synoronews

Πώς επηρεάζει τα ζώδια η Πανσέληνος του Αυγούστου

Η σημερινή Πανσέληνος μας βάζει σε μονοπάτια του άγνωστου και του πεπρωμένου Στις 29 Αυγούστου, ώρα Ελλάδας 20:35, η Πανσέληνος γίνετα...

Η σημερινή Πανσέληνος μας βάζει σε μονοπάτια του άγνωστου και του πεπρωμένου
Στις 29 Αυγούστου, ώρα Ελλάδας 20:35, η Πανσέληνος γίνεται στις 6ο 06΄ των Ιχθύων και έχει επιρροή +/- 7 ημέρες. Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Αυτή η Πανσέληνος στους Ιχθύς αγγίζει τον πνευματικό εαυτό μας, την ψυχολογία μας, το βασίλειο του υποσυνειδήτου μας, και αναζητάμε την αρμονία διαμέσου της λογικής. Οι Ιχθύες διέπουν το υποσυνείδητό μας και όλα αυτά που είναι κρυμμένα. Αυτή η Πανσέληνος επιδιώκει την ισορροπία και την αρμονία με την πρακτικότητα και την οργάνωση. 

Δίνουμε τώρα σημασία στα όνειρα και την εκπλήρωση των βαθύτερων επιθυμιών μας. Η αποφασιστικότητα για την επίτευξη των στόχων μας αυξάνεται και έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη καλά προγραμματισμένων δράσεων και αποφασιστικών κινήσεων. Οι Ιχθύες, το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, μας προτρέπουν να συνειδητοποιήσουμε τι δεν λειτουργεί σωστά και μας βοηθάνε να δημιουργήσουμε χώρο για τις καταλυτικές αλλαγές που έρχονται. 

Εξερευνάμε τις δυνατότητές μας και προετοιμαζόμαστε να αφήσουμε καταστάσεις και σχέσεις που μας κρατάνε πίσω. Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να μας κάνει να αισθανθούμε πιο ευάλωτοι και εύθραυστοι, να νιώσουμε βαθιά αγάπη, συμπόνια και μοναδικότητα. Θα πρέπει να προσέξουμε την τάση μας να είμαστε εσωστρεφείς, γιατί μπορεί να μας οδηγήσει σε κατάθλιψη. 

Επίσης, θα πρέπει να προσέξουμε να μη γίνουμε τεμπέληδες, μη θέλοντας να κάνουμε τίποτα, αλλά να ονειροπολούμε. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να χαλαρώσουμε και να μην είμαστε πάρα πολύ σκληροί με τον εαυτό μας αλλά να είμαστε συμπονετικοί μαζί του. 

Ονειρευόμαστε, έχουμε ιδέες και έμπνευση, μόνο που οι σκέψεις μας μπορεί να είναι αφηρημένες. Αυξάνονται η κατανόησή μας και η προθυμία μας να ακούσουμε και να συμπάσχουμε με τους άλλους, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μην παρασυρθούμε και ενστερνιστούμε τον πόνο των άλλων.

Κριός

Με την Πανσέληνο στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, θα υπάρξουν κάποια προβλήματα τα οποία θα προέρχονται από τα βάθη του υποσυνείδητου μυαλού σας. Αναλογίζεστε τους περιορισμούς και τις δυσκολίες που περάσατε στο παρελθόν, τις απορρίψεις και τα συναισθηματικά εμπόδια που έχετε βιώσει, αλλά το φεγγάρι σας ζητά να τα αφήσετε πίσω σας εκεί όπου ανήκουν, στο παρελθόν. Ενέργειες που έχετε κάνει στα κρυφά αποφέρουν καρπούς, αν και ίσως χρειαστεί να λάβετε επιπλέον προφυλάξεις. Δυσκολεύεστε τώρα να επιδιώξετε την ικανοποίηση των αναγκών σας και επιδιώκετε την ηρεμία σας, μακριά από τον πολύ κόσμο. Έχετε αυξημένη διαίσθηση και συμπόνια ενώ τα όνειρά σας, σας μεταφέρουν σημαντικά καρμικά μηνύματα για το μέλλον σας.


Ταύρος

Με την Πανσέληνο στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, έχετε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις και νέες γνωριμίες που είναι επωφελείς για το μέλλον σας. Καταπιάνεστε με πολλές δραστηριότητες και επιδιώκετε να βρείτε τρόπους, προκειμένου να περάσετε όσο πιο άνετα και χαλαρά γίνεται το χρόνο σας. Συναντάτε νέα άτομα που σας προσφέρουν τη βοήθειά τους, στέκονται στο πλάι σας και σας υποστηρίζουν. Προσέξτε τις παρεξηγήσεις, αν προσπαθήσετε να αποπροσανατολίσετε κάποια άτομα προς ίδιον όφελος, ενδεχομένως και να χαλάσετε μια φιλία. Μπορεί επίσης να αφυπνιστείτε σχετικά με ένα άτομο που φαίνεται τίμιο και ειλικρινές, αλλά που στην πραγματικότητα είναι ύπουλο και άπιστο.


Δίδυμοι

Με την Πανσέληνο στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, επιδιώκετε τη φήμη και την κοινωνική άνοδο στην καριέρα σας και τώρα συμμετέχετε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς επιθυμείτε να βρεθείτε μακριά από το σπίτι σας. Έχετε δημοτικότητα και προβάλλεστε στον κοινωνικό περίγυρο, δεν περνάτε απαρατήρητοι. Προσέξτε κάποια άτομα στην εργασία σας τα οποία μπορεί να σας στήσουν παγίδες ή να θολώσουν το τοπίο της εργασίας σας, επειδή έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα να συμβεί μια παρεξήγηση με ένα άτομο στην εργασία σας ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, έτσι να είστε πολύ σαφείς στα λόγια σας. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να αποθαρρύνεται από κάποιες απογοητευτικές καταστάσεις στην εργασία σας.


Καρκίνος

Με την Πανσέληνο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, δημιουργείται γύρω σας μια ονειρική ατμόσφαιρα που ευνοεί τη δημιουργία μιας νέας σχέσης, ερωτικής ή επαγγελματικής, και βελτιώνει την επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τώρα προβάλλετε με θέρμη αλλά και ρομαντισμό τις απόψεις σας, μεταδίδετε στους γύρω σας τις εμπειρίες σας και ευνοείστε στη δημόσια ομιλία. Προσέξτε, όμως, προσπαθώντας να επιβάλετε τις απόψεις σας, θα απομακρύνει κάποιους από κοντά σας. Μην αντιδράσετε σε κάποιον που σας προκαλεί σκόπιμα ή ακόμα και πονηρά, και ο οποίος προσπαθεί να σας θέσει εμπόδια στην ανοδική πορεία σας και τα μεγάλα όνειρά σας. Αναζητήστε συμβουλές για κάποιο πρόβλημα που σας απασχολεί και θα τις έχετε. Επίσης, γνωρίζετε νέους φίλους που ζουν μακριά σας και ανταλλάσετε τις ιδέες και τις εμπειρίες σας.


Λέων

Με την Πανσέληνο στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, θέλετε να δώσετε ένα τέλος σε μια σχέση ή κατάσταση που περιορίζει τα όνειρά σας. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα σε μια σημαντική σχέση σας, ίσως και να θελήσετε να απομακρυνθείτε. Προσέξτε την επιβολή ελέγχου και εξουσίας στους άλλους και τη σχέση σας, δεν θα καταφέρετε να πάρετε αυτό που θέλετε και θα μπλοκάρουν τα σχέδιά σας. Αν είστε μόνοι, ακολουθείτε την καρδιά σας και ψάχνετε να βρείτε μόνο την αληθινή αγάπη, δεν συμβιβάζεστε με καθαρά σεξουαλικές σχέσεις. Μπορεί ακόμα να υλοποιηθεί μια σημαντική φιλοδοξία στη ζωή σας ή να έχετε ένα αναπάντεχο οικονομικό κέρδος ή μια χρηματοδότηση για την επιχείρησή σας. Αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και είστε κάπως δύσκολοι στις σχέσεις σας με τους άλλους.


Παρθένος

Με την Πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων, θα υπάρξει ένα ξαφνικό γύρισμα της τύχης το οποίο θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε καλύτερη δουλειά και σε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα φανούν επωφελείς στο μέλλον σας. Εάν αισθάνεστε ότι έχετε χάσει κάποιον ή κάτι, τώρα θα βρείτε τον τρόπο να γυρίσει πίσω σε σας. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος που μπορεί να αισθάνεστε ότι το σύμπαν σας στέλνει ένα μυστικό μήνυμα, μέσα από ευχάριστες συμπτώσεις. Νιώθετε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά με τον αγαπημένο σας, αναζητάτε σχέσεις που εκπληρώνουν τα όνειρά σας. Οι καλές ειδήσεις είναι ότι το φεγγάρι φέρνει στο δρόμο σας ένα νέο ειδύλλιο ή θα μπορούσε να σημάνει επίσης μια επανένωση ή σημαντικές συνομιλίες που σας βγάζουν από την ομίχλη.


Ζυγός

Με την Πανσέληνο στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, είναι καλή χρονική περίοδος για να βρεθείτε με τους συναδέλφους σας και να ζητήσετε τη βοήθειά τους και να επιδείξετε τη συμπαράστασή σας στα άτομα που πλαισιώνουν την καθημερινότητά σας. Μπορεί κάποιες συνθήκες στην εργασία σας και καταστάσεις στην καθημερινότητά σας να είναι λίγο κουραστικές για σας, κι αυτό δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε, αντίθετα σας δημιουργεί άγχος. Μη γίνεστε θύμα ή καταστέλλετε τα συναισθήματά σας και προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε ορισμένες προβληματικές καταστάσεις στη ζωή σας. Ίσως εντελώς ανέλπιστα, βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα υγείας ή στην εργασία σας. Οι λεπτομέρειες, η οργάνωση και τα καθημερινά καθήκοντά σας τονίζονται τώρα.


Σκορπιός

Με την Πανσέληνο στον ερωτικό και διασκεδαστικό πέμπτο οίκο σας, είστε πολύ συναισθηματικοί και ρομαντικοί, περνάτε ανέμελα τη ζωή σας και διασκεδάζετε ξοδεύοντας παραπάνω χρήματα, καθώς έχετε την τάση για υπερβολές. Μπορεί να λάβετε αναγνώριση για ένα δημιουργικό έργο σας ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή ο σύντροφός σας, σας δώσει την προσοχή και τα συναισθήματα που αναζητάτε τώρα περισσότερο από ποτέ. Αν ήσασταν σε χάος ή σε σύγχυση στην ερωτική σας ζωή, τώρα θα αισθανθείτε συναισθηματικά αναπτερωμένοι και θα νιώσετε ανακούφιση. Το φεγγάρι σας ζητά να συγχωρήσετε όσους σας πλήγωσαν αλλά και να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Περάστε ευχάριστα με τον αγαπημένο σας, βγείτε έξω για φαγητό με τους φίλους σας, απλά απολαύστε τη ζωή.


Τοξότης

Με την Πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, των συναισθημάτων και του σπιτιού, μπορεί να τελειώσετε κάτι που ήδη είχατε ξεκινήσει σε σχέση με το σπίτι σας και την οικογένειά σας . Ίσως επίσης ασχοληθείτε με την ανακαίνιση ή την επισκευή του σπιτιού σας ή αγοράσετε νέα έπιπλα. Το φεγγάρι είναι, επίσης, πιθανό να σας φέρει καλά νέα σε σχέση με μια εγκυμοσύνη ή ακόμα μπορεί και να συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο σας. Εκείνο που επιθυμείτε περισσότερο τώρα είναι να αισθανθείτε πιο άνετα στο σπίτι σας και πιο οικεία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην αφήσετε τα προβλήματα του παρελθόντος να σας καταβάλουν ψυχολογικά και επικεντρωθείτε στο τώρα. Δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας, διαφορετικά μπορεί και να τον καταπονήσετε, σωματικά και ψυχικά.


Αιγόκερως

Με την Πανσέληνο στον τρίτο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, πολλά πράγματα θα γίνονται ταυτόχρονα κι εσείς βρίσκεστε μέσα στην ασάφεια και τη σύγχυση. Ίσως παρουσιαστούν κάποιες υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής και αυτό θα σας κουράσει. Ίσως νιώσετε πίεση για να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας ή ακόμα μπορεί να ονειρεύεστε ένα ταξίδι που πιθανόν να συναντήσει εμπόδια για να πραγματοποιηθεί. Μπορεί επίσης να απομακρυνθείτε από άτομα που παρεμποδίζουν την εξέλιξή σας ή μιλούν πίσω από την πλάτη σας ή σας κουτσομπολεύουν. Από την αντίθετη πλευρά, κάνετε νέες γνωριμίες που ανταποκρίνονται στα όνειρά σας και συνδράμουν θετικά στην πορεία της ζωής σας. Προσέξτε τις υποσχέσεις που δίνετε, αν μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε, καθώς επίσης την άδικη κριτική ή τα προσβλητικά λόγια.


Υδροχόος

Με την Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της σταθερότητας, είναι μια ιδιαίτερα καλή χρονική περίοδος για να κάνετε έναν προϋπολογισμό που θα σας επιτρέψει να πετύχετε τους οικονομικούς στόχους σας. Μπορεί να κάνετε ένα νέο οικονομικό σχέδιο και να βρείτε μια πηγή χρηματοδότησης, η οποία συμπληρώνει το εισόδημά σας. Αν ψάχνετε για μια νέα οικονομική συμφωνία, προσέξτε τα άτομα με τα οποία θα διαπραγματευτείτε, ίσως να μην είναι φερέγγυα ή οι όροι να μην είναι υπέρ σας. Εστιάστε στο πως μπορείτε να κάνετε καλύτερη χρήση των οικονομικών πόρων σας και αποφύγετε οποιεσδήποτε σημαντικές αγορές. Τώρα έρχονται στο προσκήνιο η ζήλια και η ανασφάλειά σας για τα αποκτήματα των άλλων. Μη δείχνετε αρνητικά συναισθήματα, καθώς αυτό θα μπορούσε να κλονίσει κάποιες σχέσεις σας.


Ιχθύς

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, προβάλλετε την ευαίσθητη και συμπονετική φύση σας και θέτετε πάνω απ’ όλα τις ανάγκες σας, παραβλέποντας τις επιθυμίες των άλλων. Τώρα δείχνετε στους άλλους τις ικανότητές σας και τα επιτεύγματά σας, το ποιοι είστε και τι έχετε καταφέρει. Προσέξτε τον εγωκεντρισμό και τον εγωισμό σας καθώς επίσης και μη θολώνετε τα νερά, γιατί θα δημιουργηθούν ανταγωνιστικές καταστάσεις με τους άλλους. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας κάνοντας πράγματα που σας αναζωογονούν και σας ξεκουράζουν και αφήστε στην άκρη τις υποχρεώσεις σας. Είναι οι καλύτερες ημέρες σας για να αναδείξετε τα ταλέντα σας, να προωθήσετε και να προβάλετε τον εαυτό σας, να έχετε την υποστήριξη και τη βοήθεια των αγαπημένων σας προσώπων.

Πηγή : ladylike.gr

Related

Αστρολογία 1750172268715722134

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -