synoronews

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ...

Maria Polyzou   ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ 180 ΨΗΦΟΥΣ.  Παράταση τ...

Maria Polyzou ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ 180 ΨΗΦΟΥΣ. 
Διαβάστε ΟΛΑ τα σχόλια, αποκαλύφθηκαν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
……………………………………..

Καλημέρα σας. Να εξηγήσω κάτι για όσους πιστεύουν ότι απλά επικρίνω.

Δεν επικρίνω. Βλέπω, ακούω και λέω τη στιγνή αλήθεια. Και τη λέω την αλήθεια με τη συνείδησή μου ήσυχη γιατί δεν βρίσκομαι σε κανένα κόμμα, ούτε ακολουθώ πολιτικές γραμμές.

Με ρωτάτε τί προτείνω να κάνουν ο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Αυτό που λέω είναι να πράξουν ότι υποστήριζαν προεκλογικά. Να εφαρμόσουν όλες τις κόκκινες γραμμές τους. Να μην κάνουν ούτε μία κυβίστηση. Όσα είναι τα χρόνια των μνημονίων τόσα είναι και τα χρόνια που εκείνοι ήταν αντιπολίτευση και γνωρίζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ: για τις ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ που δεν πέρασαν από τη Βουλή των Ελλήνων να ψηφιστούν, έχουν καταθέσει μόνον τα προσχέδια, για την ΕΛΣΤΑΤ του Γεωργίου (αλήθεια ο Γεωργίου εξακολουθεί ΣΗΜΕΡΑ να είναι στο τιμόνι της ΕΛΣΤΑΤ;), για τη ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ του δημοσίου χρέους, για την εξεταστική επιτροπή για το πως φτάσαμε ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Αναλαμβάνουν τη διακυβέρνηση της Χώρας και αντί να πουν θέλουμε τέσσερις μήνες για να εξετάσουμε ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ, και να σας πληρώσουμε ξεκίνησαν «διαπραγμάτευση» ! Διαπραγμάτευση σε τί; Σε ποιό χρέος; Σε ποιά δανειακή; Με τί όρους και ρήτρες της δανειακής;
ΠΟΙΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΠΑΝΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ;

Όταν ζητάς ΠΑΡΑΤΑΣΗ από κάτι σημαίνει ότι εκ προιμίου το έχεις ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ!

ΤΕΡΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ.
Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ. ΑΠΛΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ, ΘΑ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΕΠΕΥΦΗΜΙΕΣ !!!!!
………………………….

Η δανειακή σύμβαση είναι ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ απ” το μνημόνιο. Το μνημόνιο αποτελεί την ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για να είναι σε ΙΣΧΥ η δανειακή. Είναι ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ!
Παράταση της δανειακής σύμβασης;


Παράταση της δανειακής σύμβασης ισοδυναμεί με αποδοχή της και νομιμοποίησή της και από την παρούσα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Παράταση της δανειακής σύμβασης σημαίνει αποδοχή αυτής και τερματισμό της όποιας ρητορικής περί καταγγελίας της. Η κυβέρνηση τη νομιμοποιεί.


Η παράταση της δανειακής σύμβασης και η νομιμοποίηση αυτής τερματίζει την όποια ρητορική περί εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο.

ΔΕΝ μπορείς να συστήσεις ΟΥΤΕ Επιτροπή λογιστικού ελέγχου του δημοσίου χρέους ΟΥΤΕ εξεταστική επιτροπή με την παράταση της δανειακής.

ΔΕΝ μπορείς να απαιτήσεις ΟΥΤΕ κατοχικό δάνειο ΟΥΤΕ γερμανικές επανορθώσεις,είναι όρος στη δανειακή σύμβαση της οποίας ζητούμε την παράταση.
………………………

Παράταση της δανειακής σύμβασης ή τήρηση των προεκλογικών εξαγγελιών;

Ένα έχω να πω. Οι προεκλογικές εξαγγελίες είναι για να τηρούνται και όχι για να αλλάζουν 180 μοίρες μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.
Εάν δεν έχεις σκοπό να τηρήσεις τις προεκλογικές σου εξαγγελίες και έχεις λάβει τη ψήφο του Ελληνικού λαού με αυτές ή είσαι απατεώνας ή απλά πιόνι.

Το ότι δεν είχες ποτέ σκοπό να εφαρμόσεις τις προεκλογικές σου εξαγγελίες αποδεικνύεται εύκολα, από την επόμενη ημέρα των εκλογών.
Δικαιολογίες τύπου «μας εκβιάζουν» ή μας «απειλούν» δεν είναι αποδεκτές.


Τόσα χρόνια ως αντιπολίτευση γνωρίζεις όλη την αλήθεια και όλους τους κινδύνους που θα ακολουθήσουν με την εφαρμογή των προεκλογικών σου εξαγγελιών.
Όταν ζητάς την ψήφο του λαού και ο λαός σου δείχνει εμπιστοσύνη, για την κατάργηση των μνημονίων και τη διαγραφή του χρέους και σε επιλέγει για ηγέτη του και εσύ δεν ανταποκρίνεσαι με συνέπεια στα λόγια και στα έργα να ξέρεις:
Θα φύγεις νύχτα κυνηγημένος γιατί δεν ήσουν ποτέ σου ειλικρινής, όταν με τις πράξεις σου δικαιώνεις τις προηγούμενες κυβερνήσεις και νομιμοποιείς τις κατάπτυστες δανειακές συμβάσεις, αποδέχοντάς τες, εφόσον ζητάς την παράτασή τους.

Προεκλογικές εξαγγελίες για Διαγραφή του χρέους, Σεισάχθεια και Κατάργηση του Μνημονίου σημαίνουν ένα πράγμα και μόνον: την οικιοθελή έξοδο της Χώρας από την ευρωζώνη (κατ´ επέκταση και από την ΕΕ) με στάση πληρωμών και Εθνικό νόμισμα.
Οι προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ απαιτούν γερό στομάχι.

Οι πολίτες απέδειξαν με την ψήφο τους προς το ΣΥΡΙΖΑ ότι τολμούν για την επόμενη ελπιδοφόρα ημέρα της Ελλάδας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως, δια του αιτήματος για την παράταση της δανειακής, ουσιαστικά αποδέχεται και τη δανειακή και το μνημόνιο (αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα) και προδίδει την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού.

Υ.Γ: Δεν μπαίνω στον κόπο να αναφέρω τον έτερο εταίρο, τους ΑΝΕΛ, καθώς με τη σιωπή του για το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ (ο Γεωργίου εξακολουθεί να είναι στη θέση του) αποκλείουν κάθε περίπτωση σύστασης Επιτροπής λογιστικού ελέγχου του δημόσιου
χρέους της Ελλάδας προκειμένου να τηρήσουν την κόκκινη γραμμή τους για τη διαγραφή του επαχθούς και επονείδιστου μέρους αυτού (του χρέους).

Πηγή : alfeiospotamos.gr

Related

Άρθρα 4629670249867178047

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Translate This Page

Hot in week

Recent

Comments

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;
Διαδικασία απόκτησης ψηφιακής υπογραφής νέας γενιάς (ΨΥ)

Εγγραφη στην Payoneer

Εγγραφη στην Payoneer
Ψάχνετε έναν πιο απλό τρόπο για να πληρώνεστε από εταιρείες του εξωτερικού; Κερδίστε $25 όταν κάνετε εγγραφή στην Payoneer χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που σας προτείνω.

Google+ Followers

Αναγνώστες

Επισκευές H/Y - Laptop

προτεινομενη αναρτηση

Το περήφανο κοριτσάκι του μπαμπά

Απ’ όλους τους ρόλους που κατέχει στη ζωή της μια γυναίκα, διαλέγω ως αγαπημένο μου αυτόν της κόρης. Κι ειδικά της κόρης του μπαμπά. Όσο...

«Τι θα φορας συνεννοηση...»

«Τι θα φορας συνεννοηση...»
«Τι θα φοράς συνεννόηση να σε γνωρίσω» λέει η Κική Δημουλά στον «Ήχο Απομακρύνσεων», τινάζοντας ...

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα
Στὶς φετινὲς ἐγγραφὲς τῶν μαθητῶν γιὰ τὴν Α΄ καὶ Β΄ Γυμνασίου στὰ δημόσια σχολεῖα τῆς Κύπρου δίνεται σὲ ὅλους ...

Η στρατηγική του δελφινιού

Η στρατηγική του δελφινιού
Μέσα στην πορεία των αιώνων που ακολούθησε ο άνθρωπος συνυπήρξε με τα ζώα. Έναν αριθμό τους κατόρθ...--->>>

Αν υπαρχει καψουρα ...

Αν υπαρχει καψουρα ...
Μην το υπεραναλύεις και μην το κουράζεις, όποιος γουστάρει φαίνεται όπως κι όποιος δε γουστάρει ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Το «διαβασμα της σκεψης»

Το «διαβασμα της σκεψης»
Όλοι μπορούμε να ανακαλέσουμε στιγμές που ευχηθήκαμε να μπορούσαμε με ένα μαγικό τρόπο να διαβάσουμε τα ...

Τα ελιξιρια της θαλασσας!

Τα ελιξιρια της θαλασσας!
Από τη Σήλια Γαληνού - Γνώρισε τις «θαυματουργές» ιδιότητες του θαλασσινού νερού, τις παθήσει...--->>>

Eλευθερος ειναι...

Eλευθερος ειναι...
Το θέμα είναι μεγάλο και περιλαμβάνει πολλές πτυχές. Θα περιοριστούμε αποκλειστικά στην ψυχολογική ...

blogoΘεαση

Laptop Service

Live Traffic

item