synoronews

10 εμπειρίες που μόνο ένας Σκορπιός θα σου προσφέρει

Κάθε άνθρωπος και μία διαφορετική ιστορία, λένε. Κάθε σχέση και μία ξεχωριστή περιπέτεια. Μόνο που στην περίπτωση του Σκορπιού ένας άνθρωπος μπορεί να δώσει πολλές και μοναδικές εμπειρίες, τόσο έντονες που δύσκολα κανείς τις ξεχνάει. Ποιες είναι αυτές;

Εισαγωγή στον μυστικισμό. Ο Σκορπιός αντιμετωπίζει τα πάντα σαν να είναι μια απόκοσμη εμπειρία∙ απ’ το σεξ μέχρι και το να πάει μια βόλτα στην εξοχή. Πιστεύει στο κάρμα, στα προαισθήματα, στα ανεξήγητα και βασίζεται πολύ σε αυτά, ακόμα κι αν δεν έχει απόλυτη γνώση του τι κάνει. Θα σου ανοίξει την πόρτα ενός άλλου κόσμου με συζητήσεις για τη μεταθάνατια ζωή, για το τι μπορεί να υπάρχει πέρα απ’ το αισθητό και το καλύτερο; Έχει ανοιχτό μυαλό. Όλα όσα μέχρι τώρα δεν μπορούσες να συζητήσεις με κανέναν, θα κάτσεις να το αναλύσεις μαζί του, γιατί ούτε θα σε κρίνει ούτε θα σε κατηγορήσει ότι παραλογίζεσαι. Άλλωστε, περισσότερο από αυτόν γίνεται;

Απίστευτο κρεβάτι. Ε, οι μύθοι δε λένε πάντα μπαρούφες κι αυτή εδώ η φήμη δεν έχει βγει τυχαία. Ένας Σκορπιός μπορεί να προσωποποιήσει το πάθος και τον αισθησιασμό. Μαζί του θα νιώσεις έτοιμος να πειραματιστείς, αφού δε θα μπορέσεις να αντισταθείς στην πρόκλησή του. Θα βγεις έξω απ’ τα συνηθισμένα, θα δεθείς και θα δέσεις (κυριολεκτικά) θα κλείσεις μάτια, θα δοκιμάσεις νέες στάσεις και παιχνίδια ρόλων, θα απελευθερωθείς και σίγουρα θα τελειώσεις. Το σεξ για εκείνον δεν είναι ταμπού ούτε αγγαρεία κι έτσι ξέρει πώς να το απολαμβάνει. Θα σε περιποιηθεί και θα σου προσφέρει οργασμούς που θα ‘χεις να θυμάσαι αναστενάζοντας.

Ταξίδι στην άλλη άκρη του κόσμου. «Βάλε δυο πράγματα σε μια βαλίτσα κι ετοιμάσου», θα σου πει ένας κλασικός Σκορπιός σε ανύποπτη χρονική στιγμή. Όχι, δεν το είχε προσχεδιασμένο για να σου κάνει έκπληξη, ήταν απόφαση του λεπτού που του ήρθε στο μυαλό και δε βρήκε λόγο να την απορρίψει. Κοσμογυρισμένος καθώς είναι, δεν τον τρομάζουν ούτε οι ώρες ταξιδιού ούτε η οργάνωσή του. Βουνό και θάλασσα, εσωτερικό κι εξωτερικό, θέλει να ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του κόσμου κι ακόμα κι αν ξέρει πως ο στόχος αυτός φαντάζει αδύνατος, θα βάλει τα δυνατά του για να τα καταφέρει.

Απόλυτη διεκδίκηση. Το «όλα ή τίποτα» μάλλον για Σκορπιό θα πρέπει να πρωτοβγήκε, καθώς οι λέξεις «συμβιβασμός» ή «μετριότητα» έχουν σβηστεί απ’ τα λεξικά του. Μαζί του θα νιώσεις πώς είναι να σε θέλουν και να σε διεκδικούν κάθε στιγμή. Όχι μόνο με λόγια, που και σ’ αυτά καλός είναι, αλλά κυρίως με πράξεις -έχει αδυναμία στις χειροπιαστές αποδείξεις. Από δώρα μέχρι ραδιοφωνικές αφιερώσεις κι από καντάδες μέχρι να σου γεμίσει το σπίτι με γλάστρες (είπαμε, ρομαντικός αλλά και λογικός, τα λουλούδια μαραίνονται). Όσο είναι μαζί σου δε θα σε αφήσει να αμφιβάλλεις για τα συναισθήματά σου. Πριν βιαστείς να πανηγυρίσεις, όμως, να ξέρεις πως κι η ζήλια είναι πολύ καλή του φίλη. Μην τα θες όλα δικά σου.

Απολαυστικές καταχρήσεις. Ναι, δεν είναι του μέτρου, αλλά ξέρει να διασκεδάζει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είναι σε θέση να σου προτείνει το σωστό ποτό για γρήγορο μεθύσι χωρίς να χαλαστείτε, το τέλειο βρόμικο για να σπάσετε τη δίαιτα και πάει λέγοντας. Μαζί του δε θα περάσεις καλά αν τα θέλεις όλα προγραμματισμένα, πειθαρχημένα και σε τάξη. Απ’ την άλλη, αν θέλεις να ξεφύγεις λίγο απ’ το βαρετό και συνηθισμένο , να ζωγραφίσεις –που λένε– έξω απ’ τα περιθώρια, ο Σκορπιός είναι ο άνθρωπός σου. Και ξέρει και τον κατάλληλο τρόπο.

Ειλικρινή κριτική. Ξέρεις αυτές τις διπλωματικές απαντήσεις σε ερωτήσεις που καμιά φορά κάνεις σε φίλους –του στιλ, «με παχαίνει αυτό;», «μήπως έκανα βλακεία που έστειλα;», «μήπως να βάψω τα μαλλιά μου μπλε;»– κι εκείνοι λίγο σε λυπούνται, λίγο σε ντρέπονται κι έτσι σε αφήνουν στα σκοτάδια να νομίζεις ότι έχεις πιάσει λαχείο με την απόφασή σου, ενώ εσύ έχεις κερδίσει μετά βίας μισό ευρώ στο Κίνο; Ε, ο Σκορπιός θα στο πει στη μούρη και δε θα ντραπεί και καθόλου. Δε θα μασήσει γιατί κι εκείνος έτσι θέλει να του συμπεριφέρεσαι. Ειλικρινής σε βαθμό παρεξηγήσεως, οπότε πρόσεχε τι θα ρωτήσεις. Θα απαντήσει.

Γέλιο, γέλιο, γέλιο. Δεν ξέρω αν στο ‘χουνε πει πάντως ο Σκορπιός φημίζεται για το χιούμορ του. Και σε ενημερώνω πως δεν είναι καθόλου black. Θα σου φτιάξει τη διάθεση ακόμα και στις χειρότερες μέρες σου και θα σε κάνει να δακρύσεις απ’ τα γέλια με τις ατάκες του. Το καλύτερο όμως είναι ότι δεν ψάχνει ανέκδοτα τα βράδια στο ίντερνετ για να σε ψυχαγωγήσει και να εντυπωσιάσει, αλλά του βγαίνουν αυθόρμητα. Έμφυτο ταλέντο να κάνει τον Καραγκιόζη -με την καλή έννοια πάντα, μη μας παρεξηγήσει κιόλας. Μην προσπαθήσεις να τον συναγωνιστείς, δεν πιάνεται ο άνθρωπος, παιδί μου!

Ανεμελιά. Με έναν Σκορπιό πλάι σου γίνεσαι και πάλι παιδί. Έχει τη μοναδική ικανότητα να σε γυρνά πίσω στις τρέλες της εφηβείας, στα πειράγματα του σχολείου και σ’ όλα όσα πλέον σου λείπουν τώρα πια που μεγάλωσες. Δεν τα άφησε ο Σκορπιός ποτέ∙ μην τον βλέπεις έτσι σοβαρό, περιμένει να δει αν κι εσύ μοιράζεσαι την τρέλα του για να ανοιχτεί. Κατά βάθος εκείνος δε μεγάλωσε ποτέ, ζει ακόμα την επανάστασή του, νοσταλγεί πάντα τα χρόνια ξεγνοιασιάς κι αν νιώσει άνετα μαζί σου, θα σε παρασύρει σε αυτήν την εποχή που το ‘σκαγες απ’ το παράθυρο τα ξημερώματα για να συναντήσεις το νέο σου έρωτα.

Παιχνίδια μυαλού. Ο Σκορπιός θα σου καλλιεργήσει το πνεύμα και την ετοιμολογία. Είναι τόσο έξυπνος ώστε θες-δε θες θα σε βάλει σε μια διαδικασία να τον συναγωνιστείς και να θες να γίνεις κι εσύ ακόμα καλύτερος. Οι συζητήσεις σπανίως κυμαίνονται σ’ ένα μόνο επίπεδο, υπάρχουν δεκάδες κρυφά νοήματα, σαν να αποκρυπτογραφείς αρχαίο κώδικα κι αυτό είναι κάτι που σε κρατά σε διαρκή εγρήγορση και σε διάθεση για εξέλιξη. Με δυο λόγια: Δεν πρόκειται να βαρεθείς εύκολα.

Πλήρης ηρεμία κι οικείες σιωπές. Θες ησυχία, να μπορείς να κάτσει με κάποιον και να μη μιλάς καθόλου, χωρίς να επικρατεί αυτή η άβολη σιγή; Δοκίμασέ το με ένα Σκορπιό. Εκτιμά τόσο την ησυχία όσο κι έναν καλό διάλογο. Πρώτος τη χρειάζεται μετά από μια δύσκολη μέρα -δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν είναι ο τύπος που θα σου πάρει τα αφτιά με το που θα περάσει την πόρτα. Εξάλλου, έχει μάθει να ζει αθόρυβα, όσο πολυλογάς κι έξω καρδιά κι αν μπορεί να φαίνεται. Έχει απόλυτη σύνδεση με τον δικό του εσωτερικό κόσμο και μαζί του θα αποκτήσεις κι εσύ.



Πηγή :  pillowfights.gr

Related

blog 5058759026100873147

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -