synoronews

Στα σωστά χέρια θα νιώθουμε πάντα αψεγάδιαστοι

Δεν είναι λίγες οι φορές που φρικάρουμε όταν ερωτευόμαστε. Αρχίζουνε ν’ αναρωτιόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμφά...

Δεν είναι λίγες οι φορές που φρικάρουμε όταν ερωτευόμαστε. Αρχίζουνε ν’ αναρωτιόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμφάνισή μας. Προσέχουμε λίγο περισσότερο από άλλες φορές, βάζουμε τα δυνατά μας για να εντυπωσιάσουμε και ξεχνάμε το πιο σημαντικό· στα χέρια του σωστού ανθρώπου θα νιώθουμε πάντα υπέροχοι, έτσι ακριβώς όπως είμαστε! Χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε τίποτα παραπάνω.

Δεν είναι αγώνας επίδειξης ο έρωτας, ούτε καν ανταγωνισμού. Ποιος ο λόγος να βρίθουν οι εμφανίσεις μας από ανασφάλεια κι έλλειψη αυτοπεποίθησης; Κάθε υπερβολική προσπάθεια καλλωπισμού ή εντυπωσιασμού υποδηλώνει το αντίθετο απ’ αυτό που θέλουμε να περάσουμε στον άλλο. Όσο εσύ αγωνίζεσαι να κερδίσεις πόντους με το απαράμιλλο στιλ σου και την απέλπιδα προσπάθεια να χάσεις βάρος, ο άνθρωπός σου βλέπει τις ανασφάλειές σου και την ανάγκη σου ν’ αλλάξεις τον εαυτό σου, ενώ εκείνος έχει αγαπήσει εσένα, όπως είσαι.

Ο σωστός άνθρωπος αγαπά εμάς, το χαρακτήρα μας, την προσωπικότητά μας, τα νεύρα μας, την κυκλοθυμία και την αναποδιά μας. Τα στραβά μας δόντια, γιατί πέρα απ’ τη μοναδικότητα στο χαμόγελό μας, δίνουν και μια έξτρα τσαχπινιά. Τα περιττά κιλά μας, γιατί απολαμβάνουμε μαζί υπέροχες βραδιές στο σπίτι, αγκαλιά, με πίτσα και ταινίες. Τα σπυράκια μας, τις ουλές και ό,τι εμείς θέλουμε να εξαλείψουμε.

Όταν είμαστε στα σωστά χέρια, ξέρουμε ότι θα νιώθουμε άνετα να κυκλοφορούμε έτσι όπως γεννηθήκαμε, με τη φυσική ομορφιά μας. Εντάξει, αν θέλουμε να ενισχύσουμε λίγο και τη φυσική μας λάμψη, μπορούμε απλώς να βάλουμε την κρέμα ημέρας με βασιλικό πολτό της anaplasis. Ενυδατώνει, φωτίζει το δέρμα μας, αποτρέπει την απώλεια της υγρασίας, προστατεύει απ’ τις δυσχρωμίες κι εμποδίζει την εμφάνιση ελεύθερων ριζών.

Ο βασιλικός πολτός γνωρίζουμε ότι είναι ένας θησαυρός της φύσης, πλούσιος σε αμινοξέα, που βοηθούν στη διατήρηση της νεότητας και της λάμψης. Τα λιπαρά οξέα που περιέχει έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες που αποτρέπουν τη γήρανση της επιδερμίδας. Κι η σύνθεσή του από αιθέρια έλαια προστατεύει το δέρμα απ’ τις λεπτές γραμμές και βοηθά στη συντήρηση της νεότητάς μας.

Αν εσύ δεν αισθάνεσαι άνετα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου ή εκείνος σου προκαλεί συναισθήματα κατωτερότητας και σε παροτρύνει ν’ αλλάξεις, γιατί δεν του αρέσει κάτι πάνω σου, λυπάμαι που στο λέω, αλλά είσαι με λάθος άνθρωπο. Σίγουρα, δεν είναι για σένα και σίγουρα, δεν αγαπά εσένα, αλλά καλύπτει κάποιο δικό του κενό όντας μαζί σου.

Ο σωστός άνθρωπος είναι περήφανος για εμάς, όπως κι αν είμαστε. Δεν έχει ερωτευθεί την εξωτερική και φθαρτή μας υπόσταση, άλλα την αληθινή και κάποιες φορές κρυμμένη εκδοχή του εαυτού μας. Εκείνη που κι εμείς ώρες-ώρες μισούμε και προσπαθούμε να την καμουφλάρουμε με ψεύτικα χαμόγελα και υπερβολική περιποίηση, μπας κι αισθανθούμε λιγάκι καλύτερα. Χάνουμε όμως την ουσία, που βρίσκεται μέσα μας.

Αν εμείς είμαστε καλά με τον εαυτό μας, κι ο άνθρωπός μας θα είναι καλά μαζί μας. Αν εμείς παλεύουμε με τις δικές μας υπαρξιακές ανησυχίες και προσωπικές ανασφάλειες κι έχουμε δίπλα μας έναν επικριτικό και κάποιες φορές υπεροπτικό άνθρωπο, που θεωρεί ότι εκείνος είναι τέλειος κι εμείς οφείλουμε ν’ αγγίξουμε την τελειότητά του, είμαστε στη λάθος σχέση. Γιατί ο άνθρωπός μας είναι εκείνος, που πάντα θα μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα.

Αν θέλεις να αισθανθείς ακόμη καλύτερα, χρησιμοποίησε το serum αναδόμησης της anaplasis, που χάρη στα φυτικά συστατικά τους προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, εξισορροπεί τη λιπαρότητα και ρυθμίζει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος. Ο χυμός ροδιού και το έκκριμα σαλιγκαριού είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά κι ενεργοποιούν τη φυσική παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου.

Στα σωστά χέρια νιώθεις άνετα, όμορφα με τον εαυτό σου και με τον άλλο. Ξέρεις ότι αγαπά κάθε ατέλειά σου και βρίσκει ξεχωριστό καθετί που εσύ θέλεις να βελτιώσεις. Το κορμί σου κι η καρδιά σου θα αισθάνονται πάντα υπέροχα όταν βρίσκονται στα χέρια που αισθάνονται «σπίτι» τους.

Τα υπόλοιπα να ‘χαμε να λέγαμε.



Πηγή : pillowfights.gr

Related

blog 1563569873583359134

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -