synoronews

Εκείνος στη ζέστη, εκείνη στο κρύο

Ο Μπαράκ Ομπάμα πήγε στη Φλόριδα, η Μισέλ στο Ασπεν και οι φήμες για κρίση στον γάμο τους φούντωσαν. Φήμες για κρίση στον γάμο του Μπαρά...

Ο Μπαράκ Ομπάμα πήγε στη Φλόριδα, η Μισέλ στο Ασπεν και οι φήμες για κρίση στον γάμο τους φούντωσαν.

Φήμες για κρίση στον γάμο του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα κυκλοφορούν στην Ουάσιγκτον καθώς ο αμερικανός Πρόεδρος αποφάσισε φέτος να περάσει την Ημέρα των Προέδρων (που γιορτάζεται την τρίτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου λόγω των γενεθλίων του Τζορτζ Ουάσιγκτον) χωριστά από τη σύζυγό του. Βέβαια, το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι - εκείνος είχε προεκλογική εμφάνιση στην Φλόριδα και εκείνη με τις κόρες τους είχαν πάει για σκι στο Κολοράντο. Το ίδιο επαναλήφθηκε και φέτος: η Μισέλ με τη Σάσα και τη Μαλία πήγαν στο Ασπεν, αλλά εκείνος που δεν έχει φέτος προεκλογικές υποχρεώσεις δεν τις ακολούθησε. Την Παρασκευή στο Σικάγο τελειώνοντας την ομιλία για τον περιορισμό των όπλων έφυγε από την πόλη από όπου ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα και κατευθύνθηκε προς την ηλιόλουστη Φλόριδα και το Παλμ Μπιτς με τη θερμοκρασία των 22 βαθμών, για να απολαύσει το γκολφ.

«Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ 24 ώρες την ημέρα και θα συνεχίσει να εκπληρώνει όλες τις υποχρεώσεις του ακόμα και όταν απολαμβάνει ένα σύντομο διάλειμμα με μερικούς φίλους το Σαββατοκύριακο», δήλωσε την περασμένη Πέμπτη ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζο Ερνεστ, φανερά ενοχλημένος από τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων. «Δεν πιστεύω ότι αυτό θα πειράξει τους Αμερικανούς».

Oι τελευταίες διακοπές που είχαν οι Ομπάμα ήταν τα Χριστούγεννα όταν όπως κάθε χρόνο πήγαν στη Χαβάη. Ο Ομπάμα όμως αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον νωρίτερα λόγω του προβλήματος με το έλλειμμα. Ο Πρόεδρος τελικά πέταξε πίσω στη Χαβάη ίσα ίσα για να αλλάξει χρόνο με την οικογένειά του. Προηγουμένως η μόνη φορά που ο Μπαράκ Ομπάμα είχε περάσει Σαββατοκύριακο μόνος του ήταν στα 49α γενέθλιά του τον Αύγουστο του 2010.

Την Πέμπτη, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δεν ανέφερε τη λέξη «οικογένεια» όταν ενημέρωνε για το ταξίδι του Προέδρου στη Φλόριδα, προκαλώντας ερωτήματα στους δημοσιογράφους. Το γραφείο της Πρώτης Κυρίας δεν απάντησε στις δεκάδες σχετικές ερωτήσεις που υποβλήθηκαν.

Ωστόσο οι φήμες για κρίση στον γάμο μάλλον είναι τραβηγμένες. Από την άποψη των γυναικών στη ζωή του Ομπάμα, ποια πραγματικά θα ήθελε να παρακολουθήσει τις μακρές και κουραστικές παρτίδες γκολφ όταν θα μπορούσε να απολαμβάνει τα χιόνια του Ασπεν; Ή ποια θα ήθελε να στέκεται κάτω από τον ζεστό ήλιο παρατηρώντας τον Ομπάμα να παίρνει μαθήματα για το πώς θα χτυπά το μπαλάκι του γκολφ από τον Μπουτς Χάρμον, διάσημο εκπαιδευτή που στο παρελθόν έχει παίξει γκολφ με τον Αϊζενχάουερ, τον Νίξον, τον Φορντ και τον Μπους.

Σημείωση για ρομαντικούς:Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το ζευγάρι επέλεξε να επισκεφθεί το ολοκαίνουργιο εστιατόριο MiniBar που άνοιξε ο ισπανός σεφ Χοσέ Αντρές στην Ουάσιγκτον.

Σημείωση για μισθοσυντήρητους: Πλήρωσαν 350 δολάρια κατ' άτομο.


Πηγή : http://www.tanea.gr


Related

Κόσμος 7316084988866967641

    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -