synoronews

Πώς να βρείτε το ταίρι σας! (music video)

Πώς να ελκύσετε τον άνθρωπο που σας ταιριάζει. Τι πρέπει να γνωρίζετε για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ μας αξίζ...

Πώς να ελκύσετε τον άνθρωπο που σας ταιριάζει. Τι πρέπει να γνωρίζετε για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ μας αξίζει έναν σύντροφο που να του δίνει χαρά, να του φτιάχνει τη διάθεση και να τον βοηθά να γίνει όσο πιο καλύτερος γίνεται. Είναι πολλοί αυτοί που ψάχνουν ασταμάτητα για αυτό το μοναδικό πλάσμα που θα αποτελέσει το άλλο τους μισό.

Υπάρχει όμως πράγματι ένας τέτοιος άνθρωπος; Ναι, υπάρχει. Αλλά αν θα τον συναντήσετε ή όχι εξαρτάται από το πώς ξοδεύετε το χρόνο σας, τι επιλογές κάνετε και τι εκπέμπετε συναισθηματικά, ψυχολογικά και πνευματικά.

Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να κάνετε για να προσελκύσετε τον ιδανικό σύντροφο στη ζωή σας:


1. Αποκτήστε ενδιαφέροντα

Ίσως να αναρωτιέστε «πώς θα προσελκύσω το ιδανικό μου ταίρι με το να αποκτήσω ενδιαφέροντα;» Η απάντηση είναι απλή. Όταν έχετε ενδιαφέροντα, δραστηριοποιείστε και όταν μπαίνετε σε μια δράση, τότε πηγαίνετε σε νέα μέρη, συναντάτε ανθρώπους και κάνετε νέες γνωριμίες.

Είτε πρόκειται για μια απλή συνάντηση, μια νέα δουλειά, μια νέα πόλη ή ένα ταξίδι, μπαίνετε στη διαδικασία να ανοιχτείτε και να μιλήσετε με ανθρώπους που μέχρι χθες δεν γνωρίζατε καν την ύπαρξή τους.

Όταν μάλιστα η δραστηριότητα αυτή έχει να κάνει με κάτι που πραγματικά απολαμβάνετε, η διάθεσή σας γίνεται πολύ καλύτερη, η στάση σας γίνεται πολύ πιο αισιόδοξη, ενώ αναδεικνύονται όλα τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας γιατί είστε ευτυχισμένοι και γεμάτοι ενθουσιασμό.

Αυτά ακριβώς είναι τα στοιχεία που ελκύουν όλες τις θετικές και «θαυματουργές» ενέργειες που θέλετε να έχετε στη ζωή σας. Και μέσα σε αυτό το πλαίσιο, σας φέρνουν την αγάπη.

Επιπλέον, ένα άτομο που θα συναντήσετε κάνοντας το αγαπημένο σας άθλημα ή μια ασχολία που αγαπάτε είναι κάποιος που είναι ήδη ευθυγραμμισμένος με τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σας.

Το γεγονός αυτό, από μόνο του, αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά μιας επιτυχημένης σχέσης. Γιατί μπορεί να λέμε ότι «τα ετερώνυμα έλκονται», αλλά όσο αφορά τις προτιμήσεις, οι εμπειρίες των περισσότερων ανθρώπων δείχνουν ότι όσοι έχουν κοινά ενδιαφέροντα είναι πιο αγαπημένοι και παραμένουν μαζί.


2. Δείξτε αγάπη πρώτα στον εαυτό σας

Όταν δεν αγαπάτε και δεν υπολογίζετε τον εαυτό σας, η ενέργειά σας αποκτά πολύ χαμηλή ποιότητα. Οι αρνητικές δονήσεις σας είναι πιθανό να προσελκύσουν ανθρώπους που θα σας καταθλίψουν, αντί να σας κάνουν ευτυχισμένους.

Η αγάπη και ο σεβασμός που δείχνετε στον εαυτό σας, όχι μόνο θα θρέψουν την καρδιά και την ψυχή σας, αλλά θα δημιουργήσουν και τις κατάλληλες συνθήκες για να σας συμπεριφερθούν και οι άλλοι με τον ίδιο τρόπο.

Όσο κι αν φοβόμαστε να το παραδεχτούμε, υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο ελκύουμε τον ίδιο τύπο ανθρώπων, ξανά και ξανά. Αν, για παράδειγμα, έχουμε μάθει να κακομεταχειριζόμαστε τον εαυτό μας, ανοίγουμε την πόρτα σε αυτούς που έχουν μάθει να κακομεταχειρίζονται τους άλλους.

Αυτά που πιστεύουμε για τον εαυτό μας, και ο τρόπος που τον αντιμετωπίζουμε δίνουν τις κατευθυντήριες γραμμές και ελκύουν τον αντίστοιχο τύπο ανθρώπων.

3. Σταματήστε να ψάχνετε

Αυτό μπορεί να ακούγεται αντιφατικό, αλλά έχετε παρατηρήσει ότι όταν σταματάτε να ψάχνετε για κάτι, τότε αυτό φανερώνεται από μόνο του;

Οι άνθρωποι φαίνεται να είναι σε μια συνεχή αναζήτηση: για ευχαρίστηση, ευτυχία, χαρά και αγάπη. Και ενώ δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στο να τα ζητάτε όλα αυτά, όλα ξεκινούν με το να κάνετε ό,τι μπορείτε για να βελτιώσετε τη ζωή σας, ανεξάρτητα από αυτά που σας λείπουν.

Πολλοί άνθρωποι ξοδεύουν τον περισσότερο χρόνο τους ψάχνοντας και περιμένοντας κάποιον ή κάτι που θα τους χαρίσει ολοκλήρωση. Αν αφιέρωναν όλο αυτόν το χρόνο στη δημιουργία της ζωής που επιθυμούν, θα μπορούσαν να συναντήσουν το ξεχωριστό αυτό πρόσωπο που θα ταίριαζε στη ζωή και τις πεποιθήσεις τους, χωρίς το άγχος της αναζήτησης.

Ξεκινήστε να φτιάχνετε τη ζωή των ονείρων σας και ο μελλοντικός σας σύντροφος θα σας ευγνωμονεί. Ο καλύτερος τρόπος, άλλωστε, για να δείξετε την αγάπη σας σε κάποιον είναι να γίνετε το καλύτερο άτομο που μπορείτε να γίνετε.

Αυτό είναι παράλληλα και το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας.

Ακολουθήστε τα όνειρά σας και το άτομο που υποτίθεται ότι πρέπει να είστε μαζί θα σας περιμένει εκεί. Πιστέψτε το.

* X.- *

Πηγή : youmagazine.gr

Related

Σχέσεις-Σεξ 1378539222452521978

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Translate This Page

Hot in week

Recent

Comments

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;
Διαδικασία απόκτησης ψηφιακής υπογραφής νέας γενιάς (ΨΥ)

Εγγραφη στην Payoneer

Εγγραφη στην Payoneer
Ψάχνετε έναν πιο απλό τρόπο για να πληρώνεστε από εταιρείες του εξωτερικού; Κερδίστε $25 όταν κάνετε εγγραφή στην Payoneer χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που σας προτείνω.

Google+ Followers

Αναγνώστες

Επισκευές H/Y - Laptop

προτεινομενη αναρτηση

Το περήφανο κοριτσάκι του μπαμπά

Απ’ όλους τους ρόλους που κατέχει στη ζωή της μια γυναίκα, διαλέγω ως αγαπημένο μου αυτόν της κόρης. Κι ειδικά της κόρης του μπαμπά. Όσο...

«Τι θα φορας συνεννοηση...»

«Τι θα φορας συνεννοηση...»
«Τι θα φοράς συνεννόηση να σε γνωρίσω» λέει η Κική Δημουλά στον «Ήχο Απομακρύνσεων», τινάζοντας ...

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα
Στὶς φετινὲς ἐγγραφὲς τῶν μαθητῶν γιὰ τὴν Α΄ καὶ Β΄ Γυμνασίου στὰ δημόσια σχολεῖα τῆς Κύπρου δίνεται σὲ ὅλους ...

Η στρατηγική του δελφινιού

Η στρατηγική του δελφινιού
Μέσα στην πορεία των αιώνων που ακολούθησε ο άνθρωπος συνυπήρξε με τα ζώα. Έναν αριθμό τους κατόρθ...--->>>

Αν υπαρχει καψουρα ...

Αν υπαρχει καψουρα ...
Μην το υπεραναλύεις και μην το κουράζεις, όποιος γουστάρει φαίνεται όπως κι όποιος δε γουστάρει ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Το «διαβασμα της σκεψης»

Το «διαβασμα της σκεψης»
Όλοι μπορούμε να ανακαλέσουμε στιγμές που ευχηθήκαμε να μπορούσαμε με ένα μαγικό τρόπο να διαβάσουμε τα ...

Τα ελιξιρια της θαλασσας!

Τα ελιξιρια της θαλασσας!
Από τη Σήλια Γαληνού - Γνώρισε τις «θαυματουργές» ιδιότητες του θαλασσινού νερού, τις παθήσει...--->>>

Eλευθερος ειναι...

Eλευθερος ειναι...
Το θέμα είναι μεγάλο και περιλαμβάνει πολλές πτυχές. Θα περιοριστούμε αποκλειστικά στην ψυχολογική ...

blogoΘεαση

Laptop Service

Live Traffic

item