synoronews

Διώξτε την αρνητική ενέργεια από το χώρο σας και από πάνω σας! (music video)

Δεν είμαστε παρά αποτέλεσμα ενέργειας και φωτός όπως θέλετε πείτε το. Μια σειρά βιοχημικών αντιδράσεων είμαστε και μια σειρά "ανταλ...

Δεν είμαστε παρά αποτέλεσμα ενέργειας και φωτός όπως θέλετε πείτε το. Μια σειρά βιοχημικών αντιδράσεων είμαστε και μια σειρά "ανταλλαγών" ενέργειας με το περιβάλλον και τους γύρω μας.

Ζούμε ανταλλάσοντας ενέργειες με το περιβάλλον και με τους γύρω μας. Κάποιοι από μας όμως χρειαζόμαστε "ενεργειακές ασπίδες."

Οι ασπίδες αυτές έχουν ως στόχο την προστασία του ατόμου ως υλικής αλλά και ως ενεργειακής - πνευματικής υπόσταση.

Επειδή είμαστε συσσωρευμένη ενέργεια η οποία συνεχώς επηρεάζει και επηρεάζεται από το περιβάλλον και από τα πάντα γύρω μας είναι καλό να γνωρίζουμε και να μπορούμε να επιλέγουμε κάποιες φορές ποιες επιρροές θέλουμε να δεχτούμε, αλλά και ποιες θέλουμε να δώσουμε.

Βέβαια οφείλω να πω ότι η ενεργειακή προστασία αφορά ένα αρχικό στάδιο, γιατί από κάποια στιγμή και έπειτα ο άνθρωπος φτάνει σε ένα σημείο όπου δεν χρειάζεται πλέον να έχει καμιά προστασία, γιατί η αύρα του είναι τόσο συμπαγής και σταθερή ώστε μπορεί να λαμβάνει μόνο αυτά που θέλει και να δίνει αυτά που θέλει.

Και σε ένα ακόμα πιο υψηλό επίπεδο ο άνθρωπος απλά δέχεται να γίνει έρμαιο όλων των επιρροών διότι κατανοεί οτι μέσα από κάθε πληροφορία μαθαίνει και εξελίσσεται περισσότερο και άρα παραδίδεται στο περιβάλλον και στην συνέχεια παραδίδεται στην Γη ώστε να μετουσιώσει όλες τις χαμηλά κραδασμικές πληροφορίες σε φως.

Ωστόσο επειδή αναφερόμαστε σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, εμείς ας μείνουμε στο επίπεδο της συντριπτικής πλειοψηφίας του πλανήτη μας.

Έτσι δεν είμαστε παρά "έρμαια" θετικής και αρνητικής ενέργειας. Συνήθως λαμβάνουμε ότι εκπέμπουμε. Εκπέμπουμε θετικά, δεχόμαστε θετική ενέργεια ή αν θέλετε ελκύουμε θετική ενέργεια.

Όμως ο αρνητισμός είναι πολύ πιο δυνατός και επηρεάζει πιο γρήγορα και πιο εύκολα οτιδήποτε γύρω μας. Ένα απλό παράδειγμα φανταστείτε ότι όλο αυτό μοιάζει με το πως ανακατεύει τα χρώματα στην παλέτα ο ζωγράφος, αρκεί ελάχιστο μαύρο για να μετατραπεί το λευκό μας σε γκρίζο.


Κάπως έτσι λειτουργεί και η ενέργεια γύρω μας.

O ενεργειακός καθαρισμός ενός χώρου δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση, γιατί τις περισσότερες φορές ένας χώρος φορτίζεται με την αρνητική ενέργεια που εμείς οι ίδιοι κουβαλάμε σε αυτόν.
Ένας άνθρωπος που «φέρνει» στο σπίτι του όλη την κούραση, την γκρίνια και την ταλαιπωρία που υφίσταται καθημερινά στο χώρο της δουλειάς του και όχι μόνο, δεν πρέπει να αναρωτιέται γιατί η ατμόσφαιρα στο σπίτι του είναι βαριά, ούτε γιατί βρίσκεται διαρκώς σε ένταση.

Kαθαρίζοντας ενεργειακά το χώρο όπου ζει κανείς, η ροή της ενέργειας γίνεται περισσότερο αρμονική, η αντίσταση απέναντι στις κακές σκέψεις και τα δυσάρεστα συμβάντα ισχυροποιείται και ο άνθρωπος που κατοικεί στο χώρο αυτό γίνεται σταδιακά πιο δυνατός, με αποτέλεσμα να συμβάλλει και ο ίδιος στην αρμονική ροή της ενέργειας στο χώρο του.

Η άνοιξη είναι μια κατάλληλη εποχή για να ξεφορτωθούμε οτιδήποτε μας έχει φορτώσει ο "βαρύς χειμώνας".

Tο πρώτο βήμα για να καθαρίσουμε ενεργειακά ένα σπίτι είναι... να το καθαρίσουμε! Όσο κι αν αυτό ακούγεται τετριμμένο. H σκόνη, η βρομιά και η αταξία δεν είναι σύμμαχοι στην προσπάθειά μας. Kαλό θα ήταν να χρησιμοποιούμε ήπια καθαριστικά φιλικά προς το περιβάλλον. Σημαντικός παράγοντας επίσης είναι και ο καλός και επαρκής αερισμός του σπιτιού.

Ακόμα και τώρα το χειμώνα, τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες πρέπει να ανοίγουν για να αναζωογονείται ο αέρας στο εσωτερικό του σπιτιού. Πρέπει, να αφήνουμε τον ήλιο να διεισδύει στα δωμάτια και να μην τα κρατάμε κλειστά και σκοτεινά.

Εκτός από το σπίτι μας θα πρέπει να αδειάσουμε τις ντουλάπες, τις αποθήκες μας και τα υπόγεια μας. Κάθε τι άσχημα φορτισμένο πρέπει να το ξεφορτωθούμε.

Ντουλάπες παραγεμισμένες με ρούχα και αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούμε πρέπει να τις αδειάζουμε να τις καθαρίζουμε και να τις τακτοποιούμε.

Οι αποθήκες συνήθως είναι οι χώροι που λειτουργούν ως το υποσυνείδητό μας. Κρύβουμε πράγματα, αποθηκεύουμε και ύστερα τα ξεχνάμε. Όμως εκείνα υπάρχουν εκεί και μας "τραβάνε" πίσω.

Απ΄ολα αυτά θα πρέπει να απαλλαγούμε. Δεν πρέπει να κρατάμε κλειστούς χώρους για μεγάλο χρονικό διάστημα και μάλιστα σκοτεινούς. Η ενέργεια πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερη παντού και να ανανεώνεται.

Ο ενεργειακός καθαρισμός

Αλάτι. Αυτή η «συνταγή» που έχει τις ρίζες της στο "βάπτισμα" βασίζεται σε θαλασσινό αλάτι που δεν έχει υποστεί χημική λεύκανση -χονδρό ή ψιλό δεν έχει σημασία- στον καθαρισμό στην ουσία των ίδιων μας.

Κάποτε η βάπτιση γινόταν εντός υδάτων που ανανεώνονταν, φρέσκων και "νέων" νερών δηλαδή ζωντανών στην ουσία, σε θάλασσες και ποτάμια.

Το αλάτι είναι το απόσταγμα του Θαλασσινού νερού. Όταν δεν μπορείς να ξεπλύνεις το σπίτι σου με θαλασσινό νερό, μπορείς να το καθαρίσεις πολύ εύκολα με αλάτι.

Παλιότερα τέτοια εποχή όταν έβγαινες στα χωριά της επαρχίας έβλεπες λευκοντυμένα πεζούλια και δρομάκια, ακόμα και τα σπίτια ασβεστώνονταν. Κάτι που ισχύει ακόμα και σήμερα στα νησιά μας.
Στα δέντρα των χωραφιών μια σύνθεση με ασβέστη και γαλαζόπετρα χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα για την απολύμανση και των καθαρισμό των ριζών των καρποφόρων δέντρων.

Έτσι ακόμα και ένα φρεσκάρισμα του χώρου στην ουσία λειτουργεί ως καθαρισμός και ανανέωση και αποτροπή.

Καθαρισμός ακόμα και του χώρου μπορεί να γίνει και με το κάψιμο λιβανιών, βοτάνων, μπαχαρικών και αιθέριων ελαίων.

Χρησιμοποιήστε κοινό λιβάνι: τοποθετήστε λίγη ποσότητα του μείγματος πάνω σε αναμμένο καρβουνάκι και "καθαρίστε" τους χώρους σας.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αγιασμό για όσους κρατούν αγιασμό από τον εορτασμό των Θεοφανείων. Ακόμα μπορείτε να καθαρίσετε το χώρο σας με τελετές αγιασμού ή ευχελαίου.Η ενέργεια στο χώρο μας τώρα ανανεώνεται απλά και με τη καύση αρωματικών στικ. Πολλές φορές η καθημερινότητα με τα προβλήματα της μας φορτίζουν κι αυτά με αρνητική ενέργεια. Αυτή την ενέργεια την μεταφέρουμε στο χώρο μας και μαζί με τα προβλήματα νοιώθουμε τον χώρο να μας πνίγει.

Για να καθαρίσουμε την αρνητική ενέργεια από πάνω μας, καλό είναι να κάνουμε ένα μπάνιο γεμίζοντας την μπανιέρα με νερό στο οποίο να βάλουμε αρωματικά άλατα και να ρίξουμε και λίγες σταγόνες από κάποιο αιθέριο έλαιο από φασκόμηλο ή κάποιο λουλούδι.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να καθαρίσετε το χώρο με τη βοήθεια των ήχων, καθώς υποστηρίζεται πως συγκεκριμένες συχνότητες έχουν την ιδιότητα να παράγουν δονήσεις που «κουρδίζουν», συντονίζουν δηλαδή το χώρο.

Προσθέστε ένα "μελωδό". Κατασκευασμένα από γυαλί ή μέταλλο, τα «παιχνίδια των ανέμων», όπως συνηθίζεται να τα λένε, πιστεύεται πως δεν επιτρέπουν στην ενέργεια να «λιμνάζει».

Kαθώς οι μελωδοί χρειάζονται τη δύναμη του αέρα για να κινηθούν, όταν τους τοποθετούμε σε εσωτερικούς χώρους, φροντίζουμε να τους κινούμε συχνά. Kαλύτερα σημεία τοποθέτησης θεωρούνται οι γωνίες και τα δοκάρια.

Μια σύνθεση από κρυστάλλους μπορεί να λειτουργήσει επίσης αποτρεπτικά. Επιλέξτε τρία είδη κρυστάλλων, κατά προτίμηση λευκό χαλαζία, ροζ χαλαζία και αμέθυστο - θεωρείται πως τα τρία αυτά είδη «συνεργάζονται» άριστα. Oι κρύσταλλοι πρέπει να τοποθετούνται με κατεύθυνση προς το Nότο, όλοι μαζί ή χωριστά.

Eκτός από το λευκό χαλαζία, που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός κρύσταλλος, η μαύρη τουρμαλίνα και σε μικρότερο βαθμό ο μαύρος αχάτης θεωρούνται οι πλέον κατάλληλοι κρύσταλλοι για τον ενεργειακό καθαρισμό του χώρου.

*Xristin-aki.-*

Related

Υγεία 4473909055367823592

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Translate This Page

Hot in week

Recent

Comments

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;
Διαδικασία απόκτησης ψηφιακής υπογραφής νέας γενιάς (ΨΥ)

Εγγραφη στην Payoneer

Εγγραφη στην Payoneer
Ψάχνετε έναν πιο απλό τρόπο για να πληρώνεστε από εταιρείες του εξωτερικού; Κερδίστε $25 όταν κάνετε εγγραφή στην Payoneer χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που σας προτείνω.

Google+ Followers

Αναγνώστες

Επισκευές H/Y - Laptop

προτεινομενη αναρτηση

Το περήφανο κοριτσάκι του μπαμπά

Απ’ όλους τους ρόλους που κατέχει στη ζωή της μια γυναίκα, διαλέγω ως αγαπημένο μου αυτόν της κόρης. Κι ειδικά της κόρης του μπαμπά. Όσο...

«Τι θα φορας συνεννοηση...»

«Τι θα φορας συνεννοηση...»
«Τι θα φοράς συνεννόηση να σε γνωρίσω» λέει η Κική Δημουλά στον «Ήχο Απομακρύνσεων», τινάζοντας ...

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα
Στὶς φετινὲς ἐγγραφὲς τῶν μαθητῶν γιὰ τὴν Α΄ καὶ Β΄ Γυμνασίου στὰ δημόσια σχολεῖα τῆς Κύπρου δίνεται σὲ ὅλους ...

Η στρατηγική του δελφινιού

Η στρατηγική του δελφινιού
Μέσα στην πορεία των αιώνων που ακολούθησε ο άνθρωπος συνυπήρξε με τα ζώα. Έναν αριθμό τους κατόρθ...--->>>

Αν υπαρχει καψουρα ...

Αν υπαρχει καψουρα ...
Μην το υπεραναλύεις και μην το κουράζεις, όποιος γουστάρει φαίνεται όπως κι όποιος δε γουστάρει ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Το «διαβασμα της σκεψης»

Το «διαβασμα της σκεψης»
Όλοι μπορούμε να ανακαλέσουμε στιγμές που ευχηθήκαμε να μπορούσαμε με ένα μαγικό τρόπο να διαβάσουμε τα ...

Τα ελιξιρια της θαλασσας!

Τα ελιξιρια της θαλασσας!
Από τη Σήλια Γαληνού - Γνώρισε τις «θαυματουργές» ιδιότητες του θαλασσινού νερού, τις παθήσει...--->>>

Eλευθερος ειναι...

Eλευθερος ειναι...
Το θέμα είναι μεγάλο και περιλαμβάνει πολλές πτυχές. Θα περιοριστούμε αποκλειστικά στην ψυχολογική ...

blogoΘεαση

Laptop Service

Live Traffic

item