synoronews

Σελήνη και σεξουαλική συμβατότητα!

Του Χρήστου Άρχου Πολλές φορές παραβλέπετε η σπουδαιότητα της Σελήνης στο σεξουαλικό επίπεδο κάτι που είναι εντελώς λανθασμένο. Η Σε...


Πολλές φορές παραβλέπετε η σπουδαιότητα της Σελήνης στο σεξουαλικό επίπεδο κάτι που είναι εντελώς λανθασμένο. Η Σελήνη σε περιπτώσεις σχέσεων μας δίνει τη δυνατότητα να καταλάβουμε πόσο ένα άτομο μπορεί να προσφέρει συναίσθημα μέσα σε μία σχέση και βέβαια κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Σελήνη στο:

Κριό:

Με τη σελήνη στο Κριό το άτομο είναι ικανό σαφώς να προσφέρει ιδιαίτερα παθιασμένο έρωτα και πάθος αλλά η δύναμη του Κριού χάνεται γρήγορα και ο Κριός μπορεί να αδειάσει συναισθηματικά πριν πάρει χαμπάρι ο άλλος τι έγινε.

Ταύρο:

Με τη Σελήνη στο Ταύρο έχουμε συνήθως τον άνθρωπο που στον έρωτα έστω και με ψευδή τρόπο θέλει να νοιώθει ότι υπάρχει συναίσθημα. Άτομα πιστά προσφέρουν συνήθως στο σεξουαλικό κομμάτι ιδιαίτερη συναισθηματική ζεστασιά η οποία δεν θα πρέπει να συγχέεται με τη ζεστασιά του Καρκίνου για παράδειγμα ( μην ξεχνάμε ότι ο Ταύρος είναι καθαρή ζωική ενέργεια)

Δίδυμο:

Ο Δίδυμος είναι δύσκολο να μπορέσει να συνδέσει τον έρωτα με το συναίσθημα, πιο πολύ τη συνδέει με το παιχνίδι και την ανακάλυψη. Σαφώς και μπορεί να προσφέρει αγάπη αυτή η θέση αλλά δεν είναι από τα μεγαλύτερα ατού της.

Καρκίνο:

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο η ανάγκη για συναισθηματική εγγύτητα είναι ιδιαίτερα σημαντική και πολλές φορές παραβλέπονται άλλα πράγματα στη σχέση. Ίσως η ανάγκη για συναίσθημα αν είναι κάποιες φορές τόσο δυνατή που επισκιάζει το πάθος.

Λέων:

Το Λιοντάρι στο συναισθηματικό επίπεδο είναι αρκετά δοτικό, αλλά αργεί να το εκφράσει στον σεξουαλικό τομέα. Η τάση του να θέλει να τον θαυμάζουν και να είναι σε πολυτέλειες κάποιες φορές μπορεί να τον κάνει να χάσει το πραγματικό στίγμα μίας σεξουαλικής σχέσης.

Παρθένο:

Η παρθένος δύσκολα θα μπορέσει να εκφραστεί συναισθηματικά στο σεξουαλικό επίπεδο αλλά εάν συμβεί είναι μία θέση που μπορεί να δέσει απόλυτα μία τέτοια Σελήνη, το συναίσθημα αρχικά υπέρ-αναλύετε για αυτό και η προσπάθεια ατόμου να βάλει στο σεξ το συναίσθημα αρχικά μπορεί να αγχώσει.

Ζυγό:

Ο Ζυγός είναι περισσότερο ρομαντικός παρά συναισθηματικός στον έρωτα και θέλει τον τρόπο του. Για να μπορέσει και αυτός να εκφράσει τις βαθύτερες σεξουαλικές του ανάγκες θα εκφραστεί συναισθηματικά αλλά ποτέ ιδιαίτερα έντονα γιατί τον «τρακάρει».

Σκορπιό:

Ο Σκορπιός αρχικά θα αδιαφορήσει για το συναισθηματικό κομμάτι στο σεξ, η ενέργεια είναι πολύ έντονη για την πράξη και δεν ενδιαφέρετε για το συναισθηματικό κομμάτι, όσο περνάει όμως ο καιρός με ένα συγκεκριμένο άτομο αυτό αλλάζει και μπορεί να προσφέρει ιδιαίτερα πάθος και συναίσθημα χωρίς όμως ποτέ να είναι «γλυκός».

Τοξότη:

Ο Τοξότης δεν θα μπορέσει εύκολα να παραδοθεί συναισθηματικά στον έρωτα, περισσότερο το αντιλαμβάνεται σαν παιχνίδι και το συναισθηματικό κομμάτι το εκφράζει πολύ διαφορετικά. Παρόλα αυτά με το χρόνο θα μπορούσε να εκφραστεί περισσότερο.

Αιγόκερω:

Ο Αιγόκερως συνήθως είναι από τις πλέον δύσκολες περιπτώσεις και έχει αρκετά ζητήματα στην έκφραση της σεξουαλικότητας. Πολύ δύσκολα θα μπορέσει να εκτιμήσει το συναίσθημα κατά τη σεξουαλική πράξη εκτός και αν συμμετέχουν άλλοι πλανήτες.

Υδροχόο:

Ο Υδροχόος αντιλαμβάνεται το σεξ περισσότερο σαν μία φιλική συμμετοχή παρά μία έκφραση τεράστιου πάθους. Το υπερβολικό συναίσθημα θα τον μπλοκάρει και δεν θα τον αφήσει να νοιώσει ελεύθερος να μπορέσει να παίξει.

Ιχθύ:

Οι Ιχθείς είναι από τους πλέον ρομαντικούς και συναισθηματικούς ανθρώπους στη σεξουαλική πράξη. Είναι το ζώδιο που περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο έχει την ανάγκη για συναισθηματική επαφή μαζί με την ερωτική.

Πηγή  

Related

blog 7261731760452914026

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Translate This Page

Hot in week

Recent

Comments

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;
Διαδικασία απόκτησης ψηφιακής υπογραφής νέας γενιάς (ΨΥ)

Εγγραφη στην Payoneer

Εγγραφη στην Payoneer
Ψάχνετε έναν πιο απλό τρόπο για να πληρώνεστε από εταιρείες του εξωτερικού; Κερδίστε $25 όταν κάνετε εγγραφή στην Payoneer χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που σας προτείνω.

Google+ Followers

Αναγνώστες

Επισκευές H/Y - Laptop

προτεινομενη αναρτηση

Το περήφανο κοριτσάκι του μπαμπά

Απ’ όλους τους ρόλους που κατέχει στη ζωή της μια γυναίκα, διαλέγω ως αγαπημένο μου αυτόν της κόρης. Κι ειδικά της κόρης του μπαμπά. Όσο...

«Τι θα φορας συνεννοηση...»

«Τι θα φορας συνεννοηση...»
«Τι θα φοράς συνεννόηση να σε γνωρίσω» λέει η Κική Δημουλά στον «Ήχο Απομακρύνσεων», τινάζοντας ...

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα
Στὶς φετινὲς ἐγγραφὲς τῶν μαθητῶν γιὰ τὴν Α΄ καὶ Β΄ Γυμνασίου στὰ δημόσια σχολεῖα τῆς Κύπρου δίνεται σὲ ὅλους ...

Η στρατηγική του δελφινιού

Η στρατηγική του δελφινιού
Μέσα στην πορεία των αιώνων που ακολούθησε ο άνθρωπος συνυπήρξε με τα ζώα. Έναν αριθμό τους κατόρθ...--->>>

Αν υπαρχει καψουρα ...

Αν υπαρχει καψουρα ...
Μην το υπεραναλύεις και μην το κουράζεις, όποιος γουστάρει φαίνεται όπως κι όποιος δε γουστάρει ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Το «διαβασμα της σκεψης»

Το «διαβασμα της σκεψης»
Όλοι μπορούμε να ανακαλέσουμε στιγμές που ευχηθήκαμε να μπορούσαμε με ένα μαγικό τρόπο να διαβάσουμε τα ...

Τα ελιξιρια της θαλασσας!

Τα ελιξιρια της θαλασσας!
Από τη Σήλια Γαληνού - Γνώρισε τις «θαυματουργές» ιδιότητες του θαλασσινού νερού, τις παθήσει...--->>>

Eλευθερος ειναι...

Eλευθερος ειναι...
Το θέμα είναι μεγάλο και περιλαμβάνει πολλές πτυχές. Θα περιοριστούμε αποκλειστικά στην ψυχολογική ...

blogoΘεαση

Laptop Service

Live Traffic

item