synoronews

Το στυλ ερωτικής συμπεριφοράς των ζωδίων! (music video)

Η αστρολογία είναι διασκεδαστική, επειδή σε όλους αρέσει να διαβάζουμε για τους εαυτούς μας. Κάθε φορά που διαβάζουμε το ζώδιό μας, είν...

Η αστρολογία είναι διασκεδαστική, επειδή σε όλους αρέσει να διαβάζουμε για τους εαυτούς μας. Κάθε φορά που διαβάζουμε το ζώδιό μας, είναι σαν να σβήνουμε ξανά και ξανά τα κεράκια των γενεθλίων μας. 
Όλα για πάρτη μας! Ειδικά, όταν τα ζώδια μιλάνε για έρωτα! 

Ας δούμε, λοιπόν, πώς το ζώδιο επηρεάζει το στυλ της ερωτικής μας συμπεριφοράς…

Κριός: Ο Κριός είναι φουριόζος, συναρπαστικός, τολμηρός και άνθρωπος του ρίσκου, κι αυτό τον κάνει ιδανικό ταίρι για όποιον αρέσκεται σε σεξ χωρίς προφυλακτικό. Ο Κριός είναι μονίμως στις επάλξεις, πάντα έτοιμος να δοκιμάσει οτιδήποτε νέο – συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων-, γι΄αυτό δεν είναι και για πολλή εμπιστοσύνη. Επίσης, δυσκολεύεται να παραδεχτεί τα λάθη του, γεγονός που καθιστά απίθανο να ζητήσει συγγνώμη αφότου κάνει τη λαδιά.

Ταύρος: Ο Ταύρος είναι πεισματάρης και επίμονος, κι αυτό θα τον κάνει κάποια μέρα σπουδαίο γονιό. Είναι επίσης εμπαθής και αξιόπιστος. Ένας άνδρας Ταύρος θα αγοράσει έως και ταμπόν για την αγαπημένη του, ενώ μια γυναίκα Ταύρος θα ελέγχει πάντα το θέμα της εγκυμοσύνης κι δεν θα της προκύπτουν ανεπιθύμητες. Αυτό το ζώδιο είναι, επίσης, εξαιρετικά τεμπέλικο, γι΄αυτό συνήθως στο σεξ διαλέγει την πιο βολική θέση. Μην φοβάστε να αρπάξετε έναν Ταύρο από τα κέρατά του, γιατί μετά από μια διαφωνία αποδίδει καλύτερα στο κρεβάτι.

Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι τείνουν να έχουν προσωπικότητες «όσα παίρνει ο άνεμος». Η ποικιλία και η ενέργειά τους δίνει υποσχέσεις για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις. Οι Δίδυμοι ζουν για μεγάλες συζητήσεις και κοινωνικές δραστηριότητες, ως εκ τούτου, θα πρέπει να αναμένετε δύσκολα παιχνίδια, κυρίως διανοητικά αλλά όχι μόνο. Αν ψάχνετε για μια άγρια περιπέτεια, και του πετάξετε το γάντι, σίγουρα θα το πιάσει!

Καρκίνος: Ο Καρκίνος είναι αισθησιακός και ειρηνικός, και μια καυτή νύχτα μαζί του περιλαμβάνει κεριά, γούτσου-γούτσου και αγκαλιές. Έτσι, αν είστε ο τύπος που συνήθως «χτυπά και φεύγει», έχετε απέναντί σας το εντελώς αντίθετό σας. Κι αν λειτουργήσετε όπως συνήθως, θα του ραγίσετε την καρδιά. Ο Καρκίνος θέλει να μείνει όλη τη νύχτα μαζί σας, και να επιδοθεί σε ειρηνική κρεβατομουρμούρα, διότι η γαλήνη, η αρμονία και η αγάπη είναι σημαντικά γι΄αυτόν.

Λέων: Ο Λέων απαιτεί να πέφτουν πάνω του οι προβολείς της δημοσιότητας, οπότε αν σκέφτεστε κανένα τρίο, βεβαιωθείτε πως εκείνος θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Του αρέσει η κολακεία και να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής, όπερ σημαίνει ότι μπορείτε να το παρακάνετε ελεύθερα με τα ερωτικά μηνύματα που θα επαινούν τα προσόντα του. Επειδή ο Λέων αγαπά το δράμα και τη χλιδή, αποκλείεται να βαρεθείτε. Απολαύστε τον βρυχηθμό του λιονταριού, καθώς αυτό το πλάσμα είναι αδύνατο να εξημερωθεί.

Παρθένος: Προσεκτικός και ακριβής, ο Παρθένος μπορεί άνετα να βρει την «πύλη εισόδου». Όμως, το σεξ δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει στο μυαλό του. Ο Παρθένος είναι επίσης αναλυτικός και ανιδιοτελής, και θα σας κάνει να το εκτιμήσετε. Όπως μια τρούφα σοκολάτας, έχει σκληρό εξωτερικό, αλλά είναι σούπερ γλυκός στο εσωτερικό του. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να φάτε την πρώτη μπουκιά. Ο Παρθένος είναι ακριβής. Αν δεν είστε ακριβώς αυτό που θέλει (έλα τώρα Παρθένε, κανείς δεν είναι τέλειος!), θα συνεχίσει να το αναζητά.

Ζυγός: Ο Ζυγός είναι το πιο ισορροπημένο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Μπορεί να σας ζαλίσει τα ούμπαλα, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο επειδή βλέπει το θέμα από κάθε πιθανή οπτική γωνία. Αναποφάσιστος χαρακτήρας, θα σας κάνει να πνίγεστε στη αμφιβολία αν είναι πλήρως δεσμευμένος μαζί σας ή όχι. Όταν ο Ζυγός περπατά μέσα σε ένα δωμάτιο, αρέσει σε όλους κι αυτό ανεβάζει τη λίμπιντο. Είναι, επίσης, ένας φυσικός γητευτής, οπότε προσέξτε τον άνδρα Ζυγό που σας λέει ότι λατρεύει τα κοντά μαλλιά σας όταν στην πραγματικότητα αυτό που κάνει είναι να γλιστρά διακριτικά το χέρι του πάνω στους ώμους σας. Εκτιμά τις αξίες και την ευγένεια, γι΄αυτό σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε πιρούνι και μαχαίρι, πριν ορμήσετε στο «ψητό».

Σκορπιός: Δύσκολος σύντροφος ο Σκορπιός. Είναι ζηλιάρης, κτητικός, καχύποπτος και χειριστικός, πράγματα που ακούγονται πολύ διασκεδαστικά αν γουστάρετε την ίντριγκα στο σεξ. Και, ναι! Υπάρχει λόγος που ο Σκορπιός είναι τόσο ανεξάρτητος: κανείς δεν θέλει να είναι γύρω του. Εξαιτίας αυτού, αποδεικνύεται πολύ επιτυχημένος στα επαγγελματικά του (ανεξάρτητος, αυτοδύναμος, αποφασισμένος). Μήπως να παντρευόσουν καλύτερα την καριέρα σου, Σκορπιέ;

Τοξότης: Ο Τοξότης είναι αξιαγάπητος και απλός άνθρωπος, έτσι θα σας πει ανοιχτά μόλις ξυπνήσετε μαζί το πρωί, ότι η ανάσα σας βρωμάει. Μπορεί να γίνει εντελώς θερμοκέφαλος, πράγμα που σημαίνει ότι δικαιούστε να ελπίζετε σε επίσης θερμό σεξ. Λόγω της φλογερής φύσης του, ο Τοξότης είναι έμπειρος εραστής, έχοντας στο ιστορικό του λίγες μεν αλλά ποιοτικές σχέσεις. Η ουσιαστική γνωριμία μαζί του θα γίνει στο κρεβάτι.

Αιγόκερως: Όταν πρόκειται για έρωτες, ο Αιγόκερως είναι σαν την προβλέψιμη φρυγανιέρα: σταθερός και πιστός, αλλά δεν τον λες και αυθόρμητο. Πειραματισμοί και «τριπλέτες» δεν παίζουν στην περίπτωσή του. Ο Αιγόκερως είναι υπομονετικός και του αρέσει η διάρκεια, έτσι παραμένει στη σχέση ακόμα κι όταν αυτή έχει προ πολλού λήξει. Δεν του αρέσει να αφήνει τον εαυτό του ευάλωτο, έτσι αν προσπαθείτε να τον φλερτάρετε ζητήστε καλού-κακού και τη βοήθεια του Θεού! Τι κοστίζει ένα κεράκι;

Υδροχόος: Ένας Υδροχόος είναι ευφάνταστος και περιπετειώδης, και μπορεί στο σχολείο να ήταν ο πιο πρόστυχος φίλος σας. Η αντισυμβατική και δημιουργική φύση του, τον καθιστά διασκεδαστικό, ιδιόμορφο σύντροφο με τον οποίο μπορείτε να κάνετε σεξ σε τυχαία μέρη. Επειδή το ζώδιο αυτό δεν βιάζεται να κρίνει και προτιμά από τον σύντροφό του να είναι ο εαυτός του, μπορείτε να νιώθετε απολύτως άνετα παρουσιάζοντάς του τις παράξενες συλλογές σας από παιχνίδια που μαζεύατε μικροί, ή τα sex toys που χρησιμοποιείτε σήμερα.

Ιχθείς: O Ιχθείς είναι πολύ ευαίσθητος και αφοσιωμένος άνθρωπος, αλλά πέφτει εύκολα στην παγίδα της αυτολύπησης, που τον καθιστά το ιδανικό πληγωμένο «ορφανό» για όσους από μας θέλουμε να το παίξουμε νοσοκόμες ή να υιοθετήσουμε. Δίνει γη και ύδωρ για να είναι ο σύντροφός του ευχαριστημένος, έτσι μην ντραπείτε να του ζητάτε στοματικό κάθε βράδυ ανελλιπώς. Ο Ιχθύς δεν παίρνει και πολύ καλά την απόρριψη (θυμηθείτε την αυτολύπηση), οπότε αν χωρίσετε μαζί του, φροντίστε να το κάνετε όμορφα, αλλιώς αλλάξτε διεύθυνση.

* Χριστιν-άκι.-*


Πηγή: asteriskos.wordpress.com

Related

blog 703937342947698809

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -