synoronews

Η Πανσέληνος Φεβρουαρίου

                          Ας δούμε πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά Κριός(21/3-20/4) Εσείς οι Κριοί δεν θα επηρεαστεί...

                      
 Ας δούμε πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Κριός(21/3-20/4)

Εσείς οι Κριοί δεν θα επηρεαστείτε από αυτή την Πανσέληνο , θα πρέπει όμως να προσέξετε στο εργασιακό περιβάλλον από  θέματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε . Θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν αλλά είναι προσωρινά και θα ξεπεραστούν . Εσείς που είσαστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα θέλετε να κάνετε καλύτερη την σχέση σας με τον σύντροφο σας και αν κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις  θα βρείτε την ανταπόκριση που θέλετε . Προσέξτε τις παγίδες του πλανήτη  σας κυβερνήτη Άρη σε σύνοδο με τον Ερμή .

Ταύρος(21/4-20/5)

Πολλές οι επιθυμίες σας και τα θέλω σας στην ερωτικοί σας ζωή φίλοι μου Ταύροι  και όσοι είσαστε γεννημένοι στο πρωτο δεκαήμερο θα γίνεται πολύ κτητικοί ξεπερνώντας κάθε όριο και θα πιέσετε αφόρητα το ταίρι σας . Αυτές τις ημέρες τα θέλετε όλα τον έρωτα , τα φλερτ ,και ότι σας κάνει να ξεφύγετε από την καθημερινότητα . Προσπαθήστε να μην πιέσετε τις καταστάσεις  για να μην εκτεθείτε στο περιβάλλον σας . Ζήστε τις στιγμές  όχι με ένταση αλλά με μέτρο.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Αυτή η Πανσέληνος θα σας επηρεάσει αρκετά από οικογενειακά θέματα που ψάχνουν άμεσα να βρουν την λύση τους εδώ και καιρό . Παράλληλα αν σας απασχολούν ανάγκες του σπιτιού η θέλετε να κάνετε αλλαγές που αφορούν το σπίτι πριν ξεκινήσετε  σκεφτείτε το πολύ. Σε αυτή την Πανσέληνο μην κάνετε αγορές , συναλλαγές  ,και μην βάλετε υπογραφές και διαβεβαιώσεις  δεν ευνοήστε και όλα τα παραπάνω καλό θα ήταν να τα αποφύγετε . Όπως και να έχουν τα πράγματα φροντίστε να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και τους δικούς σας ανθρώπους .

Καρκίνος (21/6-22/7)

Σε αυτή την Πανσέληνο δεν ξέρετε ποιον να εμπιστευτείτε στις εξελίξεις που θα τρέχουν . Η επικοινωνία με το περιβάλλον θα κρύβει πολλές εκπλήξεις που καθημερινά θα σας ξαφνιάζουν ενώ οι μετακινήσεις σας σε όλες τις ημέρες της Πανσέληνου θα είναι αρκετές . Άτομα από το περιβάλλον θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας η ακόμα και σε μια σχέση σας , μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις  γιατί ένα να ξέρετε αυτό που θέλετε θα το μάθετε.

Λέων(23/7-23/8)

Εσείς που είσαστε γεννημένοι της τελευταίες ημέρες  Θα έχετε αρκετές επιρροές από την Πανσέληνο επιρροές που αφορούν τα συναισθηματικά σας αλλά και τα οικονομικά σας  ,ότι και αν αποφασίσετε σκεφτείτε πολύ πριν επενδύσετε . Ευτυχώς διαθέτετε μεγάλη ευελιξία και θα αποφύγετε τα δύσκολα , μονό σκεφτείτε καλά πριν κάνετε οτιδήποτε . Ότι και αν κάνετε αυτές τις ημέρες με την Πανσέληνο αισθηματικά η οικονομικά θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα και μια που οι αποφάσεις είναι δικέ σας ζήστε και μην γκρινιάζετε. Μην ξεκινήσετε κάτι νέο στα επαγγελματικά σας δεν σας ευνοεί.

Παρθένος(24/8-22/9)

Αυτή η Πανσέληνος στο ζώδιο σας θα φέρει ξεκαθαρίσματα με ανθρώπους και καταστάσεις . Είσαστε πολύ μπερδεμένοι και δεν ξέρετε πως θα μπορέσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα , αν νευριάσετε και γίνεται κυνικοί και υπερβολικοί σκεφτείτε το καλά για να μην μετανιώσετε με όσα πείτε η κάνετε . Πολλοί από εσάς ίσως θελήσετε να κάνετε αλλαγές που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας , όμως ότι και αν κάνετε  καλό θα ήταν να σκεφτείτε σωστά τα επόμενα βήματα και κινήσεις σας .

Ζυγός(23/9-22/10)

Σε αυτή την Πανσέληνο φίλοι μου Ζυγοί θέλετε να μείνετε μόνοι μακριά από γεγονότα και καταστάσεις που σας έχουν κουράσει . Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται ξανά στην ζωή σας  , να είσαστε επιφυλακτικοί  και αποφύγετε ξανά τα λάθη μαζί τους . Θα επικρατήσει έντονο παρασκήνιο μέσα από όλα αυτά όμως εσείς φροντίστε να χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις και τα θέματα που θα έχετε . Ηρεμήστε οργανωθείτε  και βάλτε σε μια τάξη τις σκέψεις σας .

Σκόρπιος(23/10-22/11)

Σε αυτή την Πανσέληνο οι δραστηριότητες που θα έχετε θα είναι αρκετές  , πολλά θα είναι αυτά που θα κάνετε και θα έχετε την ανάγκη στην καθημερινότητα σας να έχετε διπλά σας πραγματικούς φίλους που θα μοιράζεστε τα ενδιαφέροντα σας . Θα θέλετε να προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο όχι για να αναδειχτείτε αλλά για να προσφέρετε και θεωρείτε ότι είναι κάτι που το είχατε αφήσει πίσω . Ήρθε ο καιρός να θέλετε να κάνετε ισχυρούς φίλους που θα στηρίξουν τα επόμενα βήματα σας σε όλους τους τομείς . Φροντίστε μονό να μην εμπλακείτε στα οικονομικά .

Τοξότης(23/11-21/12)

Σε αυτή την Πανσέληνο άνω κάτω θα είναι τα επαγγελματικά σας καλοί μου Τοξότες , δικαιολογημένα βέβαια γιατί εδώ και καιρό οι συνθήκες της εργασίας σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά . Αρκετά κακή η διάθεση σας με αποτέλεσμα αυτό να βγαίνει και στις σχέσεις σας ,ξεφύγετε από αυτό οι άλλοι δεν σας φταίνε σε τίποτα . Αποφύγετε λάθη και δείτε και την θετική πλευρά των πραγμάτων .

Αιγόκερως(22/12-18/1)

Φιλική αυτή η Πανσέληνος για εσάς και ήρθε η ώρα να οργανώσετε ένα σχέδιο που ένα είναι σίγουρο ότι θα βρει το στόχο του . Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές και πρέπει να δώσετε την ευκαιρία σε ανθρώπους  να σας πλησιάσουν και μέσα από συζητήσεις και ένα καλό διάλογο να προωθήσετε τα σχεδία σας . Μην δώσετε ευκαιρίες να σας δελεάσουν με αλλά γιατί θα σταματήσουν την πορεία σας .

Υδροχόος (20/1-19/2)

Αυτή η Πανσέληνος σας διέπει σε επιπολαιότητες , μην αμελείτε οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα που έχουν σχέση με το δημόσιο , τυχόν οφειλές που υπάρχουν προσπαθήστε  να τις ρυθμίσετε . Αν και δεν σας ενδιαφέρουν άμεσα τα παραπάνω  κρατήστε την συμβουλή μου ότι δείτε και λίγο αυτό . Ο ερωτισμός σας αρκετά ανεβασμένος και όσοι είσαστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα υποκύψετε σε ένα νέο έρωτα .

Ιχθείς (20/2-20/3)
 
Αυτή η Πανσέληνος θα σας πιέσει αρκετά θα νιώσετε να πνίγεστε θυμός εντάσεις και ξεσπάσματα θα βγουν σε συνεργάτες και σε σχέσεις . Νομίζετε με όλο αυτό ότι θα νιώσετε καλυτέρα αλλά θα είναι πολύ προσωρινό . Καλό θα ήταν να μην κινηθείτε έτσι όσο και αν πιέζεστε γιατί αργότερα θα μετανιώσετε . Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας  και φροντίστε να ηρεμήσετε .



Δέσποινα Πάππας
Μελλοντολόγος - Παραψυχολόγος
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 210 3459798
E-mail : despoina_pappas@yahoo.gr


Related

Αστρολογία 3943955557602739318

    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -