synoronews

Διαλύοντας το DNA των Ελλήνων!

ΛΕΤΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑ Σ την εποχή της γενετικής, η αποκωδικοποίηση αρχέγονων μυστικών αποτελεί μία κατάκτηση της ανθρωπότητας. Η επιστήμη...


Στην εποχή της γενετικής, η αποκωδικοποίηση αρχέγονων μυστικών αποτελεί μία κατάκτηση της ανθρωπότητας. Η επιστήμη των προηγμένων λαών φθάνει πια εκεί που δεν έφθασε ποτέ στην καταγεγραμμένη ιστορία μας.

Φυσικά η Ελλάδα μία χώρα που επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη λίγο πάνω από το 0% του ΑΕΠ της δεν μπορεί να περιμένει και πολλά. 
Μάλλον καλύτερα απλά περιμένει τους άλλους λαούς να την ενημερώσουν, κάποιες δεκαετίες μετά φυσικά, για εκεί που έφθασαν αυτοί με τα ελληνικά πεφωτισμένα μυαλά της ξενιτιάς.

"Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια" υπήρξε για αιώνες το ελληνικό μότο απέναντι στο "Deutschland über alles", το "Vive la France" και το "God bless America". Το ελληνικό DNA.

Η πατρίδα απαιτεί όμως διαχρονικά θυσίες και αίμα και περίτεχνα η ελληνική κυρίαρχη αμυντική σκέψη τις τελευταίες δεκαετίες καταλήφθηκε, όπως και άλλοι τομείς της δημόσιας διοίκησης, από τις μίζες επίορκων υπουργών και δημοσίων υπαλλήλων. Λειτουργοί που έκλεβαν ή έκλειναν τα μάτια στις κλοπές του δημοσίου χρήματος έναντι ενός φθηνού ανταλλάγματος προσωπικής ικανοποίησης σε χρήμα ή/και είδος.

Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, ιδιαίτερα δαπανηρές ομολογουμένως παλαιότερα, έμειναν σκόπιμα άεργες και απούσες για πρώτη φορά στην ιστορία τους από τα διεθνή πεδία των μαχών. Επιτρέποντας στους άλλους λαούς να καρπώνονται τους αγώνες και τις θυσίες τους στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων. Η στρατιωτική θητεία μειώθηκε απελπιστικά και ύποπτα, διασπώντας τους δεσμούς κοινωνίας και ένστολου προσωπικού, λαού και φυλάκων της κοινωνίας του. Σε μία άγρια Δύση όπου όλοι έχουν πια πρότυπα ιδεολογικής αφοσίωσης, νεκρά ή ανάπηρα αδιάφορο, η ελληνική νεολαία εγκλωβίστηκε σε μία απατηλά εξασφαλισμένη τρίφυλλη ζωή. Για πoια πατρίδα να πεθάνεις τελικά; Για πoιο γείτονα;

Η θρησκεία εκμαυλίστηκε στο μεδούλι της και υποτάxθηκε στη πολιτική εξουσία, την αθεΐα. Ένοχα σιώπησε στη διαγραφή της θρησκευτικής συνείδησης του ελληνικού λαού υπό το πρόσχημα της ανεξιθρησκίας που ύπουλα και μοντέρνα έντυσε την υποταγή στο τίποτα. Η επίσημη εκκλησία γεμάτη ντροπές δεν καταδίκασε την αθεΐα στην επίσημη μορφή της και σαν εξαπτέρυγο προσπάθησε μάταια να δελεάσει τον αρνητή της. Ένα όνειδος σε μία ιστορία αγώνων, θυσιών και μαρτύρων.

Την ελληνική οικογένεια ανέλαβαν τα κακέκτυπα πρότυπα της προσωπικής αποτυχίας, της ιδεολογικής εκπόρνευσης και της μοναχικής δοξασίας. Μία τηλεοπτική καταιγίδα εκμαυλισμού της γεύσης των γερόντων ήταν αρκετή για κουνήσει συθέμελα τον πυρήνα της ελληνικής οικογένειας. Η είσοδος νεαρών οικονομικών μεταναστριών παράλληλα ανέλαβε έξυπνα την διάλυση της ώριμης ηλικίας που παραδόθηκε λαίμαργα στην εμπορία της σάρκας.

Τελευταίο και σκληρότερο χτύπημα η "απολιτίκ" ελληνική κοινωνία. Με την επιβολή της πολιτικής αλητείας, η κοινωνία του Αριστοτέλη, των πολιτικών ζώων, κατάντησε να εκλέγει την εξουσία της με μία δημοκρατία γιαλαντζί και τη συμμετοχή του 55% του λαού. Λίγο πιο πάνω από την κατάλυση της έννοιας της πλειοψηφικής δημοκρατίας, στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και αντέγραψε η σημερινή εποχή της γενετικής.

Ό,τι διαλύεται όμως ανασυντίθενται και δεν μένει να δούμε αν ο άθεος Πρωθυπουργός μας, με την πολιτική συμπαιγνία του, παίξει σύντομα το λαϊκό άσμα "Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί", αναπολώντας όλοι μας την εποχή των λουλουδιών. Τότε που τίποτα δεν προμήνυε τη διάλυση του DNA των Ελλήνων τέσσερις δεκαετίες μετά...

Πηγή : thedayaftergr.blogspot.gr

Related

blog 2790962793014088518

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -