synoronews

Οι ψυχοπαθείς του ISIS και η Δύση που ανέμελα σφυρίζει (ή: Θεωρίες συνομωσίας)

Τ α κατορθώματα των ψυχοπαθών που απαρτίζουν αυτό τον στρατό του ISIS τα πληροφορούμαστε κάθε μέρα. Πληροφορούμαστε βέβαια και για...

Τα κατορθώματα των ψυχοπαθών που απαρτίζουν αυτό τον στρατό του ISIS τα πληροφορούμαστε κάθε μέρα.

Πληροφορούμαστε βέβαια και για τα κατορθώματα άλλων μεμονωμένων ψυχοπαθών ανά τον κόσμο που σκοτώνουν στα καλά καθούμενα περαστικούς, μαθητές στα σχολεία τους, τις γυναίκες τους, τα παιδιά τους, τους γείτονές τους, αγνώστους.

Αλλά για συμμορία ψυχοπαθών που έχει στρατό, όπλα, πολλά χρήματα και ιδεολογία (τρομάρα τους) και ανοίγει πόλεμο προς όλες τις κατευθύνσεις πρώτη φορά μαθαίνουμε.

Υπάρχει ασφαλώς και ο υπόκοσμος σε κάθε κοινωνία. Όσοι ανήκουν σ’ αυτόν δεν ψάχνουν για δικαιολογίες. Σκοτώνουν και ληστεύουν εν ψυχρώ και είναι κι εκείνοι τόσοι πολλοί που αν τους αθροίσουμε, θα είχαμε έναν ολόκληρο στρατό. Αυτοί δεν προβάλλουν καμιά ιδεολογία, δεν καπηλεύονται καμιά αρχή ή αξία για να εγκληματήσουν. Το πολύ-πολύ να μονολογήσει κανείς από αυτούς ότι φταίει «η άτιμη η κενωνία».

Η άτιμη η κενωνία φταίει όντως για πολλά, για πάρα πολλά στραβά του κόσμου τούτου, όμως τους παραβάτες του νόμου καλού κακού τους συλλαμβάνουμε και τους κλείνουμε στη φυλακή, μέχρι να βρούμε τέλος πάντων μια καλύτερη λύση και μέχρι η κοινωνία να ξεστραβωθεί και να γίνει δικαιότερη και λιγότερο υποκριτική.

Ένα μεγάλο μέρος όσων ανήκουν στον υπόκοσμο είναι κι αυτοί άτομα με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που δεν μπόρεσαν να ενταχθούν ομαλά στο (στραβό, εντάξει, το είπαμε) σύστημα. Με άλλα λόγια είναι ψυχοπαθείς. Στην περίπτωση του ISIS έχουμε έναν ολόκληρο στρατό από δαύτους.


Οι φυσιολογικοί μουσουλμάνοι δεν επιδοκιμάζουν τέτοιες βαρβαρότητες. Η γυναίκα που μου καθαρίζει το σπίτι είναι μουσουλμάνα Αλβανή. Βάφεται, κάνει δίαιτα, πάει στο γυμναστήριο και τα καλοκαίρια πάει στις θάλασσες και κάνει τα μπανάκια της με μαγιό. Ο άντρας της είναι ένας φιλήσυχος και γελαστός άνθρωπος. Τρώνε χοιρινό με μεγάλη όρεξη και πίνουν και τα τσίπουρά τους. Τα παιδιά τους ντύνονται μοντέρνα και δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις από τα παιδιά των Ελλήνων.

Οι γείτονές μας οι Τούρκοι μουσουλμάνοι (το λαό εννοώ), όσοι ζουν τουλάχιστον σε πόλεις, είναι οι περισσότεροι σύγχρονοι άνθρωποι με μοντέρνες ιδέες, πίνουν αλκοόλ και ζουν κατά μεγάλο μέρος σύμφωνα με τον δυτικό τρόπο ζωής. Το ίδιο περίπου φαντάζομαι ότι θα συμβαίνει και με πολλούς μουσουλμάνους (κυρίως δεύτερης γενιάς) που ζουν σε χώρες του δυτικού κόσμου.

Αλλά, από την άλλη, ας μην ξεχνάμε ότι «... τα ποσοστά επιπολασμού ψυχικών διαταραχών παγκοσμίως κυμαίνονται στα επίπεδα του 12%. Με άλλα λόγια, αυτή τη στιγμή περίπου ένας στους δέκα κατοίκους αυτού του πλανήτη αντιμετωπίζει κάποια ψυχική διαταραχή ελαφριάς, μέτριας ή βαριάς μορφής».

Αν αφαιρέσουμε από το 12% ένα 8-9% που αφορά άτομα με ελαφρά ή μέτρια ψυχολογικά προβλήματα, μας μένει ένα 3-4% ατόμων με βαριάς μορφής ψυχική διαταραχή.

Πού βρίσκονται αυτά τα επικίνδυνα άτομα; 

Είναι ανάμεσά μας; 

Είναι στις φυλακές; 

Είναι στα ιδρύματα; 

Είναι στον υπόκοσμο; 

Είναι στον ISIS;

Μια και αυτά που βλέπουμε να κάνει ο στρατός αυτός των φανατισμένων είναι πράξεις ακραίας βαρβαρότητας και αυτά που λέει είναι παραληρήματα μεγαλείου, δεν δυσκολεύομαι καθόλου να κατατάξω όλους αυτούς τους ανθρώπους στην κατηγορία των μανιακών δολοφόνων, των σχιζοφρενών, των ψυχοπαθών με βαριά μορφή ψυχοπάθειας.

Έτσι εξηγείται πολύ εύκολα πώς νεαροί που ζουν σε δυτικές χώρες αποφασίζουν να καταταγούν στο στρατό των μανιακών. Οι νεαροί αυτοί ( το ποσοστό του 3-4% που λέγαμε) δεν είναι μόνο παιδιά μουσουλμάνων. Είναι και παιδιά δυτικών, ξανθά και κοκκινομάλλικα που ασπάζονται ξαφνικά το Ισλάμ και φεύγουν από τον τόπο τους για να πάνε να γίνουν δολοφόνοι του ISIS.

Αν δεν υπήρχε ο στρατός αυτός, κάπου αλλού θα ξεσπούσε οπωσδήποτε η τρέλα τους. Μετά θα τα συνελάμβανε η αστυνομία της χώρας τους και θα τα έκλεινε στη φυλακή ή στο ίδρυμα. Ο ISIS είναι γι’ αυτά μια πολύ καλή ευκαιρία. Αντί να αναμιχθούν με τον υπόκοσμο, αντί να προσχωρήσουν σε άλλες ακραίες ιδεολογίες, να γίνουν ένα είδος Μπρέιβικ (εκείνου του Νορβηγού, θυμάστε) και να ξεπαστρέψουν μαζικά τους συμπατριώτες τους, γίνονται μαχητές του ISIS. Ενδύουν (καλύτερα: παρενδύουν) την ψυχοπάθειά τους με θρησκευτικά παραληρήματα και παίρνουν τα όπλα. Μπορούν τώρα να σκοτώσουν και να βασανίσουν για «ιδεολογικούς» λόγους.


Τα οράματα των ψυχοπαθών του ISIS τα γνωρίζουμε. Βλέπουμε και τους χάρτες τους και ξέρουμε μέχρι πού ονειρεύονται να επεκτείνουν την αυτοκρατορία τους (η Ελλάδα είναι μέσα). Μόνο αυτό είναι αρκετό για να καταλάβουμε πόσο βαθιά διαταραγμένοι είναι όλοι αυτοί. Τους βλέπουμε και στο διαδίκτυο πώς μιλούν, πώς εξαπολύουν τις απειλές τους εναντίον μας αυτά τα νεαρά άτομα με τα όπλα: χαμογελούν αυτάρεσκα, ευτυχισμένα σχεδόν για την απρόσμενη επιτυχία τους να ασχολείται μαζί τους όλος ο κόσμος. Οι ιδέες μεγαλείου, τούς έχουν αποτρελάνει.


Με τις αποτρόπαιες πράξεις τους δεν θα ασχοληθώ. Ο ψυχοπαθής δολοφόνος τέτοιους φόνους διαπράττει. Και με τέτοιο σαδιστικό τρόπο φέρεται σε αυτούς που έχει υπό την εξουσία του. Όλα τα θρίλερ με σίριαλ κίλερ τα ίδια μάς δείχνουν.

Ας φτάσω όμως στο ζουμί της υπόθεσης.

Οι ψυχοπαθείς αυτοί απειλούν τις δυτικές χώρες με τρομοκρατικές επιθέσεις, παρακινούν τους ομοϊδεάτες τους στη δύση να μας σφάζουν όπου μας βρουν, σχεδιάζουν, ακούω, να ρίξουν αεροπλάνα σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης και με λίγα λόγια προσπαθούν να περάσουν στους απλούς πολίτες των δυτικών χωρών τον τρόμο. Σε λίγο καιρό θα διστάζουμε να βγαίνουμε από τα σπίτια μας από το φόβο μήπως μας σφάξει κανείς παλαβός ισλαμιστής (όπως συνέβη ήδη, αν θυμάστε, στο Λονδίνο).


Εμείς, οι απλοί πολίτες του δυτικού κόσμου, προσβλέπουμε μουδιασμένοι προς τις κυβερνήσεις μας. Περιμένουμε να κάνουν κάτι. Ξέρουμε πως, αν το θελήσουν, σε λίγες μέρες ο ψυχοπαθής στρατός του ISIS θα διαλυθεί και θα γίνει παρελθόν. Αλλά οι κυβερνήσεις μας αρκούνται σε συγκρατημένα σχόλια και μετά ασχολούνται με άλλα τρέχοντα ζητήματα, όπως ποιες γαλοπούλες δεν θα γίνουν ψητές στον φούρνο την ημέρα των Ευχαριστιών. Εντέχνως και με πονηρό τρόπο επιτρέπουν να διασπείρονται από τα ΜΜΕ οι απειλές και οι βαρβαρότητες των ψυχοπαθών.

Αλλά γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο;

Απαντήσεις (πάντα υποθετικές):


Διότι καλό είναι να υπάρχει ένα αντίπαλο δέος, τώρα που έπεσε το ανατολικό μπλοκ.

Διότι πού ήταν τόσα χρόνια αυτοί οι φανατικοί ισλαμιστές και πώς έτσι ξαφνικά πολλαπλασιάστηκαν, μόλις κατέρρευσε το ανατολικό μπλοκ;

Διότι πώς και δεν ξέραμε πόσο συντηρητικοί είναι οι μουσουλμάνοι και το μάθαμε μόλις τώρα;

Διότι πώς έτσι στα καλά καθούμενα οι ως τώρα φιλήσυχοι μουσουλμάνοι πήραν αέρα και βγαίνουν στους δρόμους των δυτικών πόλεων απειλώντας τον δυτικό πολιτισμό;

Διότι πώς θα ήταν τα πράγματα, αν δεν υπήρχε και ένας μπαμπούλας να μας κρατά περιδεείς και φρόνιμους;

Διότι οι λαοί χωρίς τον τρόμο του χειρότερου, τι θα έκαναν;

Και τέλος διότι η πολλή ειρήνη και ασφάλεια βλάπτει την υγεία των λαών. Καλό είναι να μη χαλαρώνουν και αρχίσουν μετά να κοιτάζουν δεξιά και αριστερά.

Πηγή

Related

blog 3010031487048783083

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Translate This Page

Hot in week

Recent

Comments

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;
Διαδικασία απόκτησης ψηφιακής υπογραφής νέας γενιάς (ΨΥ)

Εγγραφη στην Payoneer

Εγγραφη στην Payoneer
Ψάχνετε έναν πιο απλό τρόπο για να πληρώνεστε από εταιρείες του εξωτερικού; Κερδίστε $25 όταν κάνετε εγγραφή στην Payoneer χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που σας προτείνω.

Google+ Followers

Αναγνώστες

Επισκευές H/Y - Laptop

προτεινομενη αναρτηση

Το περήφανο κοριτσάκι του μπαμπά

Απ’ όλους τους ρόλους που κατέχει στη ζωή της μια γυναίκα, διαλέγω ως αγαπημένο μου αυτόν της κόρης. Κι ειδικά της κόρης του μπαμπά. Όσο...

«Τι θα φορας συνεννοηση...»

«Τι θα φορας συνεννοηση...»
«Τι θα φοράς συνεννόηση να σε γνωρίσω» λέει η Κική Δημουλά στον «Ήχο Απομακρύνσεων», τινάζοντας ...

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα
Στὶς φετινὲς ἐγγραφὲς τῶν μαθητῶν γιὰ τὴν Α΄ καὶ Β΄ Γυμνασίου στὰ δημόσια σχολεῖα τῆς Κύπρου δίνεται σὲ ὅλους ...

Η στρατηγική του δελφινιού

Η στρατηγική του δελφινιού
Μέσα στην πορεία των αιώνων που ακολούθησε ο άνθρωπος συνυπήρξε με τα ζώα. Έναν αριθμό τους κατόρθ...--->>>

Αν υπαρχει καψουρα ...

Αν υπαρχει καψουρα ...
Μην το υπεραναλύεις και μην το κουράζεις, όποιος γουστάρει φαίνεται όπως κι όποιος δε γουστάρει ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Το «διαβασμα της σκεψης»

Το «διαβασμα της σκεψης»
Όλοι μπορούμε να ανακαλέσουμε στιγμές που ευχηθήκαμε να μπορούσαμε με ένα μαγικό τρόπο να διαβάσουμε τα ...

Τα ελιξιρια της θαλασσας!

Τα ελιξιρια της θαλασσας!
Από τη Σήλια Γαληνού - Γνώρισε τις «θαυματουργές» ιδιότητες του θαλασσινού νερού, τις παθήσει...--->>>

Eλευθερος ειναι...

Eλευθερος ειναι...
Το θέμα είναι μεγάλο και περιλαμβάνει πολλές πτυχές. Θα περιοριστούμε αποκλειστικά στην ψυχολογική ...

blogoΘεαση

Laptop Service

Live Traffic

item