synoronews

Υπάρχει τεράστιος πλούτος, αλλά όλοι χρωστάμε!

Φτώχεια και επαιτεία Όλα τα κράτη (εταιρείες) είναι χρεωμένα, χώρες πτωχεύουν, άνθρωποι λιμοκτονούν και γενικά όλοι χρωστάμε ή τουλά...

Φτώχεια και επαιτεία

Όλα τα κράτη (εταιρείες) είναι χρεωμένα, χώρες πτωχεύουν, άνθρωποι λιμοκτονούν και γενικά όλοι χρωστάμε ή τουλάχιστον έτσι πρέπει πιστεύουμε. Αναρωτήθηκε κανείς γιατί;

Ο πολίτης μέχρι πριν από λίγα χρόνια πάλευε για να ζήσει και ερχόμαστε στο σήμερα όπου προσπαθεί πλέον να επιβιώσει. Επίσης, έχουμε μάθει να μας φταίει πάντα κάποιος άλλος είτε γιατί παίρνει περισσότερα, είτε γιατί τα ξοδεύει καλύτερα, είτε γιατί έτσι… Και μονίμως είμαστε σε μία διαμάχη μεταξύ μας γιατί πολύ απλά όταν σου παίρνουν την αφθονία έρχεται ο φθόνος!

Την ίδια στιγμή υπάρχουν ακράδαντες αποδείξεις για τεράστια κληρονομικά κεφάλαια (αφθονία) στο όνομα κάθε Έλληνα πολίτη και παραθέτω μερικά από αυτά.

1. Βάση του κοινοβουλευτικού ελέγχου στις 30/03/2012, όπου υπογράφει ο υπουργός οικονομικών Φ. Σαχινίδης, προς απάντηση σε ερώτηση (2780/24-2-12) του βουλευτή Ζ. Τζιγκαλάγια.

Υπάρχει Έλληνας πολίτης που οφείλει 27 ΔΙΣ ΕΥΡΩ από φόρο δωρεάς και το κράτος δεν τον εισπράττει.
Ο πολίτης κάνει εξώδικη γνωστοποίηση στο ΣΔΟΕ, αλλά αυτό με την 2322/249 απάντησή του στις 11/03/2012, δηλώνει αναρμόδιο να επέμβει!!!
Και για αυτόν που θα θελήσει να πει οτιδήποτε και εννοώ οτιδήποτε, δεκτό! Αλλά πριν το πει ας διαβάσει το ΦΕΚ 633 του 2018 (γιατί κάποιοι μας κάνουν μεγάλη πλάκα).

2. Βάση της δικαστικής απόφασης 67650/2013 του Η’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών

«ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, δυνάμει αμετακλήτου πληρεξουσίου ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ, ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ($600.000.000.000,00) Το ποσόν αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου ονομαστικής αξίας, εκάστου εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000,00), λήξεως τον μήνα Αύγουστο, του έτους 2014, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας»

Το παραπάνω ποσό αποτυπώνεται και στα πιστωτικά έσοδα των 4 τελευταίων προϋπολογισμών του κράτους (εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.).

3. Βάση του ΦΕΚ 315 Α’ που κυρώθηκε στην Ελληνική βουλή το 1945, η Ελλάς συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος σε μία παγκόσμια συμφωνία όπου, ορίζεται ως κοινό νόμισμα παγκόσμιων συναλλαγών το Δολάριο και μεταξύ άλλων ιδρύεται το ΔΝΤ (ναι αυτοί που σου κουνάνε το δάχτυλο, υπάλληλοί σου είναι) και η ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, με την Ελλάς να καταθέτει μετοχικό κεφάλαιο 40 και 25 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα.

Για να μην πιάσω τα μεγάλα νούμερα της συμφωνίας θα αναφέρω μόνο ότι η Ελλάς από τους μητρικούς μόνο λογαριασμούς όπου τοκίζονται με 4% εισπράττει 5,5 ΤΡΙΣ, τον χρόνο. (στην συνέχεια θα αναφέρουμε και τους αριθμούς λογαριασμών ελληνικών τραπεζών όπου φυλάσσονται αυτά τα χρήματα).

Και για αυτόν πάλι που θα θελήσει να πει ότι αυτό το ΦΕΚ είναι παλιό (γιατί το ακούσαμε και αυτό από τον Αλεξάκι σε εκπομπή του Χατζηνικολάου) ή οτιδήποτε άλλο, ας ρίξει μία ματιά στον αριθμό 1 της υπ’ αριθμό 2163 απόφαση του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ στις 28/12/2015.

Τόση αφθονία από την μία πλευρά άλλος τόσος φθόνος και δυστυχία από την άλλη.
Ποιος όμως βρίσκεται στην μέση;
Ποιος είναι αυτός που δεν θέλει περάσει όλος αυτός ο πλούτος στον πολίτη;

Σε δύο σημεία του άρθρου αναφέραμε τις εταιρείες, οι εταιρείες με την σειρά τους έχουν διαχειριστές αλλά έχουν και ιδιοκτήτη.

Μείνετε συντονισμένοι, θα αναπτύξουμε ενδιαφέροντα θέματα.

Πηγή : enfo.gr

Related

blog 8069864743080402396

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -