synoronews

«Άκου βλάκα. Για τη σημαία αυτή πέθαναν χιλιάδες»!!

Δ ιαβάζουμε στα ρεπορτάζ ότι οι μπάχαλοι άφησαν πίσω τους εικόνες καταστροφής. Ότι το Πολυτεχνείο, που ευτυχώς δεν έχει πια μηχανήμα...

Διαβάζουμε στα ρεπορτάζ ότι οι μπάχαλοι άφησαν πίσω τους εικόνες καταστροφής. Ότι το Πολυτεχνείο, που ευτυχώς δεν έχει πια μηχανήματα, αλλά είναι ένα ιστορικό κτίριο που έχει ανάγκη του σεβασμού όλων μας, θυμίζει καταγώγιο. Μετά από την κατάληψη και τα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες. Να υπενθυμίσουμε ότι οι κουκουλοφόροι έφυγαν προχθές τα ξημερώματα ανενόχλητοι, χωρίς δηλαδή συλλήψεις, προσαγωγές ή άλλες τιμωρίες.

Βλέπουμε εικόνες από τα κατεστραμμένα αγάλματα, μέχρι και του Κολοκοτρώνη βεβήλωσαν γράφοντας «δεν υπάρχει ελπίδα» ενώ άφησαν και συνθήματα όπως «είμαστε ο ανθός της νεολαίας».

Καμένες καρέκλες και διαλυμένες αίθουσες, αλλά το κυριότερο. Μια σκισμένη και καμένη ελληνική σημαία. Το ποιος θα πληρώσει ξανά τις καταστροφές είναι το αυτονόητο. Το μπουγιουρντί στον ελληνικό λαό, όπως και στους καταστηματάρχες που έχασαν τις περιουσίες τους.

Όμως, τον «λογαριασμό» για τη σημαία που θα τον στείλουν; Όχι τα 10 ευρώ που κάνει ένα απλό πανί, αλλά τη ζημιά, για ακόμη μια χρονιά, στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα που εκθείασε ο Ομπάμα λίγες ώρες πριν, που την αγαπούν οι ξένοι όχι όμως οι Έλληνες, κυρίως δε οι νέοι.

Αλλά τι να πεις στους μπάχαλους που βρίσκουν και τα κάνουν χρόνια τώρα, φέτος πολύ περισσότερο.

Να τους δώσουμε συμβουλές;

Να τους χαϊδέψουμε τ’ αυτιά ή να προσπεράσουμε και να δώσουμε τόπο στην οργή λέγοντας «δεν πειράζει, παιδιά είναι, αν δεν είναι τώρα επαναστάτες τότε πότε»;

Όχι δεν πρέπει να το αφήσουμε για ακόμη μια φορά αμάσητο το παραμύθι της Μεταπολίτευσης γιατί όσο το αφήνουμε τόσο περισσότεροι γίνονται οι μπάχαλοι. Κι όσο δεν συλλαμβάνονται αυτοί που καίνε, καταστρέφουν και σκίζουν την ελληνική σημαία τόσο θα τους δίνουμε «πάσο» για να ξανακάνουν νέα επεισόδια την 6η του Δεκέμβρη που πλησιάζει.

Λένε κάποιοι ότι απομυθοποιήθηκαν τα Εξάρχεια και το Πολυτεχνείο, κι ότι οι κουκουλοφόροι δεν έχουν στηρίγματα στην ελληνική κοινωνία όπως παλιά. Λάθος. Και περισσότεροι είναι και πιο… χαβαλέδες. Καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία χωρίς… ιδεολογία (αν ποτέ υπήρξε τέτοια). Δεν έχουν πώς να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους. Δεν μπορούν καν να πουν ότι ζητούν ψωμί γιατί τρώνε παντεσπάνι. Δεν ζητούν ελευθερία γιατί έχουν άφθονη και την καταχρώνται, όσο για την παιδεία, δεν είναι η καλύτερη, όμως ακόμη και γι’ αυτούς είναι τζάμπα. Γι’ αυτό λοιπόν, σε όσους καίνε τη σημαία αυτά μόνο πρέπει να τους πούμε:

«Άκου ανόητε. Η σημαία δεν είναι το κράτος που μισείς. Είναι η πατρίδα, το σύμβολο της χώρας σου και πρέπει να το σέβεσαι.

Άκου βλάκα. Για τη σημαία αυτή πέθαναν χιλιάδες Ελληνόπουλα, στους πολέμους, ακόμη και στο Πολυτεχνείο ή στις πορείες της Μεταπολίτευσης ζητώντας μια ελεύθερη, δημοκρατική Ελλάδα.

Άκου βλαμμένε. Αυτό το απλό πανί με βαμμένες πάνω τις μπλε γραμμές και τη σημαία δεν κοστίζει μόνο 10 ευρώ. Κοστίζει χρυσάφι που δεν μπορείς να καταλάβεις την αξία του διότι δεν έχεις καρδιά και μυαλό.

Άκου κομπλεξικέ. Η σημαία είναι το σύμβολο αυτής της μικρής χώρας, είναι η ιστορία της, οι παππούδες και οι πατεράδες σου ηλίθιε. Είναι ο πόνος της μάνας που της έφεραν το παιδί της νεκρό από το Αλβανικό Μέτωπο ή του πατέρα που κλαίει βλέποντας αυτό το κομμάτι πανί πάνω από το φέρετρο του παιδιού του που σκοτώθηκε από τη Χούντα.

Ηλίθιε πίθηκε είναι αυτό που σε ξεχωρίζει από τους νεοναζί, από τους Χρυσαυγίτες και τους κάθε λογής φασίστες που καταχρώνται τη σημασία της σημαίας. Αλλά που να καταλάβεις. Ίδιος και χειρότερος φασίστας είσαι.

Άκου σκατόπαιδο, καλομαθημένο που την επόμενη μέρα πήγες για χαρτζιλίκι για να πάρεις την πρέζα σου, αυτό δεν είναι επανάσταση, αλλά είναι η βολική προσφορά σου σε ένα σύστημα που θέλει τους ανθρώπους φοβισμένους, να μην κατεβαίνουν να διαδηλώσουν ειρηνικά, να μη θέλουν να τιμήσουν τους νεκρούς τους γιατί μπορεί να βρεθούν και οι ίδιοι νεκροί από μια αδέσποτη μολότοφ.

Άκου πουλημένο τομάρι και άπατρι. Ο Κολοκοτρώνης είναι πολύ μέγας για να τον πιάσεις στα χέρια σου, και το Πολυτεχνείο πολύ μεγαλειώδες για να το βρομίσεις με την απλυσιά σου.

Άκου ξεφτιλισμένε. Αν σε πιάσω στα χέρια μου θα σε λιώσω σαν σκουλήκι γιατί τέτοια τύχη σου πρέπει».

Πηγή : antinews.gr

Related

blog 2748554607707072790

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -