synoronews

Μαρία Μπεκατώρου: Η Υδροχόος και το νέο της Parlor (photo)

Επενδύει για το μέλλον με ένα café – restaurant δικής της έμπνευσης Έχει καταλάβει περίοπτη θέση στο χώρο της τηλεόρασης αλ...



Επενδύει για το μέλλον με ένα café – restaurant δικής της έμπνευσης

Έχει καταλάβει περίοπτη θέση στο χώρο της τηλεόρασης αλλά και στην καρδιά των τηλεθεατών, διαθέτοντας κάτι σπάνιο και ξεχωριστό, που είναι ο αυθορμητισμός και το ανεπιτήδευτο στυλ της, ακόμα και αν την βάλεις μέσα σε μια παγοκολόνα.

Φυσικά το να είσαι Υδροχόος με τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού και όχι μόνο, όσο να' ναι κάπου και κάπως θα ξεχωρίσεις, αλλά στη δική της περίπτωση η διάκριση αποκτά σκανδαλώδεις διαστάσεις.
Με τη ραγδαία άνοδό της στα κανάλια και την μεγάλη επιτυχία της σαν παρουσιάστρια, η Μαρία Μπεκατώρου που διαθέτει δύο εντυπωσιακές συνόδους Ήλιου – Δία και Σελήνης – Ουρανού, οι οποίες σχηματίζουν μεγάλα τρίγωνα με τον Κρόνο, έχει λάβει αυτό που το σύμπαν της χρωστάει στην επαγγελματική της τουλάχιστον ζωή.

Τη φετινή χρονιά όμως, πέρα από την τηλεόραση που θα την απολαμβάνουμε και πάλι στα «Καρντάσιανς» του Ant-1 και μάλιστα 3 φορές την εβδομάδα αντί 2, αλλά και στο «Your face sounds familiar», θα έχουμε την ευκαιρία να τη βλέπουμε στο καφέ – εστιατόριο που άνοιξε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και το όνομα αυτού «Parlor».

Εδώ και 20 μέρες το «Parlor» της Μαρίας, που έχει και συνεργάτες δυο πολύ καλούς της φίλους, λειτουργεί υπό το άγρυπνο βλέμμα και τη δική της προσωπική παρουσία στην υποδοχή.

Διακοσμημένο επίσης σύμφωνα με το δικό της γούστο, επέλεξε να δημιουργήσει ένα ζεστό χώρο να συγκεντρώνει τους φίλους της αλλά και να σιτίζει την κοινωνική της λαιμαργία, έχοντας για όλα αυτά φροντίσει άψογα, η Σελήνη στον Ζυγό.

Λόγω του ότι ο Δίας καταλαμβάνει αξιοπρόσεκτη θέση στο ωροσκόπιό της κάθε εγχείρημα είναι προορισμένο να δοξαστεί, ενώ η ίδια διαισθανόμενη την ανασφάλεια και το πρόσκαιρο της τηλεόρασης, σαν φρόνιμο παιδί με Ερμή κυβερνήτη του ωροσκόπου (Δίδυμος) στους Ιχθύες σε τετράγωνο με Ποσειδώνα, μαγειρεύει πριν πεινάσει.

Παραμένοντας περιζήτητη στον τηλεοπτικό χώρο, εκείνη δεν μπορεί να αντισταθεί στο τετράγωνο της φιλόδοξης Αιγοκερίσιας Αφροδίτης με τον Ουρανό και κάνει ένα αιφνίδιο αλλά σταθερό βήμα, καλύπτοντας και άλλες πτυχές της τόσο έντονης ιδιοσυγκρασίας της.

Το νέο της απόκτημα στήθηκε κάτω από την επίβλεψη του διελαύνοντα Κρόνου σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Δία της στον 10ο οίκο (επαγγελματικές κινήσεις) γεγονός που σημαίνει πως θα χρειαστεί να δώσει μεγάλη ενέργεια, χρόνο και χρήμα, προσέχοντας πολύ τις κακοτοπιές στην επιχειρηματική της αυτή πρωτοβουλία.

Καλές δουλειές και καλή αρχή στη νέα της σαιζόν με τον Δία πάντα να κουλουριάζεται δίπλα της και φέτος ακόμα περισσότερο εκτοξεύοντας και άλλο τη δημοτικότητά της, όχι όμως χωρίς παρενέργειες που θα πρέπει να προσέξει.

Image Gallery

 






Γράφει η
Κατερίνα Σαλωνίκη
e-mail : katerina.saloniki@gmail.com



Πηγή : astrology.gr

Related

Αστρολογία 689125285627596716

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -