synoronews

Η άλλη "γλώσσα" του έρωτα! (music video)

Σ υνηθίζουμε εμείς οι γυναίκες να λέμε, ότι η ερωτική πράξη είναι μια καθαρά εγκεφαλική λειτουργία, στην οποία κυριαρχεί το συναίσθημα...

Συνηθίζουμε εμείς οι γυναίκες να λέμε, ότι η ερωτική πράξη είναι μια καθαρά εγκεφαλική λειτουργία, στην οποία κυριαρχεί το συναίσθημα, χωρίς λογική και πολλές κουβέντες.

Ο αναστεναγμός μας συνήθως μπορεί να είναι αρκετός για να φανερώσει την ένταση και την ερωτική φόρτιση που αισθανόμαστε.

Συχνά όμως την ώρα που κάνουμε έρωτα, υπάρχουν στιγμές όπου θέλουμε να καθοδηγήσουμε τον σύντροφό μας, να του εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, να του ζητήσουμε σε κάτι… περισσότερο απ’ αυτό που κάνει ή να το κάνει με κάποιον άλλο τρόπο.

Υπάρχουν λοιπόν κάποιες διαφορετικές ερωτικές γλώσσες, με τις οποίες ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία μας ή και την περίσταση, μπορούμε να βελτιώσουμε την ερωτική απόλαυση και να βοηθήσουμε τον σύντροφό μας να απολαύσει κι αυτός όσο κι εμείς την ερωτική μας πράξη.

Dirty talk
τι είναι ακριβώς

Σύμφωνα με τους ειδικούς, “Dirty talk” είναι η χαρακτηριστικά λεγόμενη λαγνολαλιά. Είναι τότε ακριβώς που ένα ζευγάρι χρησιμοποιεί ξεχωριστά και γραφικά καλολογικά στοιχεία για να ανεβάσει την σεξουαλική του απόλαυση.

Αυτή η για μερικούς “βρώμικη συζήτηση”, είναι η χρησιμοποίηση χυδαίας γλώσσας και λέξεων που δεν συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε στις καθημερινές μας συνομιλίες. Για παράδειγμα φράσεις όπως: «Θα ήθελα ν’ αγγίξω το μακρύ, σκληρό σου …» καλά, φτάνει, πήρατε μια εικόνα! Αυτές οι συνομιλίες μπορούν να γίνουν πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την ώρα που κάνει ένα ζευγάρι έρωτα και φυσικά μπορούν να ανταλλαγούν οπουδήποτε, ανεβάζοντας έτσι την σεξουαλική επιθυμία ανάμεσα στο ζευγάρι!

… γιατί σου αρέσει
Την ώρα που εργάζεσαι στο γραφείο σου, βλέπεις ένα μήνυμα στο κινητό σου από τον καλό σου, που σε ενημερώνει ότι μόλις προσγειώθηκε επιστρέφοντας από το ταξίδι του και σου περιγράφει με “μεστά” και ασυνήθιστα λόγια, τι θέλει να κάνει μαζί σου και που θέλει να το κάνει. Δεν νομίζω ότι θα σε άφηνε αδιάφορη ένα τέτοιο sms !

… γιατί του αρέσει
Οι περισσότεροι άντρες, είναι πλάσματα που τους αρέσει να έχουν το πάνω χέρι. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία. Εάν λοιπόν ο καλός σας, σας προσκαλεί να πάτε κοντά του μετά από τη δουλειά σας και σεις τότε με κάποιο ασυνήθιστο τρόπο του εξηγήσετε τι θα θέλατε να σας κάνει όταν θα φτάσετε εκεί, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον αναστατώσετε. Να είστε απόλυτα σίγουρη, ότι θα εκτιμήσει αφάνταστα την δημιουργικότητά σας και θα σας περιμένει με ιδιαίτερα ανεβασμένη λίμπιντο!

Η γλώσσα του συναισθήματος
… τι είναι ακριβώς

Αυτός ο τρόπος συνομιλίας είναι λίγο πιο ρομαντικός. Περιλαμβάνει για παράδειγμα εκφράσεις όπως: «είσαι πολύ όμορφη, σ' αγαπώ, κάνε μου έρωτα…» και μπορεί να είναι πολύ διεγερτικός, ειδικά γιατί εκείνους που θεωρούν ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο “να κάνεις έρωτα” από το “ να κάνεις sex ”.

Αυτό το είδος συζήτησης διεγείρει το αίσθημα της αγάπης και εντείνει τη συναισθηματική χημεία κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Χρησιμοποιείται συνήθως στις σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις.

… γιατί σου αρέσει
Εάν είσαστε αθεράπευτα ρομαντικοί και σας αρέσει να νιώθετε ο ένας την προστασία του άλλου την ώρα που κάνετε έρωτα, αυτός ο τρόπος συζήτησης συνήθως σας προσφέρει ασφάλεια. Θα βοηθήσει τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου να νιώσετε αγαπημένοι και ασφαλείς. Επίσης, τη γλώσσα αυτή χρησιμοποιούν κυρίως οι γυναίκες που θέλουν να παραχωρήσουν τον πρώτο ρόλο στον σύντροφό τους, την ώρα της ερωτικής πράξης. Ενίοτε μπορεί να είναι και διεγερτικό και για τους δύο, όταν ανταλλάσσουν λόγια αγάπης και υποταγής, ο ένας στον άλλον.

… γιατί του αρέσει
Σίγουρα θα του αρέσει γιατί θα νιώσει το κυρίαρχο αρσενικό της ιστορίας. Είναι αυτός που προστατεύει και προσφέρει αγάπη στην καλή του. Αναμφίβολα θα απολαύσει τα λόγια λατρείας που θα του ψιθυρίσετε την ώρα που κάνετε έρωτα. Οι άνδρες που τους αρέσει αυτή η γλώσσα, συνήθως είναι αυτοί που επιδιώκουν σοβαρές και μακροχρόνιες σταθερές σχέσεις.Η γλώσσα της καθοδήγησης
… τι είναι ακριβώς

Ίσως να έχετε δει το χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της ερωτικής γλώσσας, σε ένα επεισόδιο του “Sex and the City”, όταν η Samantha δίδασκε τον Smith, για το πως θα πρέπει να φιλάει την κλειτορίδα της, για να την βοηθήσει να φτάσει σε οργασμό!

Είναι ο τρόπος με τον οποίο ο ένας σύντροφος καθοδηγεί τον άλλο γι’ αυτά που τον ευχαριστούν ή γι’ αυτά που δεν θέλει να κάνει κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης. Πολλές γυναίκες, μπορεί να νιώθουμε ντροπή, στο να πάρουμε τέτοιες πρωτοβουλίες, αλλά φοβάμαι ότι δεν έχουμε δίκιο!

Εάν προσπαθείς να πάρεις αυτό που θέλεις από την ερωτική πράξη, ποιος καλύτερος τρόπος υπάρχει για να το αποκτήσεις, από το να το πεις στον σύντροφό σου;

… γιατί σου αρέσει
Εάν είσαι η εκπαιδεύτρια, θα ικανοποιηθείς με την εξουσία που έχεις, την στιγμή που είσαι σε θέση να υπαγορεύσεις στο σύντροφό σου, τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί. Από την άλλη, εάν είσαι η εκπαιδευόμενη, θα καταλάβεις πόσο συναρπαστικό είναι να αποκτήσεις την δυνατότητα να ανεβάζεις ή να ελέγχεις την ερωτική ένταση του συντρόφου σου. Εάν υποσυνείδητα φοβάσαι αυτό το ρόλο, ζήτησέ του ψιθυριστά την συνδρομή του, για να το δοκιμάσεις…!

… γιατί του αρέσει
Ο σωστός εραστής, θέλει να ξέρει τι είναι αυτό που ευχαριστεί την σύντροφό του. Αναμφίβολα θα τον εξιτάρει η διαδικασία που θα του φανερώσει τα μυστικά που κρύβει το κορμί της αγαπημένης του. Εάν τώρα κάνετε μαζί του ένα παιχνίδι ανταλλαγής ρόλων, θα διαπιστώσετε ότι αν και στην αρχή θα δείξει ότι ανταποκρίνεται, πολύ γρήγορα θα επικεντρωθεί στις δικές του επιθυμίες!

* X.- *

Πηγή : fe-mail.gr

Related

Σχέσεις-Σεξ 9137682054722227020

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Translate This Page

Hot in week

Recent

Comments

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;
Διαδικασία απόκτησης ψηφιακής υπογραφής νέας γενιάς (ΨΥ)

Εγγραφη στην Payoneer

Εγγραφη στην Payoneer
Ψάχνετε έναν πιο απλό τρόπο για να πληρώνεστε από εταιρείες του εξωτερικού; Κερδίστε $25 όταν κάνετε εγγραφή στην Payoneer χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που σας προτείνω.

Google+ Followers

Αναγνώστες

Επισκευές H/Y - Laptop

προτεινομενη αναρτηση

Το περήφανο κοριτσάκι του μπαμπά

Απ’ όλους τους ρόλους που κατέχει στη ζωή της μια γυναίκα, διαλέγω ως αγαπημένο μου αυτόν της κόρης. Κι ειδικά της κόρης του μπαμπά. Όσο...

«Τι θα φορας συνεννοηση...»

«Τι θα φορας συνεννοηση...»
«Τι θα φοράς συνεννόηση να σε γνωρίσω» λέει η Κική Δημουλά στον «Ήχο Απομακρύνσεων», τινάζοντας ...

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα
Στὶς φετινὲς ἐγγραφὲς τῶν μαθητῶν γιὰ τὴν Α΄ καὶ Β΄ Γυμνασίου στὰ δημόσια σχολεῖα τῆς Κύπρου δίνεται σὲ ὅλους ...

Η στρατηγική του δελφινιού

Η στρατηγική του δελφινιού
Μέσα στην πορεία των αιώνων που ακολούθησε ο άνθρωπος συνυπήρξε με τα ζώα. Έναν αριθμό τους κατόρθ...--->>>

Αν υπαρχει καψουρα ...

Αν υπαρχει καψουρα ...
Μην το υπεραναλύεις και μην το κουράζεις, όποιος γουστάρει φαίνεται όπως κι όποιος δε γουστάρει ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Το «διαβασμα της σκεψης»

Το «διαβασμα της σκεψης»
Όλοι μπορούμε να ανακαλέσουμε στιγμές που ευχηθήκαμε να μπορούσαμε με ένα μαγικό τρόπο να διαβάσουμε τα ...

Τα ελιξιρια της θαλασσας!

Τα ελιξιρια της θαλασσας!
Από τη Σήλια Γαληνού - Γνώρισε τις «θαυματουργές» ιδιότητες του θαλασσινού νερού, τις παθήσει...--->>>

Eλευθερος ειναι...

Eλευθερος ειναι...
Το θέμα είναι μεγάλο και περιλαμβάνει πολλές πτυχές. Θα περιοριστούμε αποκλειστικά στην ψυχολογική ...

blogoΘεαση

Laptop Service

Live Traffic

item