synoronews

Tα μουσικά φεστιβάλ του καλοκαιριού στην Αθήνα!

Τα φεστιβάλ-θεσμοί της Αθήνας υπόσχονται ένα... θερμό μελωδικό καλοκαίρι με πλήθος ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών να παρελαύνουν από τ...

Τα φεστιβάλ-θεσμοί της Αθήνας υπόσχονται ένα... θερμό μελωδικό καλοκαίρι με πλήθος ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών να παρελαύνουν από τα stages και το κοινό να ζει αξέχαστες... μουσικές εμπειρίες!

Rockwave Festival
Δυνατό και φέτος το line up του Rockwave Festival που θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου στη Μαλακάσα. Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει και όσοι θέλουν να δουν τον Eric Burdon, τους Calexico, αλλά και πλήθος ονομάτων από την εγχώρια hip hop σκηνή, καλό είναι να βιαστούν να προμηθευτούν το πολυπόθητο «μαγικό» χαρτάκι.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ


Ejekt Festival
Σημαντικά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής θα δώσουν το "παρών" στο μεγάλο event-θεσμό του καλοκαιριού και φέτος, στις 25 Ιουνίου 2014, στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο. Το Ejekt Festival που φέτος γιορτάζει τα 10 του χρόνια θα φιλοξενήσει ονόματα όπως Kasabian, Paul Kalkbrenner, Darkside, κ.α.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Αthens Τechnopolis Jazz Festival
Η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων για 14η συνεχή χρονιά, διοργανώνει το «Αthens Technopolis Jazz Festival 2014» φιλοξενώντας μερικά από τα πλέον αντιπροσωπευτικά σχήματα της jazz αναγνωρισμένα διεθνώς, τα οποία θα παρουσιάσουν ένα μεγάλο φάσμα ακουσμάτων. Από την Πέμπτη 29 Μαΐου έως την Κυριακή 1η Ιουνίου το «παρών» θα δώσουν jazz μουσικά σύνολα από 12 χώρες του πλανήτη (Ουγγαρία, Ισραήλ, Ελλάδα, Ολλανδία, Ισπανία, Αυστρία, Λουξεμβούργο, Πορτογαλία, Κύπρο, Ιταλία, Βέλγιο και Τουρκία) και πλήθος κόσμου.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ


En Lefko Festival 2014
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 2013, το En Lefko Festival ξαναχτυπά και φέτος πιο δυναμικά, αφού θα διαρκέσει δυο ημέρες, περιλαμβάνοντας 3 stages, ενώ το line up του φεστιβάλ θα είναι εκρηκτικό, καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε live, σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Simple Minds, Boy George, Gramatik, Alex Gopher και πολλοί άλλοι αναμένεται να «απογειώσουν» το κοινό με δυο ημέρες γεμάτες μουσική.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Plisskën Festival 2014
Με ένα εντυπωσιακό line up από 68 καλλιτέχνες, 5 stages και παράλληλες δραστηριότητες το Plisskën Festival 2014 ανοίγει τις πόρτες του για τέταρτη χρονιά στο Κτίριο 56 του Ελληνικού Κόσμου το διήμερο 6 και 7 Ιουνίου 2014. Το φετινό φεστιβάλ είναι πιο πλούσιο από ποτέ, καθώς έχουν προστεθεί ακόμα τρία stages και πιο συγκεκριμένα τα: Outdoor Stage, που θα φιλοξενήσει 10 γκρουπ της εγχώριας και διεθνούς σκηνής (No Age, Dub Pistols, Tijuana Panthers, Imam Baildi Soundsystem κ.α.), Outdoor Club Stage όπου θα παρουσιαστούν ήχοι των Bomba Energia Soundsystem, Duckem και άλλων και Comedy Stage όπου ο Λάμπρος Φισφής με την ομάδα του θα διασκεδάσουν το κοινό με stand-up comedy και έναν ξεχωριστό κωμικό αυτοσχεδιασμό.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Resistance Festival
Συμπληρώνοντας φέτος 7 χρόνια παρουσίας, το Resistance Festival υποδέχεται για ακόμα μια χρονιά κινήματα και οργανώσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό με πλούσιο πρόγραμμα μουσικών εκδηλώσεων και καλλιτέχνες από την εγχώρια και διεθνή σκηνή. Έτσι, για τρεις ημέρες, (20 έως 22 Ιουνίου 2014) η Γεωπονική Σχολή θα γεμίσει από ανθρώπους που θα ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες, ενώ παράλληλα θα φιλοξενήσει αγαπημένους καλλιτέχνες όπως Φοίβος Δεληβοριάς, Ψαρογιώργης Nouvelle Vague, κ.α.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ


Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου 2014
Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου σηκώνει αυλαία την 1η Ιουνίου με ένα πλούσιο πρόγραμμα όπου και η μουσική θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο με κλασική μουσική, όπερα, μουσικά θεάματα και συναυλίες.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση

Πηγή 

Related

Πολιτισμός 8446314024646087986

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -