synoronews

Στοιχειωμένα Ξενοδοχεία Aνά Τον Κόσμο!

Μάιρα Λάττα Αυτοκτονίες, φόνοι ή ξαφνικοί θάνατοι αποτελούν την βάση για μερικές από τις πιο μακάβριες ιστορίες σχετικά με φαντάσματα π...

Μάιρα Λάττα
Αυτοκτονίες, φόνοι ή ξαφνικοί θάνατοι αποτελούν την βάση για μερικές από τις πιο μακάβριες ιστορίες σχετικά με φαντάσματα που περιπλανιούνται σε στοιχειωμένα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, τρομοκρατώντας τους ανίδεους επισκέπτες.

Παραδόξως, τα φαντάσματα προτιμούν και αυτά όπως οι ζωντανοί, πολυτελή και ακριβά ξενοδοχεία. Ένας μεγάλος αριθμός φαντασμάτων, τουλάχιστον όπως ισχυρίζονται κάποιοι, τριγυρίζουν στα αρχαία κάστρα και τις εγκαταλελειμμένες επαύλεις της Βρετανίας, ενώ πολλές φορές εκείνα διαλέγουν να μετοικήσουν από την ερημιά στην άνεση των υπερπολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων.

Είτε πιστεύεις στα φαντάσματα, είτε είσαι απλώς αρρωστάκι των ιστοριών τρόμου, πιστεύω πως θα σου άρεσε να μάθεις για μερικά από τα πιο στοιχειωμένα ξενοδοχεία του κόσμου.

Διάβασε λοιπόν, αλλά μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα!!...

• Del Coronado hotel, San Diego, California


Το πτώμα της Kate Morgan βρέθηκε στο δωμάτιο 302, έξι μέρες μετά την άφιξή της στο Del Coronando προκειμένου να συναντήσει τον άντρα της για να γιορτάσουν την Ημέρα των Ευχαριστιών το 1892. Ο σύζυγός της δεν εμφανίστηκε ποτέ και ο ξαφνικός θάνατος της Kate αποδόθηκε σε αυτοκτονία. Η διεύθυνση του ξενοδοχείου άλλαξε τον αριθμό του δωματίου σε 3312, αλλά μαρτυρίες υποστηρίζουν πως το πνεύμα της Kate εξακολουθεί να τριγυρνάει στους διαδρόμους του ξενοδοχείου.

• Shieldhill Castle, Edinburgh, Scotland


Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου αφηγούνται την ιστορία της «γκρι ερωμένης» που στοιχειώνει το Shieldhill Castle του Εδιμβούργου. Σύμφωνα με τον μύθο, η «γκρι ερωμένη» ήταν η κόρη του ζευγαριού που κατείχε το κάστρο μέχρι το μέσο του 20ου αιώνα. Λέγεται ότι η κόρη ερωτεύτηκε έναν από τους υπηρέτες της οικογένειας και ήθελε να τον παντρευτεί. Ο πατέρας της όμως εναντιώθηκε στον επικείμενο γάμο και σαν αποτέλεσμα η κόρη αυτοκτόνησε.

• Hollywood Roosevelt hotel, Los Angeles, California


Πλήθος διασημοτήτων συνήθιζαν να μένουν στο ξενοδοχείο Hollywood Roosevelt, το οποίο βρισκόταν στην καρδιά της χολιγουντιανής, κινηματογραφικής βιομηχανίας. Στις δόξες του, το ξενοδοχείο είχε στεγάσει την τελετή των Όσκαρ. Οι φήμες λένε πως το πνεύμα της Μέριλυν Μονρόε, η οποία ήταν τακτική ένοικος του δωματίου 1200, συνεχίζει να περιφέρεται στο ξενοδοχείο και κάποιες φορές, μάρτυρες την έχουν δει να εμφανίζεται στον καθρέφτη του λόμπι.

• Sagamore hotel, Bolton Landing, New York


Λέγεται πως σε αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο υπάρχει το φάντασμα ενός μικρού παιδιού από την δεκαετία του 50, το οποίο συνήθιζε να μαζεύει τα μπαλάκια του γκολφ από τα γήπεδα και να τα πουλά σε μαγαζιά με αθλητικά είδη για να κερδίζει χρήματα. Μια μέρα, ενώ έτρεχε για να μαζέψει ένα μπαλάκι, το χτύπησε ένα αμάξι. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου υποστηρίζουν πως ακόμα βλέπουν το φάντασμα του παιδιού να τρέχει στα γήπεδα του γκολφ.

•Provincial hotel, New Orleans, Louisiana


Η Νέα Ορλεάνη είναι ξακουστή για τις ιστορίες φαντασμάτων. Τμήμα του Provincial hotel χρησιμοποιείτο ως συνομοσπονδιακό στρατιωτικό νοσοκομείο κατά τη διάρκεια του εμφύλιου πολέμου στις ΗΠΑ. Οι ένοικοι των δωματίων αναφέρουν μυστηριώδεις κηλίδες αίματος να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται ξαφνικά. Επιπλέον, κάποια μέρα, όταν η πόρτα του ασανσέρ άνοιξε, οι έκπληκτοι επισκέπτες αντίκρισαν μπροστά τους μια αληθινή νοσοκομειακή πτέρυγα.

• Driskill hotel, Austin, Texas


Η μυρωδιά πούρου διαχέεται στην ατμόσφαιρα, κάθε φορά που το πνεύμα του συνταγματάρχη Driskill, ενός αξιωματικού του συνομοσπονδιακού στρατού κατά τον εμφύλιο πόλεμο των ΗΠΑ, περιπλανιέται στο πολυτελές ξενοδοχείο του Όστιν, στο Τέξας. Όμως αυτό δεν είναι το μοναδικό φάντασμα του ξενοδοχείου. Το 1877, η κόρη ενός γερουσιαστή από το Τέξας έπεσε από τις σκάλες του ξενοδοχείου και σκοτώθηκε. Λέγεται πως ακόμα μπορείς να την ακούσεις να παίζει με την μπάλα της στο λόμπι και στον ημιώροφο.

• Marshal House, Savannah, Georgia


Το Marshal House στην Σαβάννα επίσης χρησιμοποιείτο ως νοσοκομείο κατά τον εμφύλιο πόλεμο του 19ου αιώνα και θεωρείται ένα από τα πιο στοιχειωμένα ξενοδοχεία της πόλης. Αν επιθυμείς να συναντήσεις ακόμα περισσότερα φαντάσματα δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το διάσημο εστιατόριο Pirates House, το οποίο αποτελεί μια τάφρο που σκάφτηκε από τους πειρατές και οδηγεί από το εστιατόριο στο ποτάμι.

• Heathman hotel, Portland, Oregon


Οι επισκέπτες του Heathman hotel αναφέρουν πως είδαν αντικείμενα να εξαφανίζονται ή να μετακινούνται μυστηριωδώς στα δωμάτια. Αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν επανειλημμένα, ιδιαίτερα στα δωμάτια που περιέχουν τους αριθμούς 03.

Πηγή  

Related

blog 7180769758545164022

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -