synoronews

Εκδηλώσεις του Ιουνίου στην Αθήνα με ελεύθερη είσοδο

Στις 4 Ιουνίου, στον υπέροχο κήπο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου κηρύσσεται η έναρξη του φετινού Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας, με την ταινία «Γέφυρες του Μάντισον» του Κλιντ Ίστγουντ. Πολλές ακόμα δωρεάν προβολές έχουν προγραμματιστεί για όλο το καλοκαίρι σε δημόσιους και ιστορικούς χώρους της πόλης: Από την Ακαδημία Πλάτωνος και το Αρχαιολογικό Μουσείο μέχρι την Διονυσίου Αρεοπαγίτου και… το Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου, θα δούμε σπουδαίες ταινίες. Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Από τις 17 ως τις 24 Ιουνίου, το ΚΠΙΣΝ γεμίζει (ακόμα περισσότερη) ζωή, με ένα φεστιβάλ γεμάτο δωρεάν μουσικές, παραστάσεις, μαθήματα, προβολές, κοινωφελείς δράσεις και βόλτες. Μεταξύ άλλων, θα απολαύσουμε κλασική μουσική στη Λυρική, συναυλίες ξένων καλλιτεχνών, αλλά και εγχώριων ποπ σταρ όπως η Άννα Βίσση και οι Onirama, προβολές των αγώνων του Μουντιάλ στο ξέφωτο, βραδινό αγώνα δρόμου SNF Run και video art εκθέσεις. Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά εδώ.

Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στο Ηρώδειο
Στις 21 Ιουνίου στις 21.00, η Ορχήστρα της ΕΡΤ και το Φεστιβάλ Αθηνών τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με μια μεγάλη συναυλία με ελεύθερη είσοδο στο Ηρώδειο. Η Ορχήστρα θα ερμηνεύσει έργα των Λαυράγκα, Ραχμάνινοφ και Ντβόρζακ.

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Μέγαρο
Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, η Μουσική Βιβλιοθήκη μας καλεί στο Μέγαρο Μουσικής (Β. Σοφίας και Κόκκαλη) στις 21 Ιουνίου από τις 17.00, για μια ημέρα εκδηλώσεων με προβολή της ταινίας «Χορεύοντας στη Γιάφα» για παιδιά, εργαστήρι μουσικοθεραπείας για όλους μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά από 8 ετών) και συναυλία ρεμπέτικου τραγουδιού από τα «Τριάμισι Έγχορδα» και το σχήμα «Αναφανδόν». Στις 19.45, η σκυτάλη παραδίδεται στη συναυλία του ΟΜΜΑ στον Κήπο του Μεγάρου.

Μαθήματα Yoga στο άλσος Νέας Σμύρνης
Η 4η Διεθνής Ημέρα Γιόγκα τιμάται από τον Σύλλογο Γιόγκα Ελλάδας, το Light of Yoga και τον δήμο Νέας Σμύρνης, με δωρεάν εργαστήρια και μαθήματα από όλα τα συστήματα γιόγκα, ομιλίες και πρόγραμμα με χορό και μουσική στο Άλσος Νέας Σμύρνης (17/6, από 12.00 ως 21.00).

Oenosophy Summer Wine Festival
Τα βραβευμένα κρασιά του Athens Wine Olymp Awards 2018 παρουσιάζονται στο Oenosophy Summer Wine Festival 2018, στις 17 Ιουνίου στο Athens Divani Caravel Hotel (Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2) από τις 10.00 ως τις 19.00. Θα πραγματοποιηθεί δοκιμή των βραβευμένων προϊόντων και απονομή των βραβείων.

Athens Gardens Festival στον Εθνικό Κήπο
Το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο και ο ΟΠΑΝΔΑ υποδέχονται για έκτη χρονιά το φιλόμουσο κοινό της Αθήνας στο φεστιβάλ του Εθνικού Κήπου από 8 ως 10 Ιουνίου. Αυτό το τριήμερο, ο κήπος μετατρέπεται σε ανοιχτή σκηνή με οκτώ ξεχωριστές συναυλίες για μικρούς και μεγάλους, κάθε απόγευμα μέχρι τη δύση του ήλιου. Θα παίξουν και θα τραγουδήσουν μεταξύ άλλων η Χορωδία του δήμου, η ορχήστρα Hellenic Musica Viva, η Φιλαρμονική του δήμου και οι Ενκάρδια.

Η 18η διοργάνωση του αθηναϊκού τζαζ φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από 4 ως 10 Ιουνίου στην Τεχνόπολη (Πειραιώς 100, Γκάζι), φιλοξενώντας 21 μουσικά σχήματα από όλο τον κόσμο. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Η Αίθουσα Τέχνης Καππάτος (Αθηνάς 12) παρουσιάζει την φετινή έκθεση σύγχρονης τέχνης Rooms2018, μέχρι τις 24 Ιουνίου. Δεκαεννέα επιμελητές, ιστορικοί και θεωρητικοί της τέχνης επιλέγουν από έναν πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη για να παρουσιάσουν εικαστικές, ηχητικές και φωτογραφικές εγκαταστάσεις, ζωγραφικά έργα, γλυπτά και performances.

Τέσσερις στάσεις κάνει τον Ιούνιο το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας στην Αποβάθρα της Αμαξοστοιχίας – Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ, φέρνοντας μαζί του τις …μικρές αποσκευές του. Το Τρένο στο Ρουφ υποδέχεται τις 4 Τρίτες του Ιουνίου (5,12,19,26/6) πρωτότυπες δημιουργίες ταλαντούχων ελλήνων κινηματογραφιστών. Προβάλλονται 6-7 ταινίες ανά ημέρα, συνολικής διάρκειας 100 λεπτών, με ώρα έναρξης 21:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Πηγή :  in2life.gr

Related

blog 830602531484721847

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -