synoronews

Μην ανησυχείτε, ο άγγελος σας θα σας προειδοποιήσει

Αν είστε σοφοί αρκετά ώστε να πάρετε την απόφαση να δουλεύετε μαζί με τους φύλακες αγγέλους σας, θα σας δίνουν διακριτικά σημάδια για να σας δείξουν τον σωστό δρόμο. 

Αυτές οι βοήθειες είναι πολύ διακριτικές κι όμως ασυνήθιστες ώστε να μπορείτε να τις παρατηρήσετε αν συγκεντρωθείτε. Οι φύλακες άγγελοι θέλουν να ξέρετε πως είναι εδώ για να σας υποστηρίξουν και να σας καθοδηγήσουν. 

Αλλά αν κινδυνεύετε; 

Μην ανησυχείτε, ο άγγελος σας θα σας προειδοποιήσει. Αυτά τα σημάδια σας δίνονται ώστε να παρατηρήσετε προσεκτικά τις επιλογές που κάνετε ή αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. 

Παρακάτω βρίσκονται 5 σημάδια που δείχνουν ότι ο φύλακας άγγελος σας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας. 

1. Μια δυνατή βροντερή φωνή 

Είναι δύσκολο να μην παρατηρήσετε μια δυνατή φωνή. Αυτή η φωνή ίσως σας λέει να προσέχετε ή να μην κάνετε κάτι συγκεκριμένο. Ας δούμε ένα παράδειγμα. 

Μια φίλη μου, ενώ οδηγούσε ξαφνικά άκουσε μια εκκωφαντική φωνή να της λέει να προσέχει τον κίνδυνο. Αμέσως ζήτησε από τον καθένα να σφίξει την ζώνη του καθίσματος. Λίγο αργότερα αναγκάστηκε να σταματήσει απότομα επειδή πέρασε ένα αμάξι που έτρεχε πολύ γρήγορα. Αν δεν είχε ακούσει το σημάδι, κάποιος μπορεί να είχε πληγωθεί. Οπότε, να είστε συγκεντρωμένοι και δώστε προσοχή στις φωνές. Οι άγγελοι σας θέλουν να σας δώσουν προειδοποιήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσετε. 

2. Μηνύματα στα όνειρα ή σε οράματα 

Όταν κοιμόμαστε απουσιάζουν οι εξωτερικοί περισπασμοί. Έτσι, οι άγγελοι μπορούν να συνδεθούν μαζί μας μέσω των ονείρων. Μας δίνουν συγκεκριμένα μηνύματα που εκδηλώνονται άμεσα στην συνείδηση. Μπορεί πιθανώς να ονειρευτείτε ένα συμβάν πριν γίνει. Είναι ο τρόπος τους με τον οποίο σας λένε να είστε πιο προσεκτικοί και να κάνετε καλύτερες επιλογές για να αποτρέψετε τα ατυχήματα πριν συμβούν. 

3. Το σφίξιμο στο στομάχι – ένστικτο 

Το στομάχι είναι σαν ένας δεύτερος εγκέφαλος. Εκεί βρίσκεται το ηλιακό πλέγμα που χρησιμοποιείται από τους αγγέλους για να σας δώσουν προειδοποιητικά σημάδια. Αν έχετε αισθήματα άγχους, ναυτίας ή νιώθετε ένα σφίξιμο ακόμα και πεταλούδες αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Μην αγνοήσετε αυτές τις αισθήσεις, συγκεντρωθείτε. Για παράδειγμα, αν νιώθετε κάτι τέτοιο όταν είστε με ένα συγκεκριμένο άτομο, μπορεί να σημαίνει ότι είναι επικίνδυνο. Ζητήστε από τους αγγέλους να σας δώσουν δύναμη να καταλάβετε την κατάσταση και να πράξετε αναλόγως. 

4. Ανεξήγητες ζημιές στα μηχανήματα 

Αν διάφορα μηχανήματα ή ηλεκτρονικές συσκευές σταματήσουν να λειτουργούν, είναι συνηθισμένο σημάδι ότι ο άγγελος σας έχει αισθανθεί τον κίνδυνο. Μαγικά, μόλις ο κίνδυνος περάσει, όλα λειτουργούν και πάλι κανονικά. Για παράδειγμα, ένας δρόμος είναι κλειστός στον δρόμο σας για την δουλειά. Αυτό είναι απογοητευτικό αλλά είναι σημάδι ότι οι άγγελοι σας εξασφαλίζουν χρόνο για να ξανά-σκεφτείτε τις επιλογές σας ώστε να αποφύγετε άσχημα περιστατικά. 

5. Ξαφνική αρρώστια ή προειδοποιήσεις ανθρώπων 

Προσωπικές ομολογίες των θυμάτων της εντεκάτης Σεπτεμβρίου λένε πώς ξύπνησαν νιώθοντας άρρωστοι εντελώς ξαφνικά. Κάποιοι επέλεξαν να το αγνοήσουν ενώ αυτοί που αποφάσισαν να ξεκουραστούν έμειναν μακριά από την καταστροφή και σώθηκαν. Επίσης, όταν άλλοι άνθρωποι σας απαγορεύουν να πάρετε μια διαδρομή ή να αποφύγετε ένα συγκεκριμένο άτομο, μπορεί να είναι οι άγγελοι που σας στέλνουν προειδοποιητικά σημάδια. 

Ο φύλακας άγγελος σας, σας δίνει προειδοποιητικά σημάδια ώστε να μπορέσετε να σκεφθείτε βαθύτερα για να αξιολογήσετε τις αποφάσεις σας, να συγκεντρωθείτε και να είστε προσεκτικοί.



Πηγή : awakengr.com

Related

blog 1794782435013852305

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -