synoronews

"Ο Γ. Παπανδρέου δεν έχει καμία σχέση με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο"

Δεν υπάρχει καμία σχέση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, τονίζει σε ανακοίνωση το...

Δεν υπάρχει καμία σχέση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, τονίζει σε ανακοίνωση του ο στενός συνεργάτης του, Γιώργος Ελενόπουλος, με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την υπόθεση του ΤΤ και κάνει λόγο για μια ακόμη προσπάθεια εμπλοκής του κ. Παπανδρέου σε «αμαρτωλές ιστορίες».

Υποστηρίζει, παράλληλα, ότι χάρη στο θεσμικό πλαίσιο που προώθησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, «οι αρμόδιες αρχές έχουν σήμερα την ουσιαστική δυνατότητα διερεύνησης υποθέσεων που χαρακτηρίζονται από πάσης φύσεως αμαρτίες».

Ειδικότερα, ο κ. Ελενόπουλος αναφέρει ότι «για ακόμη μια φορά, κάποιοι – όχι άγνωστοι – επιχειρούν να εμπλέξουν τον Γιώργο Παπανδρέου σε αμαρτωλές ιστορίες» και «αυτή τη φορά, θεώρησαν ευκαιρία τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ΤΤ».

Αναφέρει ακόμη πως «η πραγματικότητα και μάλιστα σύμφωνα με το πόρισμα των αρμοδίων δικαστικών αρχών» είναι ότι «κάποιοι έχουν λάβει δάνεια από το ΤΤ χωρίς να έχουν προσκομίσει τις απαραίτητες εγγυήσεις και χωρίς να τα εξυπηρετούν» και προσθέτει ότι «επ” αυτών βεβαίως, θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη».

«Ωστόσο, το ερώτημα είναι, αν υπάρχει η παραμικρή σχέση, σύμφωνα πάντα με το πόρισμα, του Γιώργου Παπανδρέου με το θέμα αυτό; Καμία», σημειώνει και προσθέτει: «Και αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι επιχειρούν να μας πείσουν για το αντίθετο».

Σύμφωνα με τον κ. Ελενόπουλο όσοι εμπλέκουν τον κ.Παπανδρέου με το σκάνδαλο του ΤΤ, «αποσκοπούν πρώτον, προφανώς να μεταθέσουν μέσω των πρωτοσέλιδων ευθύνες, αποκρύπτοντας ή και διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, δεύτερον, να εμπλέξουν τον Γιώργο Παπανδρέου σε ένα βρώμικο πολιτικό παιχνίδι και τρίτον να φέρουν σε πέρας την εργολαβία που έχουν αναλάβει χωρίς αντίλογο».

«Ας γνωρίζουν όσοι ασχημονούν ότι, μπορεί να παραβλέπουν προσωρινά ή να μην αντιλαμβάνονται ότι όσο χτυπούν τον Γιώργο Παπανδρέου τόσο θα εντείνεται το αδιέξοδο το οποίο οι ίδιοι διαμόρφωσαν και ας είναι βέβαιοι ότι, σε κάθε περίπτωση, με το πέρασμα του χρόνου, θα είναι οι πρώτοι που θα εισπράττουν τα επίχειρα των επιλογών τους.

Ο φόβος που αισθάνονται από την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στον δημόσιο βίο, είναι κακός σύμβουλος. Η υπόθεση των δανείων του ΤΤ, ουδεμία σχέση έχει με αυτήν των CDS, την οποία κάποιοι έστησαν επιχειρώντας να εμπλέξουν τον Ανδρέα Α. Παπανδρέου – δηλαδή ουσιαστικά τον Γιώργο Παπανδρέου – επί της οποίας και έκρινε η δικαιοσύνη σε βάρος του κ. Καμμένου» καταλήγει η ανακοίνωση του στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού. 

Πηγή : star.gr

SUPPORT THIS BLOG

Related

Πολιτική 7704049159962729017

    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -