synoronews

Είσαι για μια karezza στα γρήγορα;

Πέρασαν οι γιορτές. Έκανες τις βόλτες σου, ήπιες τον Βόσπορο, γκομένισες και κυρίως έφαγες. Έφαγες πολύ μάνα μου. Παραδέξου το. Κάποια κ...

Πέρασαν οι γιορτές. Έκανες τις βόλτες σου, ήπιες τον Βόσπορο, γκομένισες και κυρίως έφαγες. Έφαγες πολύ μάνα μου. Παραδέξου το. Κάποια κιλάκια τα πήρες. Μπούτια, κώλο και κυρίως κοιλιά. Και ήρθε η ώρα να τα χάσεις. Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να χάσεις κιλά; Το σεξ. Εύκολα, ανώδυνα κι αγόγγυστα στο χώρο σου - ή και όχι-.

Η μόδα των καιρών έχει για σένα άλλα σχέδια κι ακούει στο όνομα karezza. Τι είναι τούτο θα αναρωτηθείς και θα ‘χεις και δίκιο. Karezza ή ελληνιστί εγκρατής συνουσία είναι η τάση που έρχεται να ανανεώσει τη σεξουαλική σου ζωή στο έπακρο. Πρόκειται για σεξ που εστιάζει στη σωματική επαφή μεταξύ δύο ατόμων και δεν έχει σκοπό τον οργασμό. Κοινώς σεξ χωρίς σεξ.

Ο όρος karezza επινοήθηκε το 1896 από μια Aμερικανίδα γυναικολόγο και η λέξη στα ιταλικά σημαίνει χάδι. Σε ιδανικές συνθήκες λένε πως ο οργασμός πρέπει να αποφεύγεται γιατί ατονεί η σεξουαλική εμπειρία και έτσι οι σύντροφοι συγκεντρώνονται ο ένας στην ευχαρίστηση του άλλου. Είναι μια μέθοδος που συνίσταται σε ζευγάρια που η σεξουαλική τους δραστηριότητα έχει βαλτώσει και ψάχνουν τρόπους να την ανανεώσουν.

Για να το κάνουμε λιανά. Οι ειδικοί προτείνουν σεξ χωρίς διείσδυση. Είσαι με το σύντροφό σου. Κάνετε ατμόσφαιρα, αφαιρείτε ο ένας τα ρούχα του άλλου κι επιστρέφετε στην εποχή των μαθητικών σας χρόνων. Τότε που τα πράγματα ήταν λίγο πιο αθώα και φούντωνες με φιλιά και χάδια. Τότε που ακόμη δεν έκανες σεξ ή που δε μπορούσες ακόμη να ολοκληρώσεις και η επιθυμία σου μεγάλωνε όλο και περισσότερο.

Δεν χρειάζεται να σας πω πως ξέρω ήδη ζευγάρια που το δοκίμασαν. Οι γυναίκες είναι ενθουσιασμένες και οι άντρες ξενερωμένοι μέχρι αηδίας. Οι λόγοι απλοί.

Μια γυναίκα όταν βρίσκεται πολύ καιρό σε σχέση με το έτερον ήμισυ, βαριέται οικτρά τη διαδικασία της πράξης. Όλα ακολουθούν μια συγκεκριμένη, προδιαγεγραμμένη πορεία. Τώρα θα ξαπλώσουμε, τώρα θα με πιάσει από εδώ, τώρα θα με γυρίσει πλάι, τώρα θα πει αυτό και ω, τι έκπληξη, τώρα θα τελειώσει. Βαρετά. Βαρετά. Βαρετά.

Ένας άντρας, στο μεγαλύτερο ποσοστό, είναι σαρκικός. Κοινώς θέλει κάπου να το βάλει για να ξαλαφρώσει και δε θα το κουράσει πολύ το πράγμα. Εσένα ξέρει, εσένα εμπιστεύεται. Δεν του περνάει καν απ’ το μυαλό ότι η κοπέλα του μπορεί να ‘χει κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια. Δε προβληματίζεται. Θεωρεί δεδομένο πως θα κάνει σεξ χωρίς να σκοτιστεί να σου διεγείρει τον εγκέφαλο.

Συμπέρασμα: η γυναίκα ακούει για το karezza. Σεξ χωρίς κόπο, σου λέει. Τον ψήνει πως θα δοκιμάσουν κάτι εναλλακτικό που θα τους τρελάνει και θα πουν το δεσπότη Παναγιώτη. Πωρώνεται ο τύπος και ονειρεύεται εννιάμιση βδομάδες. Πού να ‘ξερες, δύσμοιρε. Έρχεται η άγια ώρα της καρέτσας (έτσι τη λέει ο φίλος μας) και περιμένει να σκάσουν πυροτεχνήματα. Αντ’ αυτού καταλήγουν να παίζουν τις κουμπάρες. Χαδάκια εδώ, φιλάκια εκεί, χουφτώματα παραπέρα. Αυτός περιμένει να μπούνε στο ψητό κι εκείνη ευγνωμονεί το θεό του internet που της άνοιξε τα μάτια και θα γλυτώσει το βάσανο απόψε.

Κλείνοντας να σας πω για κάτι φίλους που το δοκίμασαν και δεν τους βγήκε όπως περίμεναν. Το αρσενικό κουράστηκε γρήγορα από τις ευρωπαϊκές μαλακίες και της άλλαξε τα πετρέλαια. Τζίφος πήγε το βράδυ από άποψη καινοτομίας. Αυτά είναι για τίποτα χλεχλέδες του εξωτερικού, της είπε. Εδώ είναι Ελλάδα και στην Ελλάδα το αρσενικό το σωστό, το πρόστυχο το βάζει το νερό στο αυλάκι. Δεν κάθεται να το κοιτάει και να του τρέχουν τα σάλια.

Εσύ πως το βλέπεις; Είσαι για μια karezza που δε θα τη ξεχάσει ποτέ κανείς μας;;

Γρράφει η Κατερίνα Χήναρη



Πηγή : mindthetrap.gr

Related

blog 1756111924345602701

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -