synoronews

Ποια είναι τα πιο άπιστα ζώδια; Στατιστική Έρευνα στο διαδίκτυο σου απαντά

Μάθε αμέσως τώρα τα αποτελέσματα στατιστικής έρευνας για τα ζώδια που κάνουν απιστίες στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά σ...

Μάθε αμέσως τώρα τα αποτελέσματα στατιστικής έρευνας για τα ζώδια που κάνουν απιστίες στο διαδίκτυο
Το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, στο σπίτι μας ακόμα και στην κρεβατοκάμαρά μας... Ενώ εσύ είσαι στη δουλειά ή πας για ύπνο, τσουπ το ταίρι σου μπαίνει και σερφάρει, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αρχίζει τις κουβεντούλες.

Στην χειρότερη περίπτωση, κάνει προφίλ σε siteγνωριμιών, αναζητώντας μία εχέμυθη γνωριμία, έτσι για να τονώσει την ερωτική του ζωή! Απλά, εύκολα, γρήγορα, ανώδυνα αλλά και πολύ δύσκολο να το πάρεις χαμπάρι γιατί κατά τ’ άλλα είναι μόνιμα στο πλευρό σου! Ένα από τα πιο πασίγνωστα παγκόσμια siteγνωριμιών το VictoriaMilan, κοινοποίησε πρόσφατα μία στατιστική έρευνα, η οποία και αφορούσε το ζώδιο στο οποίο ανήκουν τα παντρεμένα μέλη του!

Ας μην ξεχνάμε ότι στην αστρολογία η στατιστική είναι πάντα πολύ χρήσιμη για να καταλήγουμε σε πορίσματα... Ας μιλήσουνε λοιπόν τα ποσοστά που συγκέντρωσαν οι «άπιστοι» που αναζητούν hot ερωτικές κουβέντες και γνωριμίες στο διαδίκτυο!


1. ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα ανεξάρτητα και ζωηρά Υδροχοάκια αποτελούν την πλειοψηφία των άπιστων χρηστών του siteμε ποσοστό 10,9%. Δεν νομίζω να πέφτεις από τα σύννεφα που το διαβάζεις, άλλωστε ο Υδροχόος δεν έχει ταμπού, δεν βάζει όρια και φυσικά είναι το ζώδιο που λατρεύει το διαδίκτυο και την τεχνολογία γενικότερα. Μην περιμένεις εύκολα να βρεις τον κωδικό στο κινητό ή στο laptopτου θα αποτύχεις!

2.ΙΧΘΥΣ
Τα Ποσειδώνια Ψαράκια επιβεβαιώνουν την φήμη του άπιστου, με ποσοστό χρηστών 10,1%. Είναι γνωστά τα παιχνίδια της φαντασίας ενός Ιχθύ .... Λατρεύει να φαντασιώνεται και να ζει στον δικό του ονειρικό κόσμο, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν θα οδηγηθεί και σε ερωτική πράξη! Δύσκολα θα τον πιάσεις στα πράσα αφού έχει μάθει να ξεγλιστράει σαν χέλι και να θολώνει τα νερά!

3.ΚΡΙΟΣ
Παθιάρηδες, παρορμητικοί και ασυγκράτητοι παίρνουν το χάλκινο μετάλλιο της απιστίας με ποσοστό 10%. Μα είναι όντως εξαιρετικά δύσκολο ένας Κριός να τιθασεύσει την σεξουαλική ορμητικότητα του αλλά και την ανάγκη του να γίνει ο κυνηγός που αναζητά το θήραμα από το οποίο θα πάρει επιβεβαίωση!

4. ΤΑΥΡΟΣ
Γνωστοί για την ερωτική πίστη τους, ε; Μάλλον η ίδια τους η ρουτίνα τους έριξε στη διαδικτυακή και όχι μόνο αμαρτία, κατακτώντας την 4η θέση. Είναι αυτό που λέμε τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι ...Ο Ταύρος δεν θα θυσιάσει την σταθερότητα και την σιγουριά για κάτι αβέβαιο, ωστόσο δεν θα πει «όχι» σε μία ασφαλή ερωτική γνωριμία, έτσι για να καλύψει τις ασυγκράτητα σεξουαλικές του ανάγκες!

5. ΔΙΔΥΜΟΣ
Φυσικά από την πρώτη πεντάδα δεν θα έλειπαν οι πρωταθλητές του φλερτ, της επικοινωνίας αλλά και της…λαδιάς, οι Δίδυμοι. Την τεχνολογία την παίζουν στα δάχτυλα, το λέγειν το έχουν, τα διπλά πρόσωπα έχουν μάθει να τα αλλάζουν στο πι και φι, χωρίς να δίνουν δικαιώματα, αλλά κάνοντας τους πάντες να αποδέχονται την διπλή τους φύση.

6. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι… κρυφοί του Ζωδιακού.Εφόσον το siteυπόσχεται εχεμύθεια, ασφάλεια και διακριτικότητα, γιατί όχι; Οι Αιγόκεροι δεν θα πουν όχι σε σεξουαλικές εμπειρίες, ενώ σύμφωνα και με πολλές έρευνες που έχουν γίνει, είναι το topζώδιο στη λίστα με την κρυφή ερωτική ζωή... Είναι αυτό που λέμε ότι στο σύντροφο δεν θα βγάλει τα χούγια του στο κρεβάτι, αλλά θα φροντίσει να βρει ένα εχέμυθο άτομο, στο οποίο θα βγάλει στην επιφάνεια όλο του τον κρυφό ερωτισμό!

7. ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΛΕΩΝ, ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην έβδομη θέση, τα 3 αυτά ζώδια, μοιράζονται το ίδιο ποσοστό του 7,9%, βάζοντας μας σε δίλλημα, αν είναι τελικά πιστά ή όχι! Μάλλον προσαρμόζονται ανάλογα με την περίσταση ... Ο Καρκίνος μπορεί αν τσακωθεί η πληγωθεί με το ταίρι του να κάνει «λαδιά». Ο Λέοντας αν δεν είναι το επίκεντρο της προσοχής, ενώ ο Παρθένος αν δεν θέλει να δεθεί συναισθηματικά!

10. ΖΥΓΟΣ
Έχει κατηγορηθεί άπειρες φορές για την απιστία του! Μήπως τελικά είναι όντως «αγγελάκι» όπως φαίνεται; Ο Ζυγός μας διχάζει με τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας γιατί στο δια ταύτα αποδεικνύεται ότι δεν αναζητά και τόσο πολύ μία ερωτική γνωριμία ενώ είναι σε γάμο. Εκτός βέβαια, αν την «καβάντζα» την είχε πρό-γάμου ή σχέσης, εξάλλου με τις διπλές καταστάσεις τα πάει καλά!

11. ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προτελευταίοι οι Σκορπιοί; Άλλο ένα παρεξηγημένο ζώδιο λοιπόν! Μάλλον απατούν μόνο για να εκδικηθούν τελικά!

12.ΤΟΞΟΤΗΣ
Γιατί μπορεί να είναι τρελοί αλλά τον άνθρωπό τους τον έχουν κορώνα στο κεφάλι τους! Ποσοστό μόλις 6,5% οι Τοξότες στην απιστία! Το μόνο που εμείς υποψιαζόμαστε για αυτούς, είναι ότι επειδή αισθάνονται ότι κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος, στην εγγραφή τους στο siteδεν ενημέρωσαν την προσωπική τους κατάσταση!



Πηγή : oroskopos.gr

Related

blog 6237971269463106850

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -