synoronews

Επέλεξε το ποσό που διαθέτεις για διακοπές και άσε το Wherefor να σου πει το που...!

Γιάννης Νικολάου Το Wherefor  ήρθε να σε απαλλάξει από ώρες αναζήτησης για τις οικονομικότερες λύσεις σχετικά με τα ταξίδια σου. Πες το...

Γιάννης Νικολάου
Το Wherefor  ήρθε να σε απαλλάξει από ώρες αναζήτησης για τις οικονομικότερες λύσεις σχετικά με τα ταξίδια σου. Πες του πόσα λεφτά θέλεις να διαθέσεις και θα σου δώσει ιδέες και λύσεις κομμένες και ραμμένες στις τσέπης σου τα μέτρα.

Ξεκινώντας να σκέφτεσαι τις διακοπές σου, ακόμα και σαν μακρινό όνειρο, έτσι για να υπάρχει κάτι να περιμένεις και να αισιοδοξείς, αυτό που πέφτει από τα πρώτα στο τραπέζι είναι φυσικά το budget, ή αλλιώς ο μεγάλος πονοκέφαλος. Όσο και να το φτάσεις, πάντα θα σου φαίνεται μικρό. Και θα είναι… Τόσα θέλεις να δεις, να κάνεις.

Δεν το δικαιούσαι σαν άνθρωπος και εσύ; Και αυτό είναι που θέτει και τα όρια. Γεωγραφικά, χρονικά, ποιοτικά. Αυτό είναι που θα αλλάξει το νησί των ονείρων με το χωριό του μπαμπά, την πτήση των 40 λεπτών με τις 9 ώρες μέσα σε καράβι που με μια ουρά θα το έλεγαν κυρ Μέντιο, τις φρουτοσαλάτες για πρωινό στο 5άστερο με την τυροπιτούλα από το φούρνο. Άτιμη ζωή.


Πριν ακόμα σκεφτείς το που, χιλιάδες συνδυασμοί απλώνονται μπροστά σου, μια εξίσωση που συνήθως λύνεται με το σύστημα προ-πο, κλείνεις μάτια, βάζεις νούμερα και όπου βγει. Αλλιώς μια θολούρα θα γεμίσει το μυαλό και δεν θα έχουν περάσει καν 10 λεπτά που ξεκίνησαν οι υπολογισμοί. Κούραση και «ταλαιπώρια», ή αλλιώς ώρα για Wherefor.


Το Wherefor ήρθε να κάνει για ‘σένα όλη τη βρώμικη δουλειά, να σου λύσει τα χέρια και να σου προτείνει προορισμούς που ίσως και ποτέ να μην πέρασαν από το μυαλό σου, ξεκινώντας από το βασικό, το budget. Εσύ βάζεις τα χρήματα που μπορούν να διατεθούν, τις μέρες που θα ήθελες να εξαφανιστείς από τα συνηθισμένα σου στέκια και τα άτομα που θέλεις να έχεις μαζί σου. Α, βασικό, και από πού ξεκινάς. Τα υπόλοιπα θα τα βρεις στην οθόνη του υπολογιστή σου μετά από λίγα δευτερόλεπτα.


Το Wherefor ανατρέχει στα δεδομένα μιας βάσης που ανανεώνεται ασταμάτητα, ψάχνει τους πιο οικονομικούς συνδυασμούς για την περίπτωσή σου και όταν έχει επεξεργαστεί τα πάντα, σου εμφανίζει ένα χάρτη με τα σημεία τα οποία θα μπορούσαν να γίνουν για κάποιο καιρό ο προσωπικός σου παράδεισος.


Αν θέλεις να το κάνεις πιο συγκεκριμένο και κοντά στις απαιτήσεις σου, υπάρχει η δυνατότητα της σύνθετης αναζήτησης, όπου θα δόσεις περισσότερες πληροφορίες για το τι θα ήθελες να συναντήσεις εκεί που θα πας, έτσι για να μην χάνεις εσύ χρόνο και να μην κουράζεται άδικα το μηχάνημα…

Μπορείς να το κάνεις και σαν παιχνίδι, ανεβάζεις τον πήχη να δεις πού μπορεί να φτάσει. Το budget και να θέλουν, στα ίδια θα μείνει. Ξεκίνα στο https://www.wherefor.com και που ξέρεις…

Πηγή 

Related

blog 762581889961389712

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -