synoronews

Πώς να βρείτε το ταίρι σας! (music video)

Πώς να ελκύσετε τον άνθρωπο που σας ταιριάζει. Τι πρέπει να γνωρίζετε για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ μας αξίζ...

Πώς να ελκύσετε τον άνθρωπο που σας ταιριάζει. Τι πρέπει να γνωρίζετε για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ μας αξίζει έναν σύντροφο που να του δίνει χαρά, να του φτιάχνει τη διάθεση και να τον βοηθά να γίνει όσο πιο καλύτερος γίνεται. Είναι πολλοί αυτοί που ψάχνουν ασταμάτητα για αυτό το μοναδικό πλάσμα που θα αποτελέσει το άλλο τους μισό.

Υπάρχει όμως πράγματι ένας τέτοιος άνθρωπος; Ναι, υπάρχει. Αλλά αν θα τον συναντήσετε ή όχι εξαρτάται από το πώς ξοδεύετε το χρόνο σας, τι επιλογές κάνετε και τι εκπέμπετε συναισθηματικά, ψυχολογικά και πνευματικά.

Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να κάνετε για να προσελκύσετε τον ιδανικό σύντροφο στη ζωή σας:


1. Αποκτήστε ενδιαφέροντα

Ίσως να αναρωτιέστε «πώς θα προσελκύσω το ιδανικό μου ταίρι με το να αποκτήσω ενδιαφέροντα;» Η απάντηση είναι απλή. Όταν έχετε ενδιαφέροντα, δραστηριοποιείστε και όταν μπαίνετε σε μια δράση, τότε πηγαίνετε σε νέα μέρη, συναντάτε ανθρώπους και κάνετε νέες γνωριμίες.

Είτε πρόκειται για μια απλή συνάντηση, μια νέα δουλειά, μια νέα πόλη ή ένα ταξίδι, μπαίνετε στη διαδικασία να ανοιχτείτε και να μιλήσετε με ανθρώπους που μέχρι χθες δεν γνωρίζατε καν την ύπαρξή τους.

Όταν μάλιστα η δραστηριότητα αυτή έχει να κάνει με κάτι που πραγματικά απολαμβάνετε, η διάθεσή σας γίνεται πολύ καλύτερη, η στάση σας γίνεται πολύ πιο αισιόδοξη, ενώ αναδεικνύονται όλα τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας γιατί είστε ευτυχισμένοι και γεμάτοι ενθουσιασμό.

Αυτά ακριβώς είναι τα στοιχεία που ελκύουν όλες τις θετικές και «θαυματουργές» ενέργειες που θέλετε να έχετε στη ζωή σας. Και μέσα σε αυτό το πλαίσιο, σας φέρνουν την αγάπη.

Επιπλέον, ένα άτομο που θα συναντήσετε κάνοντας το αγαπημένο σας άθλημα ή μια ασχολία που αγαπάτε είναι κάποιος που είναι ήδη ευθυγραμμισμένος με τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σας.

Το γεγονός αυτό, από μόνο του, αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά μιας επιτυχημένης σχέσης. Γιατί μπορεί να λέμε ότι «τα ετερώνυμα έλκονται», αλλά όσο αφορά τις προτιμήσεις, οι εμπειρίες των περισσότερων ανθρώπων δείχνουν ότι όσοι έχουν κοινά ενδιαφέροντα είναι πιο αγαπημένοι και παραμένουν μαζί.


2. Δείξτε αγάπη πρώτα στον εαυτό σας

Όταν δεν αγαπάτε και δεν υπολογίζετε τον εαυτό σας, η ενέργειά σας αποκτά πολύ χαμηλή ποιότητα. Οι αρνητικές δονήσεις σας είναι πιθανό να προσελκύσουν ανθρώπους που θα σας καταθλίψουν, αντί να σας κάνουν ευτυχισμένους.

Η αγάπη και ο σεβασμός που δείχνετε στον εαυτό σας, όχι μόνο θα θρέψουν την καρδιά και την ψυχή σας, αλλά θα δημιουργήσουν και τις κατάλληλες συνθήκες για να σας συμπεριφερθούν και οι άλλοι με τον ίδιο τρόπο.

Όσο κι αν φοβόμαστε να το παραδεχτούμε, υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο ελκύουμε τον ίδιο τύπο ανθρώπων, ξανά και ξανά. Αν, για παράδειγμα, έχουμε μάθει να κακομεταχειριζόμαστε τον εαυτό μας, ανοίγουμε την πόρτα σε αυτούς που έχουν μάθει να κακομεταχειρίζονται τους άλλους.

Αυτά που πιστεύουμε για τον εαυτό μας, και ο τρόπος που τον αντιμετωπίζουμε δίνουν τις κατευθυντήριες γραμμές και ελκύουν τον αντίστοιχο τύπο ανθρώπων.

3. Σταματήστε να ψάχνετε

Αυτό μπορεί να ακούγεται αντιφατικό, αλλά έχετε παρατηρήσει ότι όταν σταματάτε να ψάχνετε για κάτι, τότε αυτό φανερώνεται από μόνο του;

Οι άνθρωποι φαίνεται να είναι σε μια συνεχή αναζήτηση: για ευχαρίστηση, ευτυχία, χαρά και αγάπη. Και ενώ δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στο να τα ζητάτε όλα αυτά, όλα ξεκινούν με το να κάνετε ό,τι μπορείτε για να βελτιώσετε τη ζωή σας, ανεξάρτητα από αυτά που σας λείπουν.

Πολλοί άνθρωποι ξοδεύουν τον περισσότερο χρόνο τους ψάχνοντας και περιμένοντας κάποιον ή κάτι που θα τους χαρίσει ολοκλήρωση. Αν αφιέρωναν όλο αυτόν το χρόνο στη δημιουργία της ζωής που επιθυμούν, θα μπορούσαν να συναντήσουν το ξεχωριστό αυτό πρόσωπο που θα ταίριαζε στη ζωή και τις πεποιθήσεις τους, χωρίς το άγχος της αναζήτησης.

Ξεκινήστε να φτιάχνετε τη ζωή των ονείρων σας και ο μελλοντικός σας σύντροφος θα σας ευγνωμονεί. Ο καλύτερος τρόπος, άλλωστε, για να δείξετε την αγάπη σας σε κάποιον είναι να γίνετε το καλύτερο άτομο που μπορείτε να γίνετε.

Αυτό είναι παράλληλα και το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας.

Ακολουθήστε τα όνειρά σας και το άτομο που υποτίθεται ότι πρέπει να είστε μαζί θα σας περιμένει εκεί. Πιστέψτε το.

* X.- *

Πηγή : youmagazine.gr

Related

Σχέσεις-Σεξ 1378539222452521978

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -