synoronews

Mπορείς να εμπιστευτείς τον άντρα με τον οποίο βγαίνεις; 6 σημάδια πως δεν ... (music video)

Η εμπιστοσύνη είναι ακρογωνιαίος λίθος μιας σχέσης, καθώς χωρίς αυτή δεν υπάρχει ...σχέση. Είναι αδύνατο να αποκτήσεις συναισθηματικό δε...

Η εμπιστοσύνη είναι ακρογωνιαίος λίθος μιας σχέσης, καθώς χωρίς αυτή δεν υπάρχει ...σχέση. Είναι αδύνατο να αποκτήσεις συναισθηματικό δεσμό με κάποιον εάν δεν μπορείς να τον εμπιστεύεσαι. 

Είναι επίσης θλιβερό που ζούμε σε μια εποχή όπου τα ψέματα στις σχέσεις πάνε κι έρχονται! Όπως και να 'χει όμως, δεν μπορείς να είσαι εσύ το θύμα της υπόθεσης κι ο άντρας με τον οποίο βγαίνεις να εκμεταλλεύεται τα συναισθήματά σου, ενώ σου κρύβει πράγματα. Μερικές φορές είναι εύκολο να διαπιστώσεις εάν σου λέει ψέματα, κάποιες άλλες όμως όχι. Είναι ένα ρίσκο που πρέπει να πάρεις για να καταλάβεις αν αξίζει την εμπιστοσύνη σου κι όσο περισσότερο δώσεις προσοχή στα σημάδια που το αποδεικνύουν, τόσο πιο εύκολα θα το διαπιστώσεις.

1. Σου δίνει ασαφείς εξηγήσεις. Σαν να λέμε από δικαιολογίες άλλο τίποτα, μόνο που οι συγκεκριμένες δικαιολογίες δεν έχουν καμία συνοχή και κανένα ειρμό. Εάν δεν μπορεί να σου δώσει μια ικανοποιητική και πειστική απάντηση π.χ. γιατί ακύρωσε το ραντεβού σας ή γιατί αρνήθηκε να σε συνοδεύσει σε κάποια εκδήλωση ή γιατί καθυστέρησε μια και δύο ώρες για να βρεθείτε, πρόκειται για μια συμπεριφορά που αν μη τι άλλο κινεί τις υποψίες πως κάτι δεν πάει καλά. Γενικότερα, εάν στο τέλος της μέρας συνειδητοποιείς πως οι απαντήσεις που σου δίνει δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές, έχεις έναν καλό λόγο για να έχεις τις αμφιβολίες σου απέναντι του.

Το να λες την αλήθεια δεν είναι πολύπλοκο και σύνθετο, είναι κάτι το απλό. Ειδικά εάν δεν έχει κάνει κάτι λάθος, ποιος ο λόγος να φοβάται να μιλήσει ειλικρινά; Ωστόσο, εάν καταλαβαίνεις πως μασάει τα λόγια του, δίνει διάφορες δικαιολογίες που δεν στέκουν ή είναι εξαιρετικά ασαφής όταν σου εξηγεί κάτι πολύ συγκεκριμένο, το πιο πιθανό είναι πως κρύβει κάτι.

2. Δεν είναι ποτέ εκεί για εσένα. Ένα μεγάλο μέρος της εμπιστοσύνης που χτίζεται μεταξύ εσένα και του άντρα που βγαίνεις εξαρτάται αρκετά από το πόση αφοσίωση δείχνει στο άτομο σου. Προφανώς και θέλεις να υπολογίζεις σε αυτόν, όταν τον χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ. Είτε για να σε βοηθήσει σε κάτι που δυσκολεύεσαι, είτε να σε παρηγορήσει και να μείνει κοντά σου όταν συμβεί κάτι πολύ άσχημο στη ζωή σου, είτε όταν πρόκειται για κάτι πολύ απλό, όπως πχ να σε βοηθήσει με τα ηλεκτρο-υδραυλικά ζητήματα του σπιτιού.

Εάν κάθε φορά που τον χρειάζεσαι, δέχεται με μεγάλη προθυμία να προσφέρει τη βοήθειά του, μπορείς να τον εμπιστευτείς με όλη σου την καρδιά. Ωστόσο, εάν είναι πάντα απασχολημένος, δεν έχει καθόλου χρόνο και ψιλο-εξαφανίζεται όταν παρουσιαστεί κάποια δυσκολία, μπορείς να το εκλάβεις σαν σημάδια πως δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης.

3. Δεν σηκώνει ποτέ μπροστά σου το τηλέφωνο. Εάν όποτε χτυπά το τηλέφωνό του, απομακρύνεται ή αλλάζει δωμάτιο (και κλείνει και την πόρτα) για να απαντήσει, υπάρχει θεματάκι. Σίγουρα θα υπάρχουν φορές που θα πρόκειται για κάτι πολύ προσωπικό ή σχετικό με την δουλειά του, όμως δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να φοβάται να σηκώσει το τηλέφωνο του παρουσία σου, ειδικά εάν έχετε σχέση. Εάν λοιπόν όποτε χτυπά το τηλέφωνό του αντιδρά πάντα με τον ίδιο τρόπο, σαν να πρόκειται για απόρρητα του κράτους ή αρνείται να αφήσει μόνο του το κινητό του μαζί σου ακόμα κι όταν κάνει μπάνιο, μάλλον κρύβει κάτι.

4. Δεν ξέρεις τους φίλους του. Ένα άλλο σημάδι που δείχνει πως δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι αυτόν που βγαίνεις είναι να μην έχεις γνωρίσει τους φίλους του. Αυτό δεν σημαίνει να γίνεις κολλητή μαζί τους και να σε θεωρούν νέο μέλος της αδελφότητας, αλλά τουλάχιστον να ξέρουν ποια είσαι, να έχεις βγει μια φορά μαζί τους, να έχετε ανταλλάξει μερικές κουβέντες.

Εάν οι φίλοι του δείχνουν σαν να μην ξέρουν ποια είσαι τις λίγες φορές που τους έχεις συναντήσει, είναι μια πιθανή ένδειξη πως δεν τους μιλάει συχνά για εσένα ή θα μπορούσε επίσης να σημαίνει πως μάλλον έχουν χάσει την μπάλα με ποια κοπέλα βγαίνει τελικά ο κολλητός τους. Ίσως να τους σύστησε πρόσφατα κάποιο καινούριο κορίτσι και η αντίδρασή τους τους πρόδωσε. Όπως και να έχει να είσαι επιφυλακτική εάν οι φίλοι του δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά για εσένα και το αντίστροφο.

5. Του παίρνει αιώνες για να σε καλέσει πίσω ή να απαντήσει στο μήνυμά σου. Η μεταξύ σας επικοινωνία θα έπρεπε να είναι κάτι ευχάριστο και για τους δύο, όχι κάποιου είδους αγγαρεία. Εάν λοιπόν ενδιαφέρεται για εσένα, δεν θα σε αφήνει να κρέμεσαι πάνω από το τηλέφωνο περιμένοντας να σου απαντήσει, είτε στην κλήση που του έκανες, είτε στο μήνυμά σου. Σίγουρα μπορεί να είναι απασχολημένος με κάτι πολύ σοβαρό ή απλά το κινητό του να έκλεισε από μπαταρία, όμως εάν αυτό συμβαίνει κάθε φορά που προσπαθείς να επικοινωνήσεις μαζί του και κάνει αρκετή ώρα για να σου απαντήσει, μπορείς να βεβαιωθείς πως δεν είσαι στις προτεραιότητές του.

6. Έχει μια τάση να ακυρώνει. Εάν έχει την κακή συνήθεια να ακυρώνει κάτι που έχετε κανονίσει την τελευταία στιγμή, ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις την εμπιστοσύνη σου προς το άτομό του. Σίγουρα είναι απόλυτα φυσιολογικό να τύχει κάποιο έκτακτο γεγονός ή να προκύψει κάποια δουλειά που δεν υπολόγιζε, ωστόσο εάν ακυρώνει τα σχέδιά σας χωρίς κάποια σοβαρή δικαιολογία ή χωρίς καμία δικαιολογία σε τακτική βάση, τότε δεν θα έπρεπε να τον εμπιστεύεσαι.

Ωστόσο, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι είναι κι αυτός άνθρωπος και θα πρέπει να του προσφέρεται το δικαίωμα στην αμφιβολία. Ποτέ μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και να του δίνεις πάντα μια ευκαιρία να δικαιολογήσει τον εαυτό του εάν πιστεύεις πως κάτι δεν πάει καλά. Επίσης να θυμάσαι πως πρέπει να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου και να πράττεις ανάλογα

* Χ.-
 "Non credere" ---> "Don't Believe It"


Πηγή : neopolis.gr

Related

Σχέσεις-Σεξ 2858858443499104060

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Translate This Page

Hot in week

Recent

Comments

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;
Διαδικασία απόκτησης ψηφιακής υπογραφής νέας γενιάς (ΨΥ)

Εγγραφη στην Payoneer

Εγγραφη στην Payoneer
Ψάχνετε έναν πιο απλό τρόπο για να πληρώνεστε από εταιρείες του εξωτερικού; Κερδίστε $25 όταν κάνετε εγγραφή στην Payoneer χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που σας προτείνω.

Google+ Followers

Αναγνώστες

Επισκευές H/Y - Laptop

προτεινομενη αναρτηση

Το περήφανο κοριτσάκι του μπαμπά

Απ’ όλους τους ρόλους που κατέχει στη ζωή της μια γυναίκα, διαλέγω ως αγαπημένο μου αυτόν της κόρης. Κι ειδικά της κόρης του μπαμπά. Όσο...

«Τι θα φορας συνεννοηση...»

«Τι θα φορας συνεννοηση...»
«Τι θα φοράς συνεννόηση να σε γνωρίσω» λέει η Κική Δημουλά στον «Ήχο Απομακρύνσεων», τινάζοντας ...

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα
Στὶς φετινὲς ἐγγραφὲς τῶν μαθητῶν γιὰ τὴν Α΄ καὶ Β΄ Γυμνασίου στὰ δημόσια σχολεῖα τῆς Κύπρου δίνεται σὲ ὅλους ...

Η στρατηγική του δελφινιού

Η στρατηγική του δελφινιού
Μέσα στην πορεία των αιώνων που ακολούθησε ο άνθρωπος συνυπήρξε με τα ζώα. Έναν αριθμό τους κατόρθ...--->>>

Αν υπαρχει καψουρα ...

Αν υπαρχει καψουρα ...
Μην το υπεραναλύεις και μην το κουράζεις, όποιος γουστάρει φαίνεται όπως κι όποιος δε γουστάρει ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Το «διαβασμα της σκεψης»

Το «διαβασμα της σκεψης»
Όλοι μπορούμε να ανακαλέσουμε στιγμές που ευχηθήκαμε να μπορούσαμε με ένα μαγικό τρόπο να διαβάσουμε τα ...

Τα ελιξιρια της θαλασσας!

Τα ελιξιρια της θαλασσας!
Από τη Σήλια Γαληνού - Γνώρισε τις «θαυματουργές» ιδιότητες του θαλασσινού νερού, τις παθήσει...--->>>

Eλευθερος ειναι...

Eλευθερος ειναι...
Το θέμα είναι μεγάλο και περιλαμβάνει πολλές πτυχές. Θα περιοριστούμε αποκλειστικά στην ψυχολογική ...

blogoΘεαση

Laptop Service

Live Traffic

item