κακάο και τη λιωμένη σοκολάτα.
- Προσθέτουμε το φουντούκι και
- αδειάζουμε σε ένα μπωλ.
Πηγή