synoronews

Ετοιμασθείτε για μεγάλες εκπλήξεις την νύχτα των εκλογών

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΒΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η ελληνική κοινωνία είναι μια βαθιά συντηρητική κοινωνία η οποία στα χρόνια της κρίσης ανέδειξε τα πιο χυδ...


Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΒΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η ελληνική κοινωνία είναι μια βαθιά συντηρητική κοινωνία η οποία στα χρόνια της κρίσης ανέδειξε τα πιο χυδαία και ατομικίστικα ένστικτά της-όπως κάνει διαχρονικά.Η συντηρητική αυτή κοινωνία δεν είναι εύκολο να ψηφίσει ακόμη κι αυτή την ντεμέκ αριστερά του Τσίπρα.

Ολο αυτό το διάστημα ένα μπουλούκι πλιατσικολόγων δημοσκόπων (κάποιοι από τους οποίους πληρώνονται ακόμη και από χρήμα-προιόν εγκληματικών ενεργειών σαν κι αυτές που εμπλέκεται η Μαφία του Κορυδαλλού) επιχειρούν να διαμορφώσουν κλίμα με μοναδικό κίνητρο το προσωπικό συμφέρον όσων τις παραγγέλνουν.

Στην ουσία δεν πρόκειται για δημοσκοπήσεις αλλά για κατά παραγγελία αποτέλεσμα.

Δηλαδή ο πληρώνων (ακόμη και με τα λεφτά της Μαφίας του Κορυδαλλού) αγοράζει εκ των προτέρων το αποτέλεσμα της επιθυμίας του.

Το πόσο απαξιωμένες είναι οι δημοσκοπήσεις αποδεικνύεται πλέον και από
τον αριθμό των δημοσκοπικών εταιρειών που φυτρώνουν καθημερινά σαν τα μανιτάρια.

Αυτή η νεόκοπη μαφία των πλιατσικολόγων δημοσκόπων μετέτρεψε μια επιστήμη σε χειρομαντεία.

Αυτό από μια άποψη είναι καλό γιατί εξευτελίζουν και τις 3-4 δήθεν καθιερωμένες.
Οι δημοσκοπήσεις λοιπόν στην συγκεκριμένη προεκλογική περίοδο κάθε άλλο παρά καταγράφουν την δημοσκοπική εικόνα των κομμάτων.

Την Κυριακή λοιπόν- τα ξημερώματα της Δευτέρας για την ακρίβεια-, τα ποσοστά των κομμάτων δεν θάχουν ουδεμία σχέση με εκείνα που δίνουν έως σήμερα οι εντεταλμένοι δημοσκόποι.

Πως θα διαμορφωθεί το αποτέλεσμα;

Οσοι δεν είναι τυφλωμένοι-φανατικοί ταλιμπάν των κομμάτων μπορούν να διαπιστώσουν με νηφαλιότητα τι πραγματικά συμβαίνει στη κοινωνία.

Πριν φτάσουμε να σας δώσουμε τα-τελικά αποτελέσματα-θα αναφερθούμε στους παράγοντες που διαμορφώνουν την ψήφο των Ελλήνων.

Η Ελλάδα είναι μια ταλιμπανική δημοκρατία, ένα ιδιόμορφο κράτος του Ισλάμ, με το μόνο χαρακτηριστικό που μας διακρίνει από τα κτήνη του ISIS να είναι η απουσία της βίας.

Κι εδώ έχουμε τους ντόπιους μαυροντυμένους μουλάδες-μητροπολίτες οι οποίοι υποδύονται τους μεσίτες του θεού.

Κάνουν δηλαδή το ίδιο παραεμπόριο του ναού του Σολομώντος.

Η ελληνική κοινωνία είναι μια βαθιά συντηρητική κοινωνία η οποία στα χρόνια της κρίσης ανέδειξε τα πιο χυδαία και ατομικίστικα ένστικτά της-όπως κάνει διαχρονικά.

Η συντηρητική αυτή κοινωνία δεν είναι εύκολο να ψηφίσει ακόμη κι αυτή την ντεμέκ αριστερά του Τσίπρα.

Ασε που το 34% όσων ψηφίζουν είναι ηλικιωμένοι.

Οσοι βρεθήκατε τις τελευταίες μέρες στις τράπεζες θα μπορούσατε να δείτε τίς ουρές των ελληναραίων που έσπευδαν να βγάλουν ακόμη και 3.000 ευρώ ή να τα στείλουν στο εξωτερικό.

Και πράγματι έφυγαν δις ευρώ από τις τράπεζες με προορισμό την Ελβετία, τη Γαλλία και τη Γερμανία. Αυτοί περιμένουν το ξημέρωμα της Κυριακής για να συρθούν πρωί-πρωί στις κάλπες, σαν τίς σαύρες, και να ψηφίσουν ακόμη και τον Μιχαλολιάκο-όχι όμως ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχει καμμία μικρομεσαία επιχείρηση στην Ελλάδα-αλλά και μεγαλύτερες επιχειρήσεις-οι οποίες να μήν έχουν δώσει γραμμή στους εργαζόμενους να ψηφίσουν ότι άλλο εκτός από ΣΥΡΙΖΑ.

Στην περίπτωσή τους δεν είναι θέμα τρομοκράτησης των εργαζομένων αλλά η στυγνή πραγατικότητα:

Οι μικρομεσαίοι έχουν λεηλατηθεί όλα αυτά τα χρόνια από τις συμμορίες του πελατειακού κράτους της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Οι κυβερνώσες συμμορίες που λεηλατούν με μίσος τον ιδιωτικό τομέα φλερτάρουν τώρα με τον Τσίπρα για να συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερο μίσος την φορολόγηση ώστε να μπορούν να πληρώνονται οι χιλιάδες κηφήνες και οι χιλιάδες κυβερνοβίζιτες που θα έλθουν να προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες.

Ο παράγοντας Καμμένος. Κατά τη γνώμη μας πιο σημαντικό ρόλο για την είσοδο των ΑΝΕΛ στη Βουλή δεν θα παίξει το πετυχημένο σποτάκι των ΑΝΕΛ αλλά η θέση του κόμματος για οριζόντια και με νόμο δεκαετίας φορολόγηση ιδιωτών και επιχειρήσεων με μοναδικό συντελεστή 7%.

Από την στιγμή που ο Σκυλακάκης επέλεξε να εξαυλωθεί εντός του ΠΟΤΑΜΙΟΥ δεν υπάρχει στην πολιτική σκηνή κανένα κόμμα που να υπερασπίζεται το Επιχειρείν. Είναι όλα υπερασπιστές του χυδαίου πελατειακού κράτους όπως οι δημοσιογράφοι και οι λοιποί εμπλεκόμενοι στα ΜΜΕ. Υπερασπίζονται με μανία την δημόσια και χρεοκοπημένη πλέον αγελάδα την οποία εξακολουθούν να αρμέγουν. 

Εργοδότες των εγχώριων δημοσιογράφων εξίσου με τούς νταβατζήδες αλλά και το πελατειακό κράτος. Ο Καμμένος και οι ΑΝΕΛ είναι οι μόνοι που κάνουν λόγο για φορολόγηση 7%. Οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα το ακούνε με προσοχή. Αυτό κατά τη γνώμη μας είναι το εισιτήριο που μπορεί να βάλει στη Βουλή και μάλιστα με άνεση τους ΑΝΕΛ με ένα ποσοστό κοντά στο 5%.

Παράγοντας τρόμος. Σ΄αυτόν βασίζει η ΝΔ την προεκλογική εκστρατεία της. Πολλοί έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ατυχή την συγκεκριμένη επικοινωνία γιατί δεν φαίνεται να της εξασφαλίζει την πρωτιά-το αντίθετο. Κανείς όμως δεν παρατήρησε ότι αυτή η εκστρατεία προκαλεί συσπείρωση στους ψηφοφόρους της και αν το ποσοστό της δεν πέσει κάτω από το 24% ο Σαμαράς θα μπορεί να αισθάνεται ακλόνητος στη θέση του.

Ολα τα παραπάνω δίνουν 8 κόμματα στη Βουλή και το εξής αποτέλεσμα στην κάλπη  :


  • ΣΥΡΙΖΑ              30-33%
  • ΝΔ                        27,5-32,5%
  • ΚΙΝΗΜΑ            7-8,5%
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ    7-8%
  • ΚΚΕ                    7-8%
  • ΠΟΤΑΜΙ            4-5%
  • ΑΝΕΛ                 4-5%
  • ΠΑΣΟΚ             3-3,5%

Πηγή : attikanea.blogspot.gr

Related

Ελλάδα 5766211388366113566

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Translate This Page

Hot in week

Recent

Comments

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;
Διαδικασία απόκτησης ψηφιακής υπογραφής νέας γενιάς (ΨΥ)

Εγγραφη στην Payoneer

Εγγραφη στην Payoneer
Ψάχνετε έναν πιο απλό τρόπο για να πληρώνεστε από εταιρείες του εξωτερικού; Κερδίστε $25 όταν κάνετε εγγραφή στην Payoneer χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που σας προτείνω.

Google+ Followers

Αναγνώστες

Επισκευές H/Y - Laptop

προτεινομενη αναρτηση

Το περήφανο κοριτσάκι του μπαμπά

Απ’ όλους τους ρόλους που κατέχει στη ζωή της μια γυναίκα, διαλέγω ως αγαπημένο μου αυτόν της κόρης. Κι ειδικά της κόρης του μπαμπά. Όσο...

«Τι θα φορας συνεννοηση...»

«Τι θα φορας συνεννοηση...»
«Τι θα φοράς συνεννόηση να σε γνωρίσω» λέει η Κική Δημουλά στον «Ήχο Απομακρύνσεων», τινάζοντας ...

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα
Στὶς φετινὲς ἐγγραφὲς τῶν μαθητῶν γιὰ τὴν Α΄ καὶ Β΄ Γυμνασίου στὰ δημόσια σχολεῖα τῆς Κύπρου δίνεται σὲ ὅλους ...

Η στρατηγική του δελφινιού

Η στρατηγική του δελφινιού
Μέσα στην πορεία των αιώνων που ακολούθησε ο άνθρωπος συνυπήρξε με τα ζώα. Έναν αριθμό τους κατόρθ...--->>>

Αν υπαρχει καψουρα ...

Αν υπαρχει καψουρα ...
Μην το υπεραναλύεις και μην το κουράζεις, όποιος γουστάρει φαίνεται όπως κι όποιος δε γουστάρει ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Το «διαβασμα της σκεψης»

Το «διαβασμα της σκεψης»
Όλοι μπορούμε να ανακαλέσουμε στιγμές που ευχηθήκαμε να μπορούσαμε με ένα μαγικό τρόπο να διαβάσουμε τα ...

Τα ελιξιρια της θαλασσας!

Τα ελιξιρια της θαλασσας!
Από τη Σήλια Γαληνού - Γνώρισε τις «θαυματουργές» ιδιότητες του θαλασσινού νερού, τις παθήσει...--->>>

Eλευθερος ειναι...

Eλευθερος ειναι...
Το θέμα είναι μεγάλο και περιλαμβάνει πολλές πτυχές. Θα περιοριστούμε αποκλειστικά στην ψυχολογική ...

blogoΘεαση

Laptop Service

Live Traffic

item