synoronews

Ο τουριστικός οδηγός του έρωτα!

Ποια προφορά είναι η πιο σέξι; Πού θα ερωτευτούμε; Και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία για τα ερωτικά των λαών, από τη δημοσκόπηση του Tim...

Ποια προφορά είναι η πιο σέξι; Πού θα ερωτευτούμε; Και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία για τα ερωτικά των λαών, από τη δημοσκόπηση του Time Out.
Η βρετανική προφορά είναι η πιο ελκυστική, σύμφωνα με δημοσκόπηση 11.000 ανθρώπων σε 24 πόλεις από όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, περισσότερο από το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων προτίμησε την προφορά του Ηνωμένου Βασιλείου, στην παγκόσμια δημοσκόπηση του The Time Out. Η αμερικανική προφορά ακολούθησε στη 2η θέση. Στην 3η και 4η θέση βρίσκονται η ιρλανδική και η αυστραλέζικη προφορά. Τα Γαλλικά, αν και θεωρούνται η γλώσσα του έρωτα, βρέθηκαν στην 5η θέση. Στις επόμενες 5 ακολουθούν οι εξής προφορές: Ιταλική, ισπανική, σκωτσέζικη, λατινοαμερικάνικη και σκανδιναβική.

Παρ’ όλα αυτά το Παρίσι παραμένει η Νο 1 πόλη για να ερωτευτεί κανείς ή να βιώσει τον έρωτά του. Στη 2η θέση αυτής της λίστας ακολουθεί η Μελβούρνη και στην 3η η Κουάλα Λουμπούρ, ενώ ακολουθούν το Πεκίνο, το Σικάγο και το Λονδίνο. Παρά την πλύση εγκεφάλου του Sex and the City, οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης φαίνεται πως είναι οι πιο δυσαρεστημένοι με την προσωπική τους ζωή, αφού το 45% είπε πως λυπάται που είναι single. Στον αντίποδα βρίσκεται το Σίδνεϊ, με το 31% των singles να την έχουν μάλλον καταβρεί με τον εαυτό τους και να δηλώνουν πολύ περήφανοι που δεν είναι ζευγάρι με κανέναν.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις κάποιον; Tο 60% απαντά μέσω πλατφόρμας γνωριμιών στο ίντερνετ. Το 58% των ερωτηθέντων έχει ρίξει και μια ματιά στο ίντερνετ, για να ανακαλύψει πληροφορίες για το ραντεβού του. Στο Παρίσι τα πράγματα μάλλον γίνονται ακόμα «έξω στον αληθινό κόσμο», αφού το 46% των Παριζιάνων προτιμά να γνωρίζει κόσμο στα διάφορα πάρτι. Δημοφιλείς ανά τον κόσμο είναι επίσης και οι γνωριμίες μέσω φίλων.

Οι ερωτηθέντες έδωσαν επίσης και μια καλή ιδέα τού πόσο αλλάζει το σκηνικό των ραντεβού σε κάθε χώρα, τουλάχιστον μέσα από τη δική τους ματιά. Στην Καμπούλ, στο Αφγανιστάν, φαίνεται πως οι γυναίκες είναι πιο χαρούμενες αφού υπάρχουν «απείρως περισσότεροι άνδρες λόγω της υπεραφθονίας των στρατιωτικών». Στη Δανία τα ραντεβού μοιάζουν «σαν να πηγαίνεις σε συνέντευξη για δουλειά» ενώ στην Κίνα μιλάνε για γάμο από το τρίτο ραντεβού.

Και με το σεξ τι γίνεται; Περισσότεροι από τους μισούς έδωσαν ένα φιλί στο πρώτο ραντεβού, ενώ ένας στους 10 δηλώνει ότι το σεξ στο πρώτο ραντεβού είναι αποδεκτό. Κι αν βγαίνει ένα πόρισμα από όλα αυτά είναι πως, αν μη τι άλλο, ο παγκόσμιος χάρτης των ραντεβού έχει τρομακτική ποικιλία.



ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ

Πηγή : kissmygrass.gr

Related

Σχέσεις-Σεξ 6613229730926314856

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -