Πως να φτιάξεις κανελόνια αλα κρεμ στον φούρνο! (music video)
Άν είσαι και εσύ μακαρονάς,όπως εγώ,τότε σου έχω τη πιο νόστιμη συνταγή! Κανελόνια αλα κρεμ στον φούρνο, για να γλείφεις τα δάχτυλα σου. ...
Υλικά:
- 1 πακέτο κανελόνια
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- 5-20 φέτες μπεικον\
- 1 κουτί μανιτάρια κονσέρβας
- λίγο κρασί
- 2 πιπεριές πράσινες
- 2-3 φέτες ζαμπον
- 200 γραμμάρια τυρί κρέμα
- 300 γραμμάρια κίτρινο τυρί Gouda
- 300 γραμμάρια τυρί Emedal ή οτι άλλο κίτρινο τυρί θέλετε
- 1 κουταλιά βούτυρο
Έπειτα βάλε και τα μανιτάρια και σωτάρισέ τα και αυτά για 2 λεπτά.
Τα μανιτάρια θα βγάλουν αμέσως υγρά, οπότε δεν χρειάζεται να προσθέσεις κάποιο υγρό.
Βάλε και το ζαμπόν και ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί.
Σβήσε με λίγο κρασί της επιλογής σου και πρόσθεσε και το τυρί κρέμα.
Ανακάτεψε για 2 λεπτά και απόσυρε από τη φωτιά.
Γέμισέ τα προσεκτικά για να μην σπάσουν και βάλε όση ποσότητα χρειάζεται για να μην χυθεί η γέμιση απ’έξω από τα κανελόνια.
Ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο για μισή με μια ώρα περίπου.
Ψήσε για άλλα 5-10 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.