synoronews

Αλλάξτε τρόπο σκέψης για τα λεφτά

Προκειμένου να αναπτυχθείτε οικονομικά, πρέπει πρώτα να αναπτυχθείτε ως άτομο. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως πρέπει να αναπτύξετε νέες...δ...

Προκειμένου να αναπτυχθείτε οικονομικά, πρέπει πρώτα να αναπτυχθείτε ως άτομο. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως πρέπει να αναπτύξετε νέες...δεξιότητες ή απλά να αλλάξετε τη στάση, από την απαισιοδοξία στην αισιοδοξία. Η αύξηση του εισοδήματός μας είναι ανάλογη με τη θετική ενέργεια που έχουμε για τα λεφτά. Η ενέργεια αυτή,
οδηγεί σε εποικοδομητικές δραστηριότητες που έχουν και ευεργετική επίδραση πάνω μας.

Πρέπει να καταλάβουμε πως ενώ είναι δύσκολες οι καταστάσεις που ζούμε, δεν θα πρέπει να είμαστε απαισιόδοξοι, γιατί αυτό οδηγεί τόσο στην προσωπική μας, όσο και στην οικονομική μας κατάρρευση. Είναι αυτό που λέμε, "ότι σπείρεις θα θερίσεις".

Αυτό που σχεδιάζουμε στη ζωή μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις δυνάμεις που έχουμε μέσα μας, ανεξάρτητα από το πού βρισκόμαστε σήμερα οικονομικά, αφού έτσι θα βελτιωθεί η ζωή μας και θα γίνουμε πιο αποδοτικοί αλλά και χαρούμενοι.

Πιστέψτε σε κάτι πολύ και τότε η ζωή θα σας το επιστρέψει με γενναιοδωρία. Ας πάρουμε για παράδειγμα, το νόμο της έλξης. Αν ρίξετε κάτι από ψηλά, τότε αυτό, δεν θα πάει ούτε πάνω, ούτε δεξιά, αλλά ούτε και αριστερά. Θα πάει απ' ευθείας κάτω. Έτσι συμβαίνει και με τη δύναμη του σύμπαντος. Σε οτιδήποτε πιστέψετε αληθινά και επιμείνετε, τότε το σύμπαν θα σας ανταμείψει, φέρνοντας χαρά, άνεση, υγεία, ευημερία και αφθονία στη ζωή σας.

Η ευημερία είναι μία λέξη που πλάθεται σιγά σιγά μέσα στο μυαλό μας. Οι θετικές εικόνες στο μυαλό δημιουργούν και τις θετικές συνθήκες, όπως πολλοί άνθρωποι που έχουν κάποιους μικρούς ή μεγάλους στόχους και αρχίζουν να φαντάζονται πώς θα ήθελαν να είναι. Η ζωή τους παρέχει ότι ζήτησαν. Αν θέλουμε περισσότερα στη ζωή μας, μπορούμε να έχουμε μεγάλες προσδοκίες και να είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε το καλύτερο για εμάς αλλά και για τους γύρω μας.

Το ουσιαστικό στην όλη διαδικασία, είναι η θετική ενέργεια με τη δύναμη της σκέψεις που δίνουμε προς το σύμπαν, να επιστρέφεται προς εμάς. Με άλλα λόγια, όταν καταθέτετε στο "θησαυροφυλάκιο του σύμπαντος", είναι σαν να κάνετε κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Μακροπρόθεσμα, το εισόδημά σας βασίζεται στα χέρια σας αλλά και στον τρόπο σκέψης σας.

Εμείς από μόνοι μας, με τον τρόπο που σκεφτόμαστε και βλέπουμε τα πράγματα απέναντι στα λεφτά, μπορούμε να έχουμε μία καλύτερη ζωή, όσο τρελό και παράξενο αν σας φαίνεται.

Αλλάξτε λοιπόν τρόπο σκέψης για τα λεφτά και αφήστε αυτά, να έρθουν προς εσάς και όχι να τα κυνηγάτε. Μην είστε απαισιόδοξοι, όσο δύσκολη και αν είναι η κατάσταση, απλά βρείτε αυτό που θέλετε να κάνετε και προσπαθείστε να βελτιωθείτε.

Πηγή : mlm4all.blogspot.gr

Related

Άρθρα 7567254752038167383

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Translate This Page

Hot in week

Recent

Comments

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;
Διαδικασία απόκτησης ψηφιακής υπογραφής νέας γενιάς (ΨΥ)

Εγγραφη στην Payoneer

Εγγραφη στην Payoneer
Ψάχνετε έναν πιο απλό τρόπο για να πληρώνεστε από εταιρείες του εξωτερικού; Κερδίστε $25 όταν κάνετε εγγραφή στην Payoneer χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που σας προτείνω.

Google+ Followers

Αναγνώστες

Επισκευές H/Y - Laptop

προτεινομενη αναρτηση

Το περήφανο κοριτσάκι του μπαμπά

Απ’ όλους τους ρόλους που κατέχει στη ζωή της μια γυναίκα, διαλέγω ως αγαπημένο μου αυτόν της κόρης. Κι ειδικά της κόρης του μπαμπά. Όσο...

«Τι θα φορας συνεννοηση...»

«Τι θα φορας συνεννοηση...»
«Τι θα φοράς συνεννόηση να σε γνωρίσω» λέει η Κική Δημουλά στον «Ήχο Απομακρύνσεων», τινάζοντας ...

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα
Στὶς φετινὲς ἐγγραφὲς τῶν μαθητῶν γιὰ τὴν Α΄ καὶ Β΄ Γυμνασίου στὰ δημόσια σχολεῖα τῆς Κύπρου δίνεται σὲ ὅλους ...

Η στρατηγική του δελφινιού

Η στρατηγική του δελφινιού
Μέσα στην πορεία των αιώνων που ακολούθησε ο άνθρωπος συνυπήρξε με τα ζώα. Έναν αριθμό τους κατόρθ...--->>>

Αν υπαρχει καψουρα ...

Αν υπαρχει καψουρα ...
Μην το υπεραναλύεις και μην το κουράζεις, όποιος γουστάρει φαίνεται όπως κι όποιος δε γουστάρει ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Το «διαβασμα της σκεψης»

Το «διαβασμα της σκεψης»
Όλοι μπορούμε να ανακαλέσουμε στιγμές που ευχηθήκαμε να μπορούσαμε με ένα μαγικό τρόπο να διαβάσουμε τα ...

Τα ελιξιρια της θαλασσας!

Τα ελιξιρια της θαλασσας!
Από τη Σήλια Γαληνού - Γνώρισε τις «θαυματουργές» ιδιότητες του θαλασσινού νερού, τις παθήσει...--->>>

Eλευθερος ειναι...

Eλευθερος ειναι...
Το θέμα είναι μεγάλο και περιλαμβάνει πολλές πτυχές. Θα περιοριστούμε αποκλειστικά στην ψυχολογική ...

blogoΘεαση

Laptop Service

Live Traffic

item