Δείτε τι κινδύνους κρύβει ένα ποτήρι νερό αν μείνει όλο το βράδυ στο κομοδίνο σας
Κρύβει κινδύνους ένα ποτήρι νερό που έχει μείνει όλο το βράδυ στο κομοδίνο σας; Οι περισσότεροι συνηθίζουν να παίρνουν το βράδυ ένα ποτ...
https://to-synoro.blogspot.com/2017/10/potiri-nero.html?m=0
Κρύβει κινδύνους ένα ποτήρι νερό που έχει μείνει όλο το βράδυ στο κομοδίνο σας;
Οι περισσότεροι συνηθίζουν να παίρνουν το βράδυ ένα ποτήρι νερό δίπλα τους, πάνω στο κομοδίνο σε περίπτωση που διψάσουν.
Όμως, θα έχετε παρατηρήσει αν το κάνετε ότι αν το πιείτε την επόμενη μέρα, η γεύση του είναι ελαφρώς αλλαγμένη. Τι έχει συμβεί;
Κρύβει κινδύνους ένα ποτήρι νερό που έχει μείνει όλο το βράδυ στο κομοδίνο σας; Είναι αλήθεια ότι, μέσα σε μια νύχτα συμβαίνουν χημικές αλλαγές, που μπορούν να αλλάξουν τη σύνθεση του νερού, καθιστώντας το ελαφρώς όξινο, όπως αναφέρει το medicalnews.gr
Επίσης, δεδομένου ότι το νερό δεν περιέχει πρωτεΐνες και σάκχαρα, είναι πιο εύκολο να εκτεθεί σε μικρόβια, εν αντιθέσει με το φαγητό.
Όταν λοιπόν, αφήνετε για ώρες ένα ποτήρι νερό εκτεθειμένο στην ατμόσφαιρα, απορροφά διοξείδιο του άνθρακα, μειώνεται το PH του και γίνεται όξινο.
Αυτή η διαδικασία δεν το καθιστά επικίνδυνο, απλά του αλλάζει τη χημική του σύνθεση και κατ επέκταση τη γεύση του. Ουσιαστικά είναι πολύ εύκολο, ένα ποτήρι νερό που έχει μείνει πολλές ώρες έξω, να εκτεθεί σε βακτήρια και να έχει αρκετή σκόνη.
Πηγή : eirinika.gr
Οι περισσότεροι συνηθίζουν να παίρνουν το βράδυ ένα ποτήρι νερό δίπλα τους, πάνω στο κομοδίνο σε περίπτωση που διψάσουν.
Όμως, θα έχετε παρατηρήσει αν το κάνετε ότι αν το πιείτε την επόμενη μέρα, η γεύση του είναι ελαφρώς αλλαγμένη. Τι έχει συμβεί;
Κρύβει κινδύνους ένα ποτήρι νερό που έχει μείνει όλο το βράδυ στο κομοδίνο σας; Είναι αλήθεια ότι, μέσα σε μια νύχτα συμβαίνουν χημικές αλλαγές, που μπορούν να αλλάξουν τη σύνθεση του νερού, καθιστώντας το ελαφρώς όξινο, όπως αναφέρει το medicalnews.gr
Επίσης, δεδομένου ότι το νερό δεν περιέχει πρωτεΐνες και σάκχαρα, είναι πιο εύκολο να εκτεθεί σε μικρόβια, εν αντιθέσει με το φαγητό.
Όταν λοιπόν, αφήνετε για ώρες ένα ποτήρι νερό εκτεθειμένο στην ατμόσφαιρα, απορροφά διοξείδιο του άνθρακα, μειώνεται το PH του και γίνεται όξινο.
Αυτή η διαδικασία δεν το καθιστά επικίνδυνο, απλά του αλλάζει τη χημική του σύνθεση και κατ επέκταση τη γεύση του. Ουσιαστικά είναι πολύ εύκολο, ένα ποτήρι νερό που έχει μείνει πολλές ώρες έξω, να εκτεθεί σε βακτήρια και να έχει αρκετή σκόνη.
Πηγή : eirinika.gr