synoronews

Aύρα και προσωπικές σχέσεις! (music video)

Γιονίντα Ντρίζα Συγγραφέας – Ενεργειακή Θεραπεύτρια Ο άνθρωπος συνήθως πιστεύει ότι έρχεται κοντά με άλλους μέσω της εντύπωσης ...

Γιονίντα Ντρίζα
Συγγραφέας – Ενεργειακή Θεραπεύτρια

Ο άνθρωπος συνήθως πιστεύει ότι έρχεται κοντά με άλλους μέσω της εντύπωσης που του κάνει κάποιος με τα μάτια ή με τη γενικότερη συμπεριφορά του. 
Είθισται τις πρώτες φορές που γνωρίζονται κάποιοι να αφιερώνουν χρόνο στο να παρατηρήσουν ο καθένας τον τρόπο με τον οποίο ο άλλος αλληλεπιδρά με το περιβάλλον του, τον τρόπο που μιλά και εκφράζεται αλλά και πώς αντιμετωπίζει και αντιδρά σε καταστάσεις που συμβαίνουν.

Όλα αυτά συντελούν στο να δημιουργηθεί μία πρώτη εικόνα του ενός για τον άλλο, με τον εγκέφαλο να αποθηκεύει όλες αυτές τις πληροφορίες και να τις μεταφράζει σαν έλξη-ή και το αντίθετο, αν δεν ταιριάζει η όλη εικόνα με όσα ο καθένας αντιλαμβάνεται σαν θετικά χαρακτηριστικά.

Ωστόσο το θέμα της έλξης μεταξύ των ανθρώπων υπερβαίνει τους απλούς, καθημερινούς κανόνες, ακόμα και το ίδιο το μυαλό, και αγγίζει πολύ πιο λεπτοφυή επίπεδα ύπαρξης που είναι ενεργά κάθε δευτερόλεπτο που περνάει. 

Ουσιαστικά ο άνθρωπος είναι πολλά παραπάνω από ένας νους και οι εντυπώσεις που αυτός δίνει για κάθε τι που συμβαίνει. 
Είναι και η ίδια η ενεργειακή του υπόσταση που τόσο έντονα συμμετέχει σε κάθε κατάσταση που εμπλέκεται ο άνθρωπος, πόσο μάλλον όταν αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που έρχεται κοντά με άλλους διαμορφώνοντας προσωπικές σχέσεις.

Όταν δύο άτομα γνωρίζονται, σε ενεργειακό επίπεδο οι αύρες τους ήδη αρχίζουν να ανιχνεύουν η μία την άλλη, προσπαθώντας να αντιληφθούν τις ποιότητες που είναι ενεργές. 
Αυτό σημαίνει πως η πρώτη γνωριμία ήδη λαμβάνει χώρα στο επίπεδο της αύρας, με τα δύο πεδία να αλληλοεξερευνούνται προκειμένου να υπάρξει μία βασική αντίληψη για την ενέργεια που τα άτομα φέρουν πάνω τους και εντός τους.

Είναι σαν να αγγίζουν οι αύρες η μία την άλλη, ανακαλύπτοντας όσα ο άλλος εκπέμπει γύρω του, και να μεταφέρουν αυτή την ανακάλυψη σαν μία πρώτη αίσθηση, μία πρώτη εικόνα για το τι περίπου είναι ο καθένας. 
Κατ’αυτό τον τρόπο ο άνθρωπος ερωτεύεται όχι μόνο με αυτά που βλέπει, αλλά και με αυτά που νιώθει μέσω της αύρας που τον περιβάλλει.

Σε ενεργειακό επίπεδο, δεν χρειάζεται πάντα να ταιριάζουν οι αύρες απόλυτα ώστε να μπορέσουν δύο άτομα να είναι μαζί και να δημιουργήσουν μία υγιή σχέση. 
Υπάρχουν φορές που οι αύρες μπορεί να είναι διαφορετικές, αλλά να καταφέρνει η μία να συνεργάζεται αρκετά καλά με την άλλη.

Είναι ανάλογα το κάθε άτομο αλλά και το πόσο δυνατό είναι το αυρικό πεδίο του καθενός που θα δείξουν το πώς μπορεί να ταιριάξει με κάποιον προκειμένου να ζήσει μία όμορφη σχέση. 
Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός σαν οντότητα, έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και ενεργειακά χαρακτηριστικά που τον καθιστούν μοναδικό.

Για αυτό και ο τρόπος που ο καθένας μπορεί να ταιριάξει με κάποιον άλλο είναι απαράμιλλος και βασίζεται πολύ στην προσωπική ενέργεια που ο ίδιος κουβαλά.
Όταν ο άνθρωπος αλληλεπιδρά με τους άλλους γύρω του εμφανίζεται όχι μόνο σαν προσωπικότητα και νους, αλλά και σαν ενεργειακή οντότητα με ξεχωριστές ποιότητες και χαρακτηριστικά.

Όλα αυτά εκδηλώνονται μέσω της αύρας του και γίνονται αντιληπτά από την αύρα των άλλων ατόμων. 
Με αυτό τον τρόπο κάποιοι έρχονται πιο κοντά, γιατί τα ενεργειακά τους στοιχεία ταιριάζουν με κάποιο τρόπο, ή απωθούνται εάν δεν μπορούν να συνταιριάξουν σε μεγάλο βαθμό.

Είναι τέτοια η ενεργειακή χημεία του έρωτα που μπορεί σε μικρό χρονικό διάστημα να νιώσει κανείς πως βρήκε το ταίρι του και πραγματικά αυτό να ισχύσει σε όλα τα επίπεδα. 

Μέσω της αύρας βιώνεται όλη αυτή η χημεία και μεταφράζεται σε έρωτα και συνένωση που μπορεί να καταλήξει σε ουσιαστική αγάπη και συντροφικότητα.

* X.- *

Πηγή : enallaktikidrasi.com

Related

Σχέσεις-Σεξ 2167498966738787786

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Translate This Page

Hot in week

Recent

Comments

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;
Διαδικασία απόκτησης ψηφιακής υπογραφής νέας γενιάς (ΨΥ)

Εγγραφη στην Payoneer

Εγγραφη στην Payoneer
Ψάχνετε έναν πιο απλό τρόπο για να πληρώνεστε από εταιρείες του εξωτερικού; Κερδίστε $25 όταν κάνετε εγγραφή στην Payoneer χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που σας προτείνω.

Google+ Followers

Αναγνώστες

Επισκευές H/Y - Laptop

προτεινομενη αναρτηση

Το περήφανο κοριτσάκι του μπαμπά

Απ’ όλους τους ρόλους που κατέχει στη ζωή της μια γυναίκα, διαλέγω ως αγαπημένο μου αυτόν της κόρης. Κι ειδικά της κόρης του μπαμπά. Όσο...

«Τι θα φορας συνεννοηση...»

«Τι θα φορας συνεννοηση...»
«Τι θα φοράς συνεννόηση να σε γνωρίσω» λέει η Κική Δημουλά στον «Ήχο Απομακρύνσεων», τινάζοντας ...

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα
Στὶς φετινὲς ἐγγραφὲς τῶν μαθητῶν γιὰ τὴν Α΄ καὶ Β΄ Γυμνασίου στὰ δημόσια σχολεῖα τῆς Κύπρου δίνεται σὲ ὅλους ...

Η στρατηγική του δελφινιού

Η στρατηγική του δελφινιού
Μέσα στην πορεία των αιώνων που ακολούθησε ο άνθρωπος συνυπήρξε με τα ζώα. Έναν αριθμό τους κατόρθ...--->>>

Αν υπαρχει καψουρα ...

Αν υπαρχει καψουρα ...
Μην το υπεραναλύεις και μην το κουράζεις, όποιος γουστάρει φαίνεται όπως κι όποιος δε γουστάρει ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Το «διαβασμα της σκεψης»

Το «διαβασμα της σκεψης»
Όλοι μπορούμε να ανακαλέσουμε στιγμές που ευχηθήκαμε να μπορούσαμε με ένα μαγικό τρόπο να διαβάσουμε τα ...

Τα ελιξιρια της θαλασσας!

Τα ελιξιρια της θαλασσας!
Από τη Σήλια Γαληνού - Γνώρισε τις «θαυματουργές» ιδιότητες του θαλασσινού νερού, τις παθήσει...--->>>

Eλευθερος ειναι...

Eλευθερος ειναι...
Το θέμα είναι μεγάλο και περιλαμβάνει πολλές πτυχές. Θα περιοριστούμε αποκλειστικά στην ψυχολογική ...

blogoΘεαση

Laptop Service

Live Traffic

item