Πατάτες γιαχνί!
Υλικά: •1 1/2 κιλό πατάτες •1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο •2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες •1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο •1 κουτί ντομα...
https://to-synoro.blogspot.com/2016/10/patates-giaxni.html
Υλικά:
•1 1/2 κιλό πατάτες
•1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
•2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
•1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
•1 κουτί ντοματοχυμό
•1 κ.σ πελτέ
•1/2 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
•Αλάτι-πιπέρι
•1/2 κ.γ ζάχαρη
Εκτέλεση:
•Καθαρίζουμε τις πατάτες,τις πλένουμε και τις κόβουμε στα τέσσερα
•Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για λίγα λεπτά μέχρι να μαραθούν
•Προσθέτουμε τις πατάτες,τον ντοματοχυμό,τον πελτέ,την ζάχαρη,1 ποτήρι νερό,αλάτι,πιπέρι και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και να δέσει η σάλτσα
•Λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαιντανό και ανακινούμε την κατσαρόλα να πάει παντού.
Επιμέλεια Ανάρτησης : Χριστίνα Κατριμπούζα
Πηγή : filenades.gr