synoronews

Τι θέλουν οι γυναίκες τελικά;

Νομίζεις πως θέλουν πολλά; Όχι ρε φίλε. Λίγα και καλά, αλλά ουσιαστικά, τεκμηριωμένα.
Πώς έχεις την εντύπωση πως σε γουστάρουν μόνο επειδή κάνεις καλό κρεβάτι; Πιστεύεις πως είναι τόσο στερημένες που δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να σε φαντασιώνονται οριζοντίως και καθέτως στην κρεβατοκάμαρα, στον καναπέ, ή σε μια παραλία; Και κατά τ’ άλλα μου παριστάνεις και τον άντρα τον πολλά βαρύ, τον έμπειρο εραστή δυτικών και ανατολικών προαστίων που έχει τη δυνατότητα να διαβάζει τις σκέψεις των γυναικών και να γνωρίζει τα πάντα;

Είσαι βαθιά νυχτωμένος αν πιστεύεις πως οι γυναίκες σε ερωτεύονται για τα προσόντα σου και τις δυνατότητές σου στο σεξ. Όχι πως δεν θα σε μετρήσει και σ’ αυτό, αλλού όμως είναι το σημείο S.O.S.

Η γυναίκα μάνα μου, θέλει πρώτα απ’ όλα σημασία! Θέλει αποκλειστικότητα! Αγάπη, κατανόηση, στοργή. Έναν άνθρωπο να στηριχθεί, να τη νοιαστεί να την πονέσει. Έναν άντρα που να τα τιμά τα παντελόνια που φοράει και που να μην χρειάζεται να παίζει εκείνη το ρόλο το δικό του. Ποιος ο λόγος για μεταμφιέσεις και άσκοπη ταλαιπωρία;

Θέλει δυο όμορφα μάτια να την κοιτάνε, να την εξερευνούν, να τη θαυμάζουν, δυο χείλη που να καίγονται σαν φωτιά όσο τη φιλάνε. Δύο αυτιά να την ακούνε κι ένα στόμα έντιμο και ειλικρινές από το οποίο να μπορούν να παίρνουν απαντήσεις στα συχνά ερωτήματά τους… Ένα χάδι, μια αγκαλιά, ένα άγγιγμα τρυφερό και αγαπησιάρικο. Θέλει τον άνθρωπό της να την κάνει να νιώθει βασίλισσα, με θρόνο, με στέμμα κι όλα τα συναφή!

Ξέρω, τώρα με το μουντιάλ, δυσκολεύει η κατάσταση, κλάφτα Χαράλαμπε που λένε. Πού καιρός για σημασία και πούδρα προδέρμ; Θα βουίξουν τα σαλόνια, τα μπαλκόνια και τ’ αλώνια από τις κραυγές που θα βγάζετε όσο θα απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας αγώνα, με μπιρόνια παγωμένα, με σουβλάκια και πίτσες σε έξτρα λαρτζ μέγεθος.

Καλά όλα αυτά και δικαίωμά σας να απολαμβάνετε το αθλητικό υπερθέαμα, όμως, αν κι εσείς δεν μάθετε να βάζετε προτεραιότητες κι αν δεν φροντίσετε να αξιοποιείτε το χρόνο που έχετε με τις γυναίκες σας ποιοτικά, μην περιμένετε πολλά και μην μυξοκλαίγεστε μετά επειδή βρέθηκε κάποιος άλλος που είχε την καλοσύνη να παίξει το ρόλο του υποκατάστατου, όσο εσείς θα είστε απασχολημένοι με τα χόμπι τα τρελά σας.

Θα μου πεις, δεν έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε το μουντιάλ συνέχεια στους δέκτες μας, ενώ αντίθετα τη γυναίκα την έχουμε μόλις της κουνήσουμε το δάκτυλο. Έτσι πιστεύεις τουλάχιστον. Και δεν είναι μόνο το Μουντιάλ. Είναι το κάθε Μουντιάλ και η κάθε φορά που τη γράφεις για κάτι που θεωρείς πιο σημαντικό από εκείνη. Έχε όμως υπόψη πως και η ίδια έχει πολύ καλύτερα πράγματα να κάνει, ίσως και πιο σημαντικά τα οποία θυσιάζει πολλές φορές για να είναι δίπλα σου και να σου δείχνει έμπρακτα την αγάπη της παραγκωνίζοντας τις δικές της ανάγκες.

Τα πάντα θέλουν το μέτρο τους και όλα μπορούν να συνδυάζονται αρκεί η ζυγαριά να μένει παλαντζαρισμένη σε μία ευθεία και να μην βαραίνει περισσότερο προς στο μέρος του ενός ή του άλλου. Τη γυναίκα για να την κερδίσεις πρέπει να της οργώσεις το μυαλό, τη σκέψη, την όσφρηση… Να μυρίζει το άρωμά σου και να τρελαίνεται, να μεθά απ’ τα λόγια σου, να χάνεται στη ματιά σου.
Τη γυναίκα την κερδίζεις προσφέροντάς της την καρδιά σου, λίγο από το χρόνο σου, χρησιμοποιώντας το μυαλό σου και την εξυπνάδα σου! Γιατί σου είπα, πως η γυναίκα δεν θέλει πολλά, μα λίγα και καλά!

Γράφει η Μαρία Στυλιανού

Πηγή :  fwords.gr

https://www.facebook.com/csrework/

Related

blog 2844244788339228682

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -