synoronews

6 σημάδια που δείχνουν ότι είστε ένας επίγειος άγγελος! [music video]

Μ πορεί να έχετε ακούσει να αναφέρονται σε αυτούς τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας διάφορα ονόματα, όπως εργάτες του φωτός, επίγειοι άγγελ...

Μπορεί να έχετε ακούσει να αναφέρονται σε αυτούς τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας διάφορα ονόματα, όπως εργάτες του φωτός, επίγειοι άγγελοι ή κάτι παρόμοιο. 

Μπορεί ακόμα να αισθάνεστε σαν ένας ξεχωριστός άνθρωπος που ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Οι εργάτες του φωτός έχουν έρθει εδώ για να απλώσουν και να μοιράσουν το φως τους, όσο περισσότερο μπορούν και να φέρουν μια θετική αλλαγή στον πλανήτη.

Δεν έχουν καμία υπομονή για το μίσος, τη μισαλλοδοξία, τη βία, ή την καταπίεση. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν όλοι να ζουν αρμονικά και να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στη Γη.

Οι Εργάτες του Φωτός δεν συντονίζονται πολύ με το σύγχρονο κόσμο. Συχνά, αισθάνονται σαν παλιές ψυχές που έχουν έρθει εδώ για άλλη μια φορά με σκοπό την αποκατάσταση και την ανανέωση του πλανήτη. Τους αρέσει να ζουν όπως ζούσε παλιότερα ο άνθρωπος, στην εξοχή και σε αρμονία με τα ζώα και με τη φύση. Ενώ γνωρίζουν πως δεν πρόκειται να γυρίσουν στον παλιό τρόπο ζωής, οι επίγειοι άγγελοι θέλουν απλά να ζήσουν ειρηνικά με τον κόσμο μας σήμερα. 

Επιθυμούν αφθονία, γέλιο, ευτυχία και χαρά για όλους, και είναι κάποιοι από τους πιο ανιδιοτελής τους ανθρώπους που θα συναντήσετε ποτέ. Οι επίγειοι άγγελοι θέλουν να εναρμονιστούν με την θετική ενέργεια της αγάπης και με αυτό τον τρόπο να βοηθήσουν τους υπόλοιπους να ανακαλύψουν τον ανώτερο εαυτό τους. 

Επιθυμούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα και τη στενοχώρια, και να ζήσουν στην αληθινή αρμονία με το Θείο. Έχουν καλές προθέσεις για τον εαυτό τους και τον πλανήτη, αλλά συχνά απογοητεύονται με την τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων.
Αν νιώθετε ότι είστε ένας επίγειος άγγελος, αλλά δεν είστε σίγουροι, συνεχίστε την ανάγνωση για να αποκτήσετε μεγαλύτερη σαφήνεια για τον ρόλο σας στον πλανήτη.

6 σημάδια ότι είστε ένας επίγειος άγγελος (και δεν το γνωρίζετε)

1. Είστε πολύ ευαίσθητοι

Οι επίγειοι άγγελοι έχουν έρθει εδώ για έναν ξεχωριστό σκοπό, αλλά η διάσωση του πλανήτη έρχεται με βαρύ κόστος. Μερικές φορές, αυτοί οι ξεχωριστοί άνθρωπο αισθάνονται κατακλυσμένοι από όλα τα προβλήματα του κόσμου, και ανήμποροι για να φέρουν την αλλαγή. Ο επίγειος άγγελος μπορεί να απογοητευτεί από την τρέχουσα κατάσταση του κόσμου και να επιζητά απελπισμένα την αλλαγή. Δεν τους αρέσει να βρίσκονται σε πολυκοσμία και σε μέρη με πολύ φασαρία, καθώς η συγκρουόμενη ενέργεια μπορεί να τους κάνει ανήσυχους και να τους εξαντλήσει.

Οι Επίγειοι άγγελοι έχουν επίσης υψηλή ευαισθησία στη βία, το μίσος, και ουσιαστικά οτιδήποτε αρνητικό παρουσιάζουν τα ΜΜΕ. Τείνουν να κρύβονται στη θαλπωρή του δωματίου τους μεγάλο μέρος του χρόνου, στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν τον εαυτό τους από τον ταραχώδη, αγχωτικό έξω κόσμο.

Αν όσα αναφέρουμε σας θυμίζουν εσάς, τότε θα μπορούσε να είστε και εσείς ένας επίγειος άγγελος.

2. Σας αρέσει να περνάτε χρόνο μόνοι.

Ο εργάτης του φωτός, ή επίγειος άγγελος, αγαπάει να περνά χρόνο μόνος, ώστε να επαναφορτίζει και την αποκαθιστά τις ισορροπίες της ενέργειάς του. Όπως αναφέραμε στην πρώτη παράγραφο – αυτοί οι τύποι των ανθρώπων φορτίζονται συχνά από τον σύγχρονο κόσμο, και να χρησιμοποιούν το χρόνο τους και για να θεραπευτούν και να προετοιμαστούν για την επόμενη συνάντηση τους με τον έξω κόσμο. Απολαμβάνουν να ψάχνουν βαθιά μέσα στην ψυχή τους και επουλώνουν τις εσωτερικές τους πληγές. Οι επίγειοι άγγελοι γνωρίζουν ότι για να αλλάξουμε τον κόσμο, πρέπει να αλλάξουν οι ίδιοι, και να εργαστούν ακατάπαυστα για να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

3. Νοιάζεστε βαθιά για τους άλλους.

Αισθάνεστε κατανόηση προς τους άλλους, και επιθυμείτε να τους βοηθήσετε να ξεπεράσουν προβλήματά τους; Αν ναι, θα μπορούσατε να είστε ένας επίγειος άγγελος. Αυτοί οι άνθρωποι θα παρατούσαν τα πάντα για να βοηθήσουν κάποιον που βρίσκετε σε ανάγκη, καθώς έχουν υποφέρει και ίδιοι και δεν θέλουν να δουν κανέναν άλλον να πληγώνεται. Οι εργάτες του Φωτός αισθάνονται βαθιά συνδεδεμένοι με τους συνανθρώπους τους, και απλά θέλουν να παρέχουν παρηγοριά σε όποιον το χρειάζεται. Καταλαβαίνουν πόσο δύσκολος και τρομακτικός μπορεί να μοιάζει ο κόσμος κατά καιρούς, καθώς ζούμε συνεχώς στην αβεβαιότητα. Κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να φέρει το αύριο, αλλά οι εργάτες του φωτός γνωρίζουν ότι μπορούν να κάνουν μια θετική αλλαγή σήμερα.

Ζουν στο τώρα, και θέλουν να κάνουν όσες περισσότερες θετικές αλλαγές μπορούν. Οι Άγγελοι της Γης μπορεί να ταυτιστούν με τους αγώνες των ανθρώπων, καθότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν βρεθεί και οι ίδιοι στην αντίστοιχη θέση.

4. Αισθάνεστε ότι σας έχει δοθεί κάποιος συγκεκριμένος σκοπός.

Δεν ακολουθείτε τις κοσμικές επιθυμίες και το πατημένο μονοπάτι. Δεν σας αρέσει η προγραμματισμένη, καταπιεστική κοινωνία στην οποία ζούμε, και ποτέ δεν αισθάνθηκε υποχρεωμένοι να ακολουθήσει τα βήματα των άλλων ανθρώπων. Θέλετε να αφήσετε το δικό σημάδι και να ζήσετε με τους δικούς σας κανόνες, χωρίς να σας λέει κανένας τι πρέπει να κάνετε. Αισθάνεστε πως καλείστε να κάνετε κάτι περισσότερο από αυτό που οι άνθρωποι θεωρούν «κανονικό», και δεν θα μπορείτε να φανταστείτε να ζήσετε μια ανεκπλήρωτη ζωή. Οι Επίγειοι άγγελοι μπορεί να αισθάνονται ισχυρή έλξη να εργαστούν σε ανθρωπιστικούς τομείς, όπως σαν κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχοθεραπευτές, ή σύμβουλοι. Βλέπουν τους εαυτούς τους ως θεραπευτές, και θέλουν θέσεις εργασίας σε τομείς όπου μπορούν να ζήσουν τα πάθη τους.

Μπορεί ακόμα να θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, ώστε να μπορείτε να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από τη δομή και τη ρουτίνα που έχουν οι κοινές δουλειές.

5. Έχετε ισχυρή διαίσθηση.

Αν ανήκετε σε αυτή κατηγορία το πιθανότερο είναι να μη ζείτε μια ζωή βασισμένη στη λογική, αλλά να παίρνετε αποφάσεις βασιζόμενοι στα συναισθήματα και τη διαίσθησή σας. Οι επίγειοι άγγελοι έχουν βαθιά συναισθήματα και δεν μπορούν να συντονιστούν με τον τρόπο ζωής της σημερινής κοινωνίας. Συνδέονται με τα πράγματα που απευθύνονται σε συναισθήματα, όπως η τέχνη, η μουσική,και συνδέονται με τους άλλους με ουσιαστικό τρόπο. Επιτρέπουν στη διαίσθησή τους να τους καθοδηγήσει στη ζωή, και να τους βοηθήσει να αποφασίσουν για κάθε νέο βήμα που κάνουν.
Οι επίγειοι άγγελοι δείχνουν εμπιστοσύνη σε αυτά που τους λέει η εσωτερική τους φωνή, καθώς γνωρίζουν ότι τα μηνύματα που λαμβάνουν έχουν έρθει από το Θείο. Εμπιστεύονται το σύμπαν για να φέρει θετικά πράγματα και ανθρώπους στη ζωή τους, και ξέρουν ότι η διαίσθηση είναι το μέσο με το οποίο επικοινωνούν με αυτό.

6. Απορρίπτετε τα “μοντέρνα ιδανικά”.

Οι περισσότεροι εργάτες του φωτός και επίγειοι άγγελοι δεν μπορούν να καταλάβουν τον κόσμο σήμερα. Γιατί ξοδεύουμε τόσο πολύ χρόνο δουλεύοντας σε δουλειές που απεχθανόμαστε για να αγοράσουμε πράγματα που δε χρειαζόμαστε; 
Καταρχήν, γιατί υπάρχουν οι δουλειές; 
Γιατί συνεχίζουμε να μολύνουν το σπίτι μας και να το αντιμετωπίσουμε σαν σκουπίδι, όταν αυτό είναι το μόνο μέρος που έχουμε να ζήσουμε; 
Γιατί καταναλώνουμε τόσα πολλά και δίνουμε τόσο λίγα; Γιατί έχουμε πολέμους;Γιατί υπάρχει ο ρατσισμός
Γιατί δεν έχουμε εξελιχθεί σε μια πιο πολιτισμένη κοινωνία
Αυτά τα ερωτήματα τρέχουν μέσα στα μυαλά των εργατών του φωτός. Έτσι λοιπόν απορρίπτουν τη σύγχρονη κοινωνία. Πολλοί άνθρωποι τους αποκαλούν χίπις, αλλά οι ίδιοι απλά βλέπουν τη φροντίδα των συνανθρώπων τους και του περιβάλλοντος σαν ένα απαραίτητο κομμάτι της ζωής τους.

Οι επίγειοι άγγελοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε σε μια κατάσταση διαχωρισμού και της απομόνωσης και πως έχουμε απολύτως ανάγκη ο ένας τον άλλο για να επιβιώσουμε. Οι επίγειοι άγγελοι πιστεύουν ότι κάποια μέρα θα χαρούμε την απόλυτη αλήθεια, το δικαίωμά μας για την αγάπη, την ευτυχία, την ελευθερία, και την αφθονία. Έχουμε αρκετά σε αυτή τη Γη για να ζήσουμε ευτυχισμένοι, αλλά η συνείδηση μας, μας εμποδίζει να ζήσουμε αυτή την αλήθεια. Οι επίγειοι άγγελοι έχουν επικεντρωθεί στην εξάπλωση της αρχαίας σοφίας με την ελπίδα να αφυπνίσουν τους ανθρώπους.

Οι επίγειοι άγγελοι ξοδεύουν πολύ χρόνο στη φύση, όπου αισθάνονται πιο άνετα και στο σπίτι με τον εαυτό τους. Εκτιμούν τη φύση και οτιδήποτε σχετίζεται με τον φυσικό κόσμο, και απομακρύνονται από τον υλισμό, την απληστία, και οτιδήποτε προάγει το διαχωρισμό και τη διαίρεση.
Εάν αυτά τα σημάδια αντηχούν μέσα σας, τότε είστε πιθανώς ένας εργάτης του φωτός ο ίδιος. 
Είναι ένα δύσκολο μονοπάτι, αλλά η ανταμοιβή αξίζει τον κόπο. 
Κάθε φορά που αισθάνεστε απογοητευμένοι και χαμένοι, απλά να θυμάστε τον σκοπό σας, και ότι δεν έχετε έρθει εδώ για να χωρέσετε στο κουτί που θέλει η κοινωνία. 
Ήρθατε εδώ για να λάμψετε και να αλλάξετε προς το καλύτερο αυτόν τον κόσμο.


http://to-synoro.blogspot.gr/p/blog-page_84.html
Επιμέλεια Άρθρου : Christina KatrimpouzaΠηγή : hippieteepee.gr

Related

blog 2500850038716913574

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Translate This Page

Hot in week

Recent

Comments

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;
Διαδικασία απόκτησης ψηφιακής υπογραφής νέας γενιάς (ΨΥ)

Εγγραφη στην Payoneer

Εγγραφη στην Payoneer
Ψάχνετε έναν πιο απλό τρόπο για να πληρώνεστε από εταιρείες του εξωτερικού; Κερδίστε $25 όταν κάνετε εγγραφή στην Payoneer χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που σας προτείνω.

Google+ Followers

Αναγνώστες

Επισκευές H/Y - Laptop

προτεινομενη αναρτηση

Το περήφανο κοριτσάκι του μπαμπά

Απ’ όλους τους ρόλους που κατέχει στη ζωή της μια γυναίκα, διαλέγω ως αγαπημένο μου αυτόν της κόρης. Κι ειδικά της κόρης του μπαμπά. Όσο...

«Τι θα φορας συνεννοηση...»

«Τι θα φορας συνεννοηση...»
«Τι θα φοράς συνεννόηση να σε γνωρίσω» λέει η Κική Δημουλά στον «Ήχο Απομακρύνσεων», τινάζοντας ...

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα
Στὶς φετινὲς ἐγγραφὲς τῶν μαθητῶν γιὰ τὴν Α΄ καὶ Β΄ Γυμνασίου στὰ δημόσια σχολεῖα τῆς Κύπρου δίνεται σὲ ὅλους ...

Η στρατηγική του δελφινιού

Η στρατηγική του δελφινιού
Μέσα στην πορεία των αιώνων που ακολούθησε ο άνθρωπος συνυπήρξε με τα ζώα. Έναν αριθμό τους κατόρθ...--->>>

Αν υπαρχει καψουρα ...

Αν υπαρχει καψουρα ...
Μην το υπεραναλύεις και μην το κουράζεις, όποιος γουστάρει φαίνεται όπως κι όποιος δε γουστάρει ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Το «διαβασμα της σκεψης»

Το «διαβασμα της σκεψης»
Όλοι μπορούμε να ανακαλέσουμε στιγμές που ευχηθήκαμε να μπορούσαμε με ένα μαγικό τρόπο να διαβάσουμε τα ...

Τα ελιξιρια της θαλασσας!

Τα ελιξιρια της θαλασσας!
Από τη Σήλια Γαληνού - Γνώρισε τις «θαυματουργές» ιδιότητες του θαλασσινού νερού, τις παθήσει...--->>>

Eλευθερος ειναι...

Eλευθερος ειναι...
Το θέμα είναι μεγάλο και περιλαμβάνει πολλές πτυχές. Θα περιοριστούμε αποκλειστικά στην ψυχολογική ...

blogoΘεαση

Laptop Service

Live Traffic

item