synoronews

Tsu: Το κοινωνικό δίκτυο που “χτυπάει” το facebook γιατί πληρώνει τα likes, τα vews,τα shares και τα comment!

Τ ο Tsu ήρθε για να μείνει!   Τελευταία, αρκετοί χρήστες του Διαδικτύου έχουν παρατηρήσει μία έντονη κινητικότητα στο internet. Αυτ...


Το Tsu ήρθε για να μείνει! 

Τελευταία, αρκετοί χρήστες του Διαδικτύου έχουν παρατηρήσει μία έντονη κινητικότητα στο internet. Αυτό οφείλεται στην ενσωμάτωση μίας καινούργιας κοινωνικής πλατφόρμας – εναλλακτικής και πρωτότυπης – στην μεγάλη οικογένεια του παγκόσμιου ιστού με το όνομα: Tsu.

Το Tsu ( προφέρεται Sue ) ιδρύθηκε από τον Sebastian Sobczak, είναι ό,τι πιο νέο υπάρχει αυτήν την στιγμή στην παγκόσμια διαδικτυακή σφαίρα. Έκανε την πρεμιέρα του στις 14 Οκτωβρίου. Το χρηματικό κεφάλαιο του Tsu που αγγίζει τα 7εκ. δολάρια είναι της εταιρείας Sancus Capital Prive.

Τι είναι αυτό που κάνει το Tsu διαφορετικό από όλα τ’άλλα Social Media

Η αλήθεια είναι ότι το facebook είναι η πιο καθιερωμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με πολλά εκατομμύρια χρήστες ανά το κόσμο. Όμως η αίγλη του Tsu απέχει πάρα πολύ από το πιο δημοφιλές Social Media. Πρώτη φορά παγκοσμίως ένα κοινωνικό δίκτυο πληρώνει τους χρήστες για τα likes, τα shares, τα comment και τα views συγκεντρωτικά.

Κάτι ανάλογο κάνει και το YouTube, αλλά μόνο με τις θεάσεις που έχει ένα βίντεο, δεν υπολογίζει σχόλια, κοινοποιήσεις και likes στην καταμέτρησή του για την άμεση πληρωμή του “καναλάρχη”.

Το Tsu είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που είναι ανοικτή σε όλους τους τύπους των πολυμέσων (εικόνες , βίντεο , ήχο , κλπ). Πράγμα που σημαίνει ότι ο χρήστης θα αμείβεται για το συγκεντρωτικό περιεχόμενο που αναρτά. Όσο πιο ελκυστικό είναι το περιεχόμενό σας , όσο πιο πολλά τα like και shares που θα λάβετε, τόσες θα είναι αναλογικά και η αμοιβή σας.

Σύστημα Πληρωμών

To Tsu δίνει από τα έσοδα του που προέρχονται από τις διαφημίσεις το 90% στους χρήστες που δημιουργούν περιεχόμενο και αποδίδουν μέσα από likes και share. Η ίδια η εταιρεία διατηρεί μόλις το 10 % των συνολικών εσόδων.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το Tsu είναι το Network Marketing. Δηλαδή, η λειτουργία του γίνεται μέσω παραπομπών. Επίσης υπάρχει και η εκάστοτε βαθμίδα πληρωμής του χρήστη, η οποία προέρχεται από τον αλγόριθμο του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Ουσιαστικά είναι αυτό που η αγορά ονομάζει “Οικογενειακό Δέντρο”.

Ας πούμε ότι έχετε προσκαλέσει κάποιον φίλο, συγγενή σας ή γνωστό για να κάνει εγγραφή στο Tsu. Αυτός που θα δημιουργήσει ένα λογαριασμό χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο που εσείς του έχετε στείλει, θα γίνει αυτομάτως “παιδί” σας και μέρος του οικογενειακού σας δέντρου.

Στη συνέχεια, όταν “τα παιδιά” σας παραπέμπουν σε δικούς φίλους ή συγγενείς το σύνδεσμό τους οι καινούργιοι χρήστες θα είναι τα παιδιά τους, δηλαδή τα εγγόνια σας. Με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά καταφέρνετε να επεκτείνεται το οικογενειακό σας δέντρο.

Παράδειγμα Αμοιβής

Ας χρησιμοποιήσουμε για το παράδειγμα το ποσό των 500 ευρώ.

Από 500 ευρώ που έχει ως κέρδος το Tsu τα 450 θα μοιραστούν με τους χρήστες . Ας υποθέσουμε ότι υπάρχουν τρεις χρήστες που έχουν μοιραστεί το περιεχόμενο, τα έσοδα θα διανεμηθούν ως εξής:

Ο (α) χρήστης που είναι ο δημιουργός ενός post με συνολική αξία 500 ευρώ θα παραχωρήσει το 10% του ποσού στο Tsu. Αφού έχει παραχωρήσει στο Tsu το 10% το υπόλοιπο της αξίας που έχει η ανάρτηση είναι 450 ευρώ. Απ’αυτά τα 450 ευρώ ο (α) θα λάβει ως αμοιβή αμέσως το 50%, δηλαδή 225 ευρώ.

Ο (β) χρήστης που είναι ο πρώτος που κοινοποίησε την ανάρτηση του (α) θα κερδίσει το 1/3 από τα 450 ευρώ, όπερ σημαίνει ότι η αμοιβή του από μία απλή κοινοποίηση θα είναι περίπου 150 ευρώ.

Ο (γ) χρήστης που κοινοποίησε το βίντεο του (α) μέσω του (β), θα λάβει το 11% της συνολικής αξίας του post, δηλαδή η αμοιβή θα είναι περίπου 50 ευρώ.

Πως δημιουργούμε λογαριασμό στο Tsu

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο Tsu μέσω μίας πρόσκλησης που λάβατε από έναν συγγενή σας ή έναν φίλο σας. O κάθε εγγεγραμμένος στο Tsu έχει έναν κωδικό. Που δεν είναι άλλος από το username, που υπάρχει και στο url του συνδέσμου. (Για παράδειγμα ο κωδικός του λογαριασμού μου είναι Christinaki). Η καταχώρηση του συγκεκριμένου κωδικού γίνεται ΕΔΩ. Τον κωδικό σας το γνωστοποιούν αυτοί που έχουν ήδη λογαριασμό στο Tsu.

*Αν σας μπερδέψαμε με τα παραπάνω και θέλετε να κάνετε εγγραφή άμεσα στο Tsu απλά πατήστε πάνω στην πρόσκληση.
https://www.tsu.co/Christinaki

Αν πιστεύετε ότι είστε πολύ καλός χρήστης του Διαδικτύου και πόσω μάλλον των Social Media, δεν έχε παρά να δοκιμάσετε το Tsu. Αν πάλι όχι, σίγουρα θα ξέρετε φίλους σας που λατρεύουν τα κοινωνικά δίκτυα. Πείτε τους για το Tsu.

Ενδιαφερόμενοι; Δημιουργήστε το δωρεάν λογαριασμό σας σήμερα και δείτε αν το Tsu είναι αυτό που ψάχνατε μέχρι τώρα!

Related

Εργασία 1934505341746634957

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Translate This Page

Hot in week

Recent

Comments

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;
Διαδικασία απόκτησης ψηφιακής υπογραφής νέας γενιάς (ΨΥ)

Εγγραφη στην Payoneer

Εγγραφη στην Payoneer
Ψάχνετε έναν πιο απλό τρόπο για να πληρώνεστε από εταιρείες του εξωτερικού; Κερδίστε $25 όταν κάνετε εγγραφή στην Payoneer χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που σας προτείνω.

Google+ Followers

Αναγνώστες

Επισκευές H/Y - Laptop

προτεινομενη αναρτηση

Το περήφανο κοριτσάκι του μπαμπά

Απ’ όλους τους ρόλους που κατέχει στη ζωή της μια γυναίκα, διαλέγω ως αγαπημένο μου αυτόν της κόρης. Κι ειδικά της κόρης του μπαμπά. Όσο...

«Τι θα φορας συνεννοηση...»

«Τι θα φορας συνεννοηση...»
«Τι θα φοράς συνεννόηση να σε γνωρίσω» λέει η Κική Δημουλά στον «Ήχο Απομακρύνσεων», τινάζοντας ...

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα
Στὶς φετινὲς ἐγγραφὲς τῶν μαθητῶν γιὰ τὴν Α΄ καὶ Β΄ Γυμνασίου στὰ δημόσια σχολεῖα τῆς Κύπρου δίνεται σὲ ὅλους ...

Η στρατηγική του δελφινιού

Η στρατηγική του δελφινιού
Μέσα στην πορεία των αιώνων που ακολούθησε ο άνθρωπος συνυπήρξε με τα ζώα. Έναν αριθμό τους κατόρθ...--->>>

Αν υπαρχει καψουρα ...

Αν υπαρχει καψουρα ...
Μην το υπεραναλύεις και μην το κουράζεις, όποιος γουστάρει φαίνεται όπως κι όποιος δε γουστάρει ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Το «διαβασμα της σκεψης»

Το «διαβασμα της σκεψης»
Όλοι μπορούμε να ανακαλέσουμε στιγμές που ευχηθήκαμε να μπορούσαμε με ένα μαγικό τρόπο να διαβάσουμε τα ...

Τα ελιξιρια της θαλασσας!

Τα ελιξιρια της θαλασσας!
Από τη Σήλια Γαληνού - Γνώρισε τις «θαυματουργές» ιδιότητες του θαλασσινού νερού, τις παθήσει...--->>>

Eλευθερος ειναι...

Eλευθερος ειναι...
Το θέμα είναι μεγάλο και περιλαμβάνει πολλές πτυχές. Θα περιοριστούμε αποκλειστικά στην ψυχολογική ...

blogoΘεαση

Laptop Service

Live Traffic

item