synoronews

5 κλασικά ψέματα που λένε οι γυναίκες

Μετά από τις τελευταίες μου σχέσεις έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι Γυναίκα και Ψέμα είναι συνώνυμα. Για κάποιο λόγο πιστεύω ότι σε...

Μετά από τις τελευταίες μου σχέσεις έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι Γυναίκα και Ψέμα είναι συνώνυμα.

Για κάποιο λόγο πιστεύω ότι σε μέσο όρο οι γυναίκες λένε περισσότερα ψέματα απ' ότι οι άντρες. Ακόμα και το ότι λένε πράγματα και δεν τα εννοούν για μένα κι αυτό στο ψέμα συγκαταλέγεται.

Για εμάς είναι κάτι σαν "λόγος τιμής". Ότι ο λόγος μας είναι εγγύηση. Σίγουρα θα βρεθούν κάποιοι που απλά θα κερατώσουν γιατί έχουν καύλες κι εκεί θα πουν το ψέμα τους, ωστόσο στην καθημερινότητα το να βομβαρδίζεται μία σχέση με ψέματα συνήθως βλέπουμε να γίνεται από την πλευρά της γυναίκας κατά κύριο λόγο.

1. Ψέματα για το τι αγόρασε

Δεν θέλει να την θεωρείς σπάταλη. Γι' αυτό ότι αγοράζει θα στο κρύβει. Θα γράψει την γνώμη σου στην μουνάρα της για το τι ρούχο θα πρέπει να αγοράσει. Απλά στην πρώτη ευκαιρία θα πάει να ξοδέψει τα χρήματά της και θα σου πουλήσει φούμαρα του στυλ "Τα βρήκα σε προσφορά 20 ευρώ" ενώ προηγουμένως άντε να κολοτριφτεί στον πωλητή και από 90 ευρώ να της τα αφήσει στα 70. Μια σπάταλη γυναίκα είναι σίγουρα ακατάλληλη για μακροχρόνια σχέση, άρα για να μην την απορρίψεις υποσυνείδητα θα ξοδέβει τα λεφτά της σε μαλακίες και δεν θα σου δίνει λογαριασμό. Παρά μόνο θα σου κλαίγεται όταν έρχονται οι λογαριασμοί ή όταν πρέπει να αγοράσετε σπίτι/αυτοκίνητο ή ακόμα και να πάτε ταξίδι και δεν θα έχει κρατήσει μία στην άκρη.

2. Δείχνει λιγότερο κοινωνική απ' ότι είναι

Κλασική περίπτωση ψέματος. Θα προσπαθήσει να σου δείξει ότι δεν έχει μεγάλο κύκλο γνωριμιών, για να μην την θεωρήσεις "πουτάνα" αλλά κατάλληλη για σχέση. Θα σου κλαφτεί ότι έχει λίγες φίλες, ενώ ανά πάσα στιγμή θα βγει έναν καφέ με φίλο/κολλητό της κι εσύ σαν μαλάκας δεν θα το μάθεις ποτέ. Μπορεί να πεταχτεί και σε κανένα club αν την καλέσουν, όσο θα την καληνυχτείς και θα πηγαίνεις μέχρι τον Μορφέα.

3. Τα μυστικά της δουλειάς της
              (What happens in job stays in job).

Όσοι κι αν της την πέσουν στο γραφείο, όσο κι αν φασώθηκε με τον εκάστοτε γκόμενο σε ένα επαγγελματικό party που έγινε, εσύ δεν θα μάθεις τίποτα. Μαλάκα. Γιατί να μάθεις άλλωστε ότι την φλερτάρει ο χωρισμένος από το διπλανό γραφείο; Κορόιδο είναι;

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για εσάς τις φοιτήτριες. Ναι, μην γελάτε. Το ξέρω ότι με διαβάζετε. Γκόμενος εκτός σχολής σημαίνει ταυτόχρονα "Αν γουστάρω έχω και γκόμενο μέσα από την σχολή ή φλερτάρω με πολλούς και πάλι δεν το ξέρει κανείς σας".

4. Πάνω απ' όλα οι φίλες

Στις φίλες της να το ξέρεις, θα σε θάψει όσο δεν φαντάζεσαι. Μαλάκα θα σε ανεβάζει, μαλάκα θα σε κατεβάζει. Μην νομίζεις ότι ξέκοψε από όλες. Μιλάει με όλες. Για έναν πρόχειρο καφέ στην περιοχή της, στα γρήγορα, για ένα τηλέφωνο, για ένα Facebook chat.

Εσύ είσαι ο μαλάκας που την πρίζει. Που ζηλεύει, που δεν την αφήνει να βγει. Ενώ ο τυχαίος γκόμενος που θα συναντήσει στο Φουμπού ή στο δρόμο ή στην καφετέρια και που τον είχε συμμαθητή, ξαφνικά στα μάτια της...ομόρφυνε. Μικρές λεπτομέρειες που δείχνουν ότι σε βαρέθηκε ή που έχετε τσακωθεί τόοοσες φορές, που δεν την νοιάζει τι θα πει. Άλλωστε εδώ που τα λέμε, κι εσένα αν σου τα πρίξει στη γκρίνια δεν θα τα πεις στα φιλαράκια σου; Ε κάπως έτσι τα λέει κι αυτή.

Μην χάψεις καμιά μαλακία ότι κρατάει κρυφές πληροφορίες. Όλα τα ξερνάει μαλάκα. Ξύπνα λίγο. Κάπου πρέπει να τα πει ένα χεράκι.

5. Ψέματα για το τι λέει το σπίτι

Η μάνα της μπορεί να σε βρίζει, ο πατέρας της να σε θεωρεί γαμίκουλα ενώ δεν σε έχει δει ποτέ, η οικογένειά της να αντιδρά στη σχέση σας για ψχ λόγους (από οικονομικούς μέχρι διαφορά ηλικίας) αλλά εσύ μυρωδιά δεν θα καταλάβεις.

Όσο κι αν η μάνα της σε θάβει με το φτυάρι, εσύ θα μάθεις τα μισά. Γιατί να στα πει άλλωστε; Για να ξενερώσεις; Δεν χρειάζεται βρε αδερφέ. Κάτσε να κοιμάσαι τον ύπνο τον βαθύ. Μπορεί να την παντρευτείς μια μέρα και να μην καταλάβεις Χριστό για το πως σε θάβανε στον ίδιο σου τον γάμο. Ε τι σημασία έχει; Τι σκας;

Άλλωστε, εδώ που τα λέμε, ένας λόγος που ο άντρας διαχωρίζεται από την γυναίκα και που η ισότητα πάει κατά διαόλου είναι γιατί η γυναίκα δεν μπορεί να πει στην οικογένειά της:
"Άντε και γαμηθείτε ρε μαλάκες εδώ μέσα που θα μου πείτε με τι άτομο θα πηδιέμαι και τι ώρα θα γυρίσω. Έχω ενηλιωθεί και κάνω ότι μου καυλώσει."

Σας το έκανα πενηνταράκια;


ΥΓ. Όλοι λέμε ψέματα και το Νο.1 ψέμα των ανδρών είναι ότι πουλάμε value. Επομένως οι γυναίκες του blog μην μασάτε στα σχόλια. Απλά κρατήστε ένα μέτρο ρε αδερφέ.

Πηγή

Related

blog 3323771062956756627

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -