synoronews

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ… «ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ» (video)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη Τ ο βίντεο έχει τίτλο «Μέχρι η θρησκεία όλου του κόσμου να γίνει του Αλλάχ, όλοι να ανήκουν στον Αλλάχ, δ...

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Το βίντεο έχει τίτλο «Μέχρι η θρησκεία όλου του κόσμου να γίνει του Αλλάχ, όλοι να ανήκουν στον Αλλάχ, δηλαδή το σατανά.»

Οι Τζιχαντιστές συνέλαβαν πρόσφατα στη Συρία έναν χριστιανό ιερέα ονόματι Jacques Mourad τον οποίο κρατούσαν αιχμάλωτο για αρκετές μέρες και του έλεγαν συνεχώς: «Εφόσον είσαι χριστιανός, αν δεν μεταστραφείς στο Ισλάμ, θα σου σχίσουμε το λαιμό με ένα μαχαίρι».


Ο Jacques Mourad σώθηκε από έναν ντόπιο μουσουλμάνο ο οποίος τον λυπήθηκε και με μια μοτοσυκλέτα τον βοήθησε να αποδράσει. 
Ενώ στην αρχή νόμιζε ότι θα μαρτυρήσει για την πίστη του, τώρα ευχαριστεί την Παναγία και τον μουσουλμάνο φίλο για την απόδρασή του. 
Ο ίδιος πιστεύει ότι χάρη σε θαύμα της Παναγίας είναι ζωντανός και σώθηκε από τους ISIS.


Ο Jacques Mourad, δίνοντας συνέντευξη στο ιταλικό κανάλι, Italian TV 2000, είπε ότι ήταν αιχμάλωτος στην Παλμύρα μαζί με άλλους 250 χριστιανούς. Μόνο 30 από αυτούς κατάφεραν να αποδράσουν. 

Κάθε μέρα ερχόταν κάποιος από τους ISIS στο κελί του και προσπαθώντας να του αλλάξει την πίστη τον ρωτούσε «Τι είσαι;» και αυτός απαντώντας έλεγε ότι είναι χριστιανός. Τότε τον απειλούσαν ότι θα του κόψουν το κεφάλι αν δεν μεταστραφεί στο Ισλάμ.


Ένας Σουδανέζος χριστιανός που συνέλαβαν οι Τζιχαντιστές αναγκάστηκε να μεταστραφεί στο Ισλάμ για να ζήσει. 
Τον ανάγκασαν να απαγγέλει το Shahadatan, δηλαδή το ισλαμικό δόγμα ότι δεν υπάρχει Θεός παρά μόνο ο Αλλάχ και ο Μοχάμεντ ο αγγελιοφόρος του.


Ένας άλλος Σουδανέζος χριστιανός ομολογεί στους Τζιχαντιστές όπως δείχνει το το βίντεο «Είμαι ο Wael Al-Qaed από το Νότιο Σουδάν. Ναι είμαι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ». 
Αρνήθηκε να μεταστραφεί στο Ισλάμ και γι’ αυτό οι Τζιχαντιστές τον παίρνουν στους λόφους για να τον ρίξουν στο έδαφος και να τον αποκεφαλίσουν.


Στο τέλος αυτού του αποκαλυπτικού βίντεο πυροβολούν και έναν Λίβυο στρατιώτη στο κεφάλι και στη συνέχεια τον ρίχνουν από το λόφο αφού του επέτρεψαν πιο πριν να μιλήσει στην κάμερα και να πει τα τελευταία του λόγια.


Η ιστορία είναι: ή αποδέχεσαι το σήμα του Ισλάμ ή αποκεφαλίζεσαι.
Για το διάβολο η καταστροφή του σώματος δεν είναι τόσο σημαντική, όσο το να αιχμαλωτίσει την ψυχή. 
Οι Μουσουλμάνοι, οι οποίοι είναι υπό την επήρεια δαιμόνων, δεν σκότωσαν αυτόν που παρέδωσε την ψυχή του για να σώσει τη ζωή του, αλλά τον άλλον που δεν έσωσε τον εαυτό του και κράτησε την ψυχή του.


Αυτή είναι η πίστη των απλών ανθρώπων, η πίστη ενός που είναι σαν παιδί, που δεν περιπλέκει τα πάντα μέσω των αυτοπροκαλώμενων δρόμων της κοσμικής σκέψης. 
Αυτή είναι η πίστη του ενός που δεν θα προδώσει τον Επουράνιο Πατέρα του ακόμα και τη στιγμή του θανάτου. ’’ὁ εὑρὼν τὴν ψυχὴν αὐτοῦ ἀπολέσει αὐτήν, καὶ ὁ ἀπολέσας τὴν ψυχὴν αὐτοῦ ἕνεκεν ἐμοῦ εὑρήσει αὐτήν.’’ (Κατά Ματθαίον 10.39)


Ο χριστιανός που αποκεφαλίστηκε, μπροστά στα γήινα μάτια, σκοτώθηκε, αλλά στα πνευματικά μάτια ξέρει περισσότερα για το Θεό από κάθε άλλον πάνω στη Γη. Στα πνευματικά μάτια έχει ενωθεί με τον ίδιο των Ζώντα Θεό. 
Ας θυμηθούμε τον Σαμψών ο οποίος, αφότου έχασε τα γήινα μάτια του, είδε επιτέλους τον ίδιο το Θεό και πεθαίνοντας για τον εαυτό του γκρέμισε τους πυλώνες της τυραννίας και θυσίασε τον εαυτό του για να καταστρέψει τα έργα του σκότους.


Η ιστορία επιβεβαιώνει αυτό που προειδοποιεί ο ευαγγελιστής Ιωάννης στο βιβλίο της Αποκάλυψης: «Να πάρεις το σημάδι του αντίχριστου και να ζήσεις ή να το αρνηθείς και να δεχτείς το μαρτύριο με αποκεφαλισμό ;», «Ναι, είδα τις ψυχές εκείνων που εκτελέστηκαν με τον πέλεκυ λόγω της μαρτυρίας που έδιναν για τον Ιησού.» (Αποκάλυψη 20:4)


Αυτή ήταν η μοίρα της τελευταίας σκηνής όπου ο Σουδανέζος μάρτυρας είπε «Είμαι Χριστιανός» αρνούμενος να αποδυναμωθεί.

Αυτοί όλοι που θυσιάστηκαν και θυσιάζονται καθημερινά για τον Χριστό, τις περισσότερες φορές ούτε έχουν διαβάσει βίους αγίων, ούτε εκκλησιάζονται ιδιαίτερα.

Εμείς έχουμε πολυτελείας ναούς, παπάδες με 4 πτυχία, διαβάζουμε βίους αγίων κ.τ.λ. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας ήτανε όλοι αγράμματοι και ο παπάς του χωριού ίσα ίσα που ήξερε κάποια γράμματα που όμως έφταναν για να κάνει την λειτουργία. Τα θαύματα όμως αμέτρητα. Τότε οι άνθρωποι πίστευαν πραγματικά και θα πέθαιναν για τον Χριστό.

Σήμερα και οικουμενιστές γίνονται και με διαβόλους συμπροσευχές κάνουν, και για μην χάσουν την θέση τους στο πανεπιστήμιο υπογράφουν και για τον διάβολο στην ωραία «θεολογική-θολολογική σχολή». 

Σήμερα οι περισσότεροι ιερείς (όχι όλοι), το μόνο που τους ενδιέφερε είναι ο μισθός. Από καλόγερους καλύτερα να σιωπήσουμε. Δεν τους πειράζει ακόμα και να γίνει η Ορθοδοξία…παπικό ίδρυμα.

Πηγή

Related

blog 7056587310943805766

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Translate This Page

Hot in week

Recent

Comments

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;
Διαδικασία απόκτησης ψηφιακής υπογραφής νέας γενιάς (ΨΥ)

Εγγραφη στην Payoneer

Εγγραφη στην Payoneer
Ψάχνετε έναν πιο απλό τρόπο για να πληρώνεστε από εταιρείες του εξωτερικού; Κερδίστε $25 όταν κάνετε εγγραφή στην Payoneer χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που σας προτείνω.

Google+ Followers

Αναγνώστες

Επισκευές H/Y - Laptop

προτεινομενη αναρτηση

Το περήφανο κοριτσάκι του μπαμπά

Απ’ όλους τους ρόλους που κατέχει στη ζωή της μια γυναίκα, διαλέγω ως αγαπημένο μου αυτόν της κόρης. Κι ειδικά της κόρης του μπαμπά. Όσο...

«Τι θα φορας συνεννοηση...»

«Τι θα φορας συνεννοηση...»
«Τι θα φοράς συνεννόηση να σε γνωρίσω» λέει η Κική Δημουλά στον «Ήχο Απομακρύνσεων», τινάζοντας ...

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα
Στὶς φετινὲς ἐγγραφὲς τῶν μαθητῶν γιὰ τὴν Α΄ καὶ Β΄ Γυμνασίου στὰ δημόσια σχολεῖα τῆς Κύπρου δίνεται σὲ ὅλους ...

Η στρατηγική του δελφινιού

Η στρατηγική του δελφινιού
Μέσα στην πορεία των αιώνων που ακολούθησε ο άνθρωπος συνυπήρξε με τα ζώα. Έναν αριθμό τους κατόρθ...--->>>

Αν υπαρχει καψουρα ...

Αν υπαρχει καψουρα ...
Μην το υπεραναλύεις και μην το κουράζεις, όποιος γουστάρει φαίνεται όπως κι όποιος δε γουστάρει ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Το «διαβασμα της σκεψης»

Το «διαβασμα της σκεψης»
Όλοι μπορούμε να ανακαλέσουμε στιγμές που ευχηθήκαμε να μπορούσαμε με ένα μαγικό τρόπο να διαβάσουμε τα ...

Τα ελιξιρια της θαλασσας!

Τα ελιξιρια της θαλασσας!
Από τη Σήλια Γαληνού - Γνώρισε τις «θαυματουργές» ιδιότητες του θαλασσινού νερού, τις παθήσει...--->>>

Eλευθερος ειναι...

Eλευθερος ειναι...
Το θέμα είναι μεγάλο και περιλαμβάνει πολλές πτυχές. Θα περιοριστούμε αποκλειστικά στην ψυχολογική ...

blogoΘεαση

Laptop Service

Live Traffic

item