synoronews

Επέλεξε το ποσό που διαθέτεις για διακοπές και άσε το Wherefor να σου πει το που...!

Γιάννης Νικολάου Το Wherefor  ήρθε να σε απαλλάξει από ώρες αναζήτησης για τις οικονομικότερες λύσεις σχετικά με τα ταξίδια σου. Πες το...

Γιάννης Νικολάου
Το Wherefor  ήρθε να σε απαλλάξει από ώρες αναζήτησης για τις οικονομικότερες λύσεις σχετικά με τα ταξίδια σου. Πες του πόσα λεφτά θέλεις να διαθέσεις και θα σου δώσει ιδέες και λύσεις κομμένες και ραμμένες στις τσέπης σου τα μέτρα.

Ξεκινώντας να σκέφτεσαι τις διακοπές σου, ακόμα και σαν μακρινό όνειρο, έτσι για να υπάρχει κάτι να περιμένεις και να αισιοδοξείς, αυτό που πέφτει από τα πρώτα στο τραπέζι είναι φυσικά το budget, ή αλλιώς ο μεγάλος πονοκέφαλος. Όσο και να το φτάσεις, πάντα θα σου φαίνεται μικρό. Και θα είναι… Τόσα θέλεις να δεις, να κάνεις.

Δεν το δικαιούσαι σαν άνθρωπος και εσύ; Και αυτό είναι που θέτει και τα όρια. Γεωγραφικά, χρονικά, ποιοτικά. Αυτό είναι που θα αλλάξει το νησί των ονείρων με το χωριό του μπαμπά, την πτήση των 40 λεπτών με τις 9 ώρες μέσα σε καράβι που με μια ουρά θα το έλεγαν κυρ Μέντιο, τις φρουτοσαλάτες για πρωινό στο 5άστερο με την τυροπιτούλα από το φούρνο. Άτιμη ζωή.


Πριν ακόμα σκεφτείς το που, χιλιάδες συνδυασμοί απλώνονται μπροστά σου, μια εξίσωση που συνήθως λύνεται με το σύστημα προ-πο, κλείνεις μάτια, βάζεις νούμερα και όπου βγει. Αλλιώς μια θολούρα θα γεμίσει το μυαλό και δεν θα έχουν περάσει καν 10 λεπτά που ξεκίνησαν οι υπολογισμοί. Κούραση και «ταλαιπώρια», ή αλλιώς ώρα για Wherefor.


Το Wherefor ήρθε να κάνει για ‘σένα όλη τη βρώμικη δουλειά, να σου λύσει τα χέρια και να σου προτείνει προορισμούς που ίσως και ποτέ να μην πέρασαν από το μυαλό σου, ξεκινώντας από το βασικό, το budget. Εσύ βάζεις τα χρήματα που μπορούν να διατεθούν, τις μέρες που θα ήθελες να εξαφανιστείς από τα συνηθισμένα σου στέκια και τα άτομα που θέλεις να έχεις μαζί σου. Α, βασικό, και από πού ξεκινάς. Τα υπόλοιπα θα τα βρεις στην οθόνη του υπολογιστή σου μετά από λίγα δευτερόλεπτα.


Το Wherefor ανατρέχει στα δεδομένα μιας βάσης που ανανεώνεται ασταμάτητα, ψάχνει τους πιο οικονομικούς συνδυασμούς για την περίπτωσή σου και όταν έχει επεξεργαστεί τα πάντα, σου εμφανίζει ένα χάρτη με τα σημεία τα οποία θα μπορούσαν να γίνουν για κάποιο καιρό ο προσωπικός σου παράδεισος.


Αν θέλεις να το κάνεις πιο συγκεκριμένο και κοντά στις απαιτήσεις σου, υπάρχει η δυνατότητα της σύνθετης αναζήτησης, όπου θα δόσεις περισσότερες πληροφορίες για το τι θα ήθελες να συναντήσεις εκεί που θα πας, έτσι για να μην χάνεις εσύ χρόνο και να μην κουράζεται άδικα το μηχάνημα…

Μπορείς να το κάνεις και σαν παιχνίδι, ανεβάζεις τον πήχη να δεις πού μπορεί να φτάσει. Το budget και να θέλουν, στα ίδια θα μείνει. Ξεκίνα στο https://www.wherefor.com και που ξέρεις…

Πηγή 

Related

blog 762581889961389712

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Translate This Page

Hot in week

Recent

Comments

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;
Διαδικασία απόκτησης ψηφιακής υπογραφής νέας γενιάς (ΨΥ)

Εγγραφη στην Payoneer

Εγγραφη στην Payoneer
Ψάχνετε έναν πιο απλό τρόπο για να πληρώνεστε από εταιρείες του εξωτερικού; Κερδίστε $25 όταν κάνετε εγγραφή στην Payoneer χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που σας προτείνω.

Google+ Followers

Αναγνώστες

Επισκευές H/Y - Laptop

προτεινομενη αναρτηση

Το περήφανο κοριτσάκι του μπαμπά

Απ’ όλους τους ρόλους που κατέχει στη ζωή της μια γυναίκα, διαλέγω ως αγαπημένο μου αυτόν της κόρης. Κι ειδικά της κόρης του μπαμπά. Όσο...

«Τι θα φορας συνεννοηση...»

«Τι θα φορας συνεννοηση...»
«Τι θα φοράς συνεννόηση να σε γνωρίσω» λέει η Κική Δημουλά στον «Ήχο Απομακρύνσεων», τινάζοντας ...

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα
Στὶς φετινὲς ἐγγραφὲς τῶν μαθητῶν γιὰ τὴν Α΄ καὶ Β΄ Γυμνασίου στὰ δημόσια σχολεῖα τῆς Κύπρου δίνεται σὲ ὅλους ...

Η στρατηγική του δελφινιού

Η στρατηγική του δελφινιού
Μέσα στην πορεία των αιώνων που ακολούθησε ο άνθρωπος συνυπήρξε με τα ζώα. Έναν αριθμό τους κατόρθ...--->>>

Αν υπαρχει καψουρα ...

Αν υπαρχει καψουρα ...
Μην το υπεραναλύεις και μην το κουράζεις, όποιος γουστάρει φαίνεται όπως κι όποιος δε γουστάρει ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Το «διαβασμα της σκεψης»

Το «διαβασμα της σκεψης»
Όλοι μπορούμε να ανακαλέσουμε στιγμές που ευχηθήκαμε να μπορούσαμε με ένα μαγικό τρόπο να διαβάσουμε τα ...

Τα ελιξιρια της θαλασσας!

Τα ελιξιρια της θαλασσας!
Από τη Σήλια Γαληνού - Γνώρισε τις «θαυματουργές» ιδιότητες του θαλασσινού νερού, τις παθήσει...--->>>

Eλευθερος ειναι...

Eλευθερος ειναι...
Το θέμα είναι μεγάλο και περιλαμβάνει πολλές πτυχές. Θα περιοριστούμε αποκλειστικά στην ψυχολογική ...

blogoΘεαση

Laptop Service

Live Traffic

item