Γρήγορο ιταλικό σάντουιτς με μοσχάρι Συστατικά ¼ φλιτζάνι λευκό ξίδι 1 κ.γ. ζάχαρη 1/2 κ.σ. μαύρο πιπέρι 1/2 κιλό μοσχαρίσιο ποντ...
Γρήγορο ιταλικό σάντουιτς με μοσχάρι
Συστατικά
- ¼ φλιτζάνι λευκό ξίδι
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 1/2 κ.σ. μαύρο πιπέρι
- 1/2 κιλό μοσχαρίσιο ποντίκι ή σπάλα σε κομμάτια, καλά βρασμένο
- 1 φλιτζάνι ροδέλες κόκκινης και κίτρινης πιπεριάς
- 2 μεγάλα ψωμάκια τσιαπάτα
- 4 φέτες τυρί προβολόνε ή μετσοβόνε
- Ψιλοκομμένο μαϊντανό
1. Σε ένα μπολ με καπάκι κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων βάλε το ξύδι, τη ζάχαρη και το πιπέρι
2. Ρίξε το βρασμένο κρέας και τις πιπεριές. Σκέπασε και ψήσε στο High για 4 λεπτά
3. Προθέρμανε τον φούρνο σου στους 200-220 βαθμούς
4. Κόψε τα ψωμάκια στη μέση, και με βάλτα με την πλάτη σε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο
5. Ψήσε στην πάνω πάνω θέση του φούρνου για ένα λεπτό. Πρόσθεσε το τυρί και ψήσε λίγο ακόμα μέχρι να λιώσει.
6. Σέρβιρε βάζοντας κομμάτια κρέατος και πιπεριές πάνω στο ψωμί και πασπαλίζοντας με μαϊντανό και ζουμί που μπορεί να έχει το κρέας
Πηγή : tlife.gr